Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 14, 15:38)
Nezinau kokius tu ten dazus pylei, bet as pora lasu ilasinu ir puikiai viskas nusidazo  blink.gif


Americolor dazai, pyliau po truputi ir ziurejau kaip spalva keiciasi, pagalvoju gal tiesiog inde atrode, kad nera ryskumo, gal reikejo pradet puost ir butu uzteke tos spalvos...Na, daziau pirma karta, kita karta gal bandysiu kitaip... Tai vat, kad pasiziuriu i jusu ryskus tortus ir sakau negali buti, kad tiek dazu pilti reikia...
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 11 14, 13:59)
atnešu dar vieną lepšį, medaus tortukas, puoštas saldainių mase,pudrą dar valiau
akvilyte - koks kempiniukas gražus  wub.gif , neišryžtu aš jo daryti, jaučiu dar ne mano nosiai verysad.gif


o man šitas bokalas llabai gražus smile.gif jo forma man labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2010 11 14, 14:35)
sakai g.gif  biggrin.gif man taip neatrodo  g.gif

nu šimtalapį karvės dydžio man padaryt maximum 4 valandų reikia, o va tortą kol padarau, devyni prakaitai išmuša. Ir dar reikia turėt omenyje, kad jie mano tik tik iš ankstyvojo primityvizmo stadijos išlipę blush2.gif tokių dailių kaip jūs dedat gyvenime musiau nepadarysiu doh.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2010 11 14, 15:45)
na, šimtalapio foto, iš principo pas visas panašios 4u.gif tas pats pjūvis, pas vienas daugiau sluoksnių, pas kitas mažiau, pas vienas su razinom, pas kitas ne cool.gif


drinks_cheers.gif o čia darbeliai, tegul ir tas ptas Kempiniukas - labai skirtingi, įdomūs wub.gif
Atsakyti
Mergytes, patarkit, darysiu tuoj saldainiu mase, bet kokoso sirupo niekur neradom, kazkaip pakeist ji ar visai nedet? Speju, tik skonis bishki nukentes? Ar saldainiu mase netirps jeigu desiu ja ant sviestinio morenginio kremo? Ar ja reikia brandinti? Kur laikyti saldytuve ar spintelej? Is anksto dekoju uz atsakymus. Kai viskas nauja, nebandyta, tai labai sunku susigaudyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 11 14, 17:09)
Mergytes, patarkit, darysiu tuoj saldainiu mase, bet kokoso sirupo niekur neradom, kazkaip pakeist ji ar visai nedet? Speju, tik skonis bishki nukentes? Ar saldainiu mase netirps jeigu desiu ja ant sviestinio morenginio kremo? Ar ja reikia brandinti? Kur laikyti saldytuve ar spintelej? Is anksto dekoju uz atsakymus. Kai viskas nauja, nebandyta, tai labai sunku susigaudyt  doh.gif

o koks receptas kad kokoso sirupa dedat? blink.gif as tai ne tokia saldainiu mase darau unsure.gif i saldytuva nereikia schmoll.gif o del morenginio kremo nezinau, gal kas atsakys mirksiukas.gif
Atsakyti
Wingaile,man irgi gražus bokalas...aišku dar ta pudra truputy vaizda gadina,bet jei nuvalei ,tai viskas liuks...forma labai gera...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 11 14, 16:36)
o koks receptas kad kokoso sirupa dedat?  blink.gif  as tai ne tokia saldainiu mase darau  unsure.gif i saldytuva nereikia  schmoll.gif  o del morenginio kremo nezinau, gal kas atsakys  mirksiukas.gif


Na, radau sita papuosimu temoje:
"Paemiau 40 vnt. baltų saldainių, kaž kur apie 260 gr. ir dar nupjoviau nuo spalvotų baltą spalvą. Bendrai būtų apie 45 normalaus dydžio saldainius. Įpyliau 2 v. š. vandens ir 1 v.š. kokoso sirupo ir 1 a. š. citrinos milteliu (karštoje masėje ištirps). Sviesto nedėjau. Ir dedu i mokrobanginę krosnelę 2 min."

Gal galit parasyti savaji kol dar nepradejau daryt? Ar viskas tas pats tik be kokosu sirupo? Aciu.
Atsakyti
Sveokos merginos,

Vel groziu prikepet, yra kur akis paganyti 4u.gif Asseni labai grazus su gelem torciukas wub.gif

atnesu savaitgalini darbeli...

