Sveiki, gal kas atsakytų kaip PDF failą A
3 formato, atspausdinti A3 dydžiu ant A4 formato 2 lapų?
Laba,
Gal kas žino, kodėl konvertuojant iš PDF į Wordą visą tekstą išmeta kvadratukais ir hieroglifais? Vat toks vaizdas
Ką darau ne taip? Dokumento tekstas lietuviškas, kai kurias vietas, ypač antraštines, konvertuoja tvarkingai, lietuviškai? Gal dėl to, kad dokumentas didelis (virš 100 lapų)?
Ką daryt tokiu atveju? Ačiū už pagalbą
Gal kas žino, kodėl konvertuojant iš PDF į Wordą visą tekstą išmeta kvadratukais ir hieroglifais? Vat toks vaizdas

Ką darau ne taip? Dokumento tekstas lietuviškas, kai kurias vietas, ypač antraštines, konvertuoja tvarkingai, lietuviškai? Gal dėl to, kad dokumentas didelis (virš 100 lapų)?

Ką daryt tokiu atveju? Ačiū už pagalbą

ka daryti, kad konvertuotas tekstas butu i teksta panasus?
(nes dabar tik kvadraciukus rodo vietoj raidziu)
(nes dabar tik kvadraciukus rodo vietoj raidziu)
QUOTE(ugzzy @ 2010 10 29, 21:31)
nusiskenavau knygą,noriu tuos nuskenuotus knygos lapų paveiksliukus,susikelt į pdf
kaip tą padaryti?

...jei Photoshopintum- nebūt problemų...Save As PDF

QUOTE(Irmavi @ 2010 10 29, 23:01)
Kadangi pirmą kart daru tai,tai nelabai susigaudau

Aš per fotoshopo langą atidarai tą nuskenuotą paveikslėlį,po to jį vėl išsaugau,kaip fotoshop.pdf(kažkas tokio).Bet man kiekvienas paveikslėlis išsisaugo atskiruose aplankuose,o ne vienam.Ką aš darau ne taip?Ir nerandu,kur galėčiau,kad pdf formate butų keli lapai.Tikiuos supratot ką norėjau pasakyt

Viskas aišku...
Jau išbandžiau tokį variantą, -gaunasi super.
Štai ko reikės: atsisiunčiat iš čia virtualų PDF printerį. (nemokamas).
Instaliuojat ir t.t. Žodžiu pas jus atsiras prie printerių dar vienas, bet virtualus.
Darbas: pažymite visus .jpeg ar kitokius paveiksliukus (prilaikydami ctrl ar kitaip jei norit)- ir tada dešiniu klavišu liepiat PRINT. pasirenkat printerį "Bullzip pdf printer" ir print. Viskas. Gaunate visus paveiksliukus viename .pdf faile. Prieš tai printeryje nustatykite kuriam folderyje viskas bus saugoma...
Tiek žinių, sėkmės
Jau išbandžiau tokį variantą, -gaunasi super.
Štai ko reikės: atsisiunčiat iš čia virtualų PDF printerį. (nemokamas).
Instaliuojat ir t.t. Žodžiu pas jus atsiras prie printerių dar vienas, bet virtualus.
Darbas: pažymite visus .jpeg ar kitokius paveiksliukus (prilaikydami ctrl ar kitaip jei norit)- ir tada dešiniu klavišu liepiat PRINT. pasirenkat printerį "Bullzip pdf printer" ir print. Viskas. Gaunate visus paveiksliukus viename .pdf faile. Prieš tai printeryje nustatykite kuriam folderyje viskas bus saugoma...
Tiek žinių, sėkmės

QUOTE(Irmavi @ 2010 10 30, 17:03)
ačiū

Sveiki. noreciau jusu pagalbos. pas mane offisas 2010 metu. wordinius dokumentus nutariau konvertuoti i pdf files. tam reikalui parsiunciau programele "pdf24 editor" ir kuo puikausiai konvertuoja. dabar klausimas, ar atsidarys kiti kompiuteriai, kai nusiusiu savo files, jei pas juos sakykim, senesnes programos? tiesa sakant, net nezinau, ar si yra labai jau nauja, pasigooglinau ir tokia parsisiunciau. reikalas tas, kad ieskau darbo ir visus cv siunciu imonem pdf file, nes mano wordo itariu tikrai neatidarys, jei pas juos senesni, o ir pdf geriau atrodo ir nebutu jokiu istampymu ir panasiai. bet itarimas kilo, kad ir to pdf mano gali neatsidaryt?
pati uzdejus pele ant issaugotu pdf, man raso, jog atidaryt galima su Adobe Reader 9.4
tai jei kitokius tures adobe reader? kaip tada?