Įkraunama...
Įkraunama...

PDF failai

Dar su vyru pasikonsultavau biggrin.gif Sake greiciausiai Acrobato add-on nusprogo (cia toks narsykles papildymas, kad butent su narsykle butu galima pdf'us atsidarineti). Gali pabandyti perinstaliuoti pati Acrobata, susiinstaliuoti nauja narsykle (jeigu IE naudoji, tai gali kokia Opera ar FireFox isimesti), paskutinis zingsnis butu Win perinstaliavimas. Tikrai nezinau, ka uztektu is naujo sudeti (neskaitant Win perinstaliavimo), kad vel veiktu, nebuvau taip nulauzus megalol.gif
Siaip dar gali paziureti Tools->Internet Options->Programs->Manage Add-ons, atsidariusiame lange turetu buti "Adobe PDF", ant jo paspaudus Settings turetu buti Enabled. Bet cia taip ant XP, NT gali kitaip buti, tai jeigu nebijai dar ka negero padaryti, gali pasiieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū tau už pagalbą. Nors pas mane ir ne visai taip, kaip XP, bet bent jau ant kelio užvedei ko ieškot. Tai aš per pagalbas Adobe puslapyje susiradau, kas gali būt ne kaip pas mane. Matyt, kažkas nusimušę arba išsitrynę buvo. Bet va, yra tokis dalykelis Adobe Reader'yje: windows- Detect and Repair. Nu ir vsio, viskas atsistatė biggrin.gif Didelis tau ačiū už pagalbą thumbup.gif
Atsakyti
Tai kad nera uz ka smile.gif Pati viska ir issiaiskinai biggrin.gif
Atsakyti
Turiu mažą problemėlę - gavau nusiskanuoti pora rankdarbių žurnalų ir noriu nuskanuotus lapus užsaugoti kaip .pdf failą, tačiau kad ir kaip skanavau ir bandžiau užsaugoti visus lapus viename dokumente, man vistiek išeina 20 atskirų dokumentų. Taigi, kaip juos sukelti į vieną, kad būtų vienas .pdf dokumentas su 20 lapų?
Tikiuosi suprasit ko noriu, nes kompuose, o tuo labiau jų terminiuose esu visiškai žalia... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
na negi niekas negali man patarti? cry.gif
Atsakyti
greičiausiai tau reiktu adobe acrobat (ne reader) porogramos, su kuria galetum kurti pdf dokumenta. tau tuomet tereiktu sukurti nauja dokumenta sukelti nuotraukas ir ishsaugoti
taipogi gali bandyti microsoft office word analogą- open office.
tuomet nuskenuotus vaizdus ikeltum i dokumenta (open office porogramoje) ir tai atlikus atliktus export to pdf
Atsakyti
skanuoji su Abbyy finereader. ziurek options. visada reik ziuret nustatymus visus. be to man rodos pradxzioj uzklausia ar nori test kita lapa ar baigi..
Atsakyti
As visa tai darau su Adobe Acrobat Professional. Paleidi programa, eini File->Create PDF->From Multiple Files..., spaudi Browse..., pasirenki failus, kuriuos reikia sudeti i pdf dokumenta (pasirinkineti galima per kelis kartus arba su Ctrl pasizymint kelis failus is karto), spaudi Add. Files To Combine atsiranda pasirinkti failai, juos sudelioji tokia tvarka, kokia jie turetu eiti dokumente, spaudi OK ir issisaugai sugeneruota pdf dokumenta ten, kur nori. Tikiuosi pakankamai aiskiai surasiau rolleyes.gif
Atsakyti
o ka isvis galima daryt su tuo akrobat reader....as parsisiunciau remeliu nuotraukom tai ieskau uzdet nuotrauka kaip bet....nerandu...?gal kas bandet?
Atsakyti
labai dėkinga už patarimus, pasakiau vyrui ko reikia tai jis man Adobe Acrobat parsiuntė iš kažkur ir suinstalino, tik gaila kad 30 dienų, paskui jau pinigiukų nori cry.gif na bet tikiuosi spėsiu per tą laiką viską pasidaryti... teks paskubėt verysad.gif na bet visiems patarusiems esu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Turiu Excelio failus su formulėmis ir t.t ir reikia tą failą paversti PDF formato failu. Kaip tai padaryti? Bandžiau tiesiog užsaugoti kaip pdf failą, bet taip nesigauna, neatpažįsta formato... sad.gif
Atsakyti
Yra programeles, kurios susiinstaliuoja kaip printeris.
Ash naudoju PrimoPDF, gali atsisiust ish cia.
Suinstaliavus programa
Atsidarai exceli pasikrauni faila, paspaudi spausdint vietoj standartinio printerio (jei toks yra) pasirenki ta programele, paklaus kur ishsaugot, kokiu vardu, galutiniam variante gausi PDF dokumenta.
Atsakyti