Meskiukas - princese biggrin.gif medutis, MMG, gauriukai is grietineles...

user posted image

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(RiMami @ 2010 11 14, 12:31)
user posted image
aš susidūriau  verysad.gif mano tortas su kalijom puikuojasi vienos vagilkos albume, anksčiau būdavo kartais žymiu fotkes kartais ne - ir va prašau surado be užrašo vieną tortą ir tą pavogė  verysad.gif siaubas kokių žmonių yra  verysad.gif todėl dabar visad užrašus dedu... man irgi tikrai negaila, jei kas sau nusikopina kaip pavyzdį drinks_cheers.gif bet viešai rodyt kaip savo tai jau viršūnė unsure.gif 

as savo net du radau blink.gif Nors ir neypatingi, bet vistiek pavogti verysad.gif

Dianocka - labai grazi meskute-princese wub.gif
Akvilytes irgi kempiniukas labai mielas thumbup.gif
Wingailes bokalas irgi fainuolis drinks_cheers.gif
Ir kitu mergaiciu grazus tortukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 14 lapkričio 2010 - 18:35
QUOTE(Rutele81 @ 2010 11 14, 18:31)
Na, radau sita papuosimu temoje:
"Paemiau 40 vnt. baltų saldainių, kaž kur apie 260 gr. ir dar nupjoviau nuo spalvotų baltą spalvą. Bendrai būtų apie 45 normalaus dydžio saldainius. Įpyliau 2 v. š. vandens ir 1 v.š. kokoso sirupo ir 1 a. š. citrinos milteliu (karštoje masėje ištirps). Sviesto nedėjau. Ir dedu i mokrobanginę krosnelę 2 min."

Gal galit parasyti savaji kol dar nepradejau daryt? Ar viskas tas pats tik be kokosu sirupo? Aciu.


ŠOKOLADINĖ-MARSHMALLOW TEŠLA
TORTAMS PADENGTI IR PAPUOŠTI

150 g cukraus pudros,
200 g karčiojo šokolado,
180 g marshmallow (neturi reikšmės kokios spalvos),
1 v. š. margarino arba sviesto,
3 v. š. grietinėlės,
1 v. š. likerio, brendžio arba apelsinų sulčių (nebūtina).

1. Ant garų vonelės ištirpinti šokoladą.
2. Į šokoladą sudėti marshmallow ir leisti jiems taip pat „ištirpti“ (pamaišome masę, „tirpimo“ procese šaukštu). Kai marshmallow ištirps sudedame grietinėlę, sviestą ir pagal norą... likerį, brendį arba sultis.
3. Šią masę sudedame į mikserį, sudedame cukraus pudrą ir išmaišome (antgalis „gitara“ (lopetėlė), kol susidarys vientisa masė.
4. Tešlą dedame ant kepimo popieriaus ir iškočiojame. (Tešlą galima suvynioti į maistinę plėvelę ir laikyti šaldytuve iki reikiamo momento).
5.Jeigu tešla blogai kočiosis... dėti ją 10–20 sekundžių į mikrobangę.

aš tai pagal šita darau, tik baltą šokoladą dedu ax.gif

Dianocka- kos grožisss wub.gif kaip žaisliukas wub.gif

user posted image
žmogus voras mano "žentui" lotuliukas.gif vorus darė dukrytė, jai 6 lotuliukas.gif tortas medutis, voras marcipaninis, dengta pastilažu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 14 lapkričio 2010 - 18:55
QUOTE(wingaile @ 2010 11 14, 18:45)
ŠOKOLADINĖ-MARSHMALLOW TEŠLA
TORTAMS PADENGTI IR PAPUOŠTI




Labai aciu, visus ingridientus turiu, bandysiu ir as pgal sita daryt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 11 14, 19:55)
Labai aciu, visus ingridientus turiu, bandysiu ir as pgal sita daryt. 4u.gif


tik jei reikia visai baltos tai saldainiukai turi but balti, o jei dazysit tai gali but ir spalvoti, nes naturaliai su spalvotais saldainiais ir baltu sokoladu gaunasi kūno spalva mirksiukas.gif sekmės mirksiukas.gif
Atsakyti