QUOTE(Rutele81 @ 2010 11 14, 18:31)
Na, radau sita papuosimu temoje:
"Paemiau 40 vnt. baltų saldainių, kaž kur apie 260 gr. ir dar nupjoviau nuo spalvotų baltą spalvą. Bendrai būtų apie 45 normalaus dydžio saldainius. Įpyliau 2 v. š. vandens ir 1 v.š. kokoso sirupo ir 1 a. š. citrinos milteliu (karštoje masėje ištirps). Sviesto nedėjau. Ir dedu i mokrobanginę krosnelę 2 min."
Gal galit parasyti savaji kol dar nepradejau daryt? Ar viskas tas pats tik be kokosu sirupo? Aciu.
ŠOKOLADINĖ-MARSHMALLOW TEŠLA
TORTAMS PADENGTI IR PAPUOŠTI
150 g cukraus pudros,
200 g karčiojo šokolado,
180 g marshmallow (neturi reikšmės kokios spalvos),
1 v. š. margarino arba sviesto,
3 v. š. grietinėlės,
1 v. š. likerio, brendžio arba apelsinų sulčių (nebūtina).
1. Ant garų vonelės ištirpinti šokoladą.
2. Į šokoladą sudėti marshmallow ir leisti jiems taip pat ištirpti (pamaišome masę, tirpimo procese šaukštu). Kai marshmallow ištirps sudedame grietinėlę, sviestą ir pagal norą... likerį, brendį arba sultis.
3. Šią masę sudedame į mikserį, sudedame cukraus pudrą ir išmaišome (antgalis gitara (lopetėlė), kol susidarys vientisa masė.
4. Tešlą dedame ant kepimo popieriaus ir iškočiojame. (Tešlą galima suvynioti į maistinę plėvelę ir laikyti šaldytuve iki reikiamo momento).
5.Jeigu tešla blogai kočiosis... dėti ją 1020 sekundžių į mikrobangę.
aš tai pagal šita darau, tik baltą šokoladą dedu
Dianocka- kos grožisss

kaip žaisliukas

žmogus voras mano "žentui"

vorus darė dukrytė, jai 6

tortas medutis, voras marcipaninis, dengta pastilažu