naitai koks grozis.tie angeliukai,pedutes ir lialius vajej vajej,pasaka.aa!! ir meshkiukai kokie grazus,visas tortas labai labai grazus!!!
QUOTE(naitas @ 2010 11 15, 01:12)
. vaizdelis visiškai neatitinka realaus torto
teks išmoks photoshopu naudotis
man tai visko per daug ant jo
angeliukai tai jėgiški
čia kaip matau apatiniai burbuliukai tai su formele padaryt... o tie mažieji???
o man kaip tik labai graziai ziuris naito tortas, atrodo viskas taip suderinta, beja del spalvu pritariu, labai daznai padarai visai nebloga torta o kai pamatai vaizda foto verkt noris nei puses rialaus vaizdo nelieka, gal butu norinciu pamokint kaip tuo fotosopu naudotis ir ar ji parsisiust reikia ar buna kompe
Naitai
.
Atsikeliu, o cia pusryciams toks tortas patiektas. Man grazu. Labai kudikiukas grazus ant virsaus. Is kur ta kudikio formele
Del fotografavimo, tai reikia blico vengti, jis labai spalvas iskraipo.
Atsikeliu, o cia pusryciams toks tortas patiektas. Man grazu. Labai kudikiukas grazus ant virsaus. Is kur ta kudikio formele
Naitai, man tai labai grazu. Detaliu daug, bet jos visos lpuikiai dera. Labai gerai parinktos spalvos. Ir siaip man viskas super. Vienintielio, ko noreturi, tai kiek lengvesniu kvarbatku
Labas rytas darbštuolėlės,
Kokių grožybių pridėjote, malonu žiūrėti, senbuvių Asseni, Naito, Kirbes, Zuliaskos tiesiog šedevrai, kitų taip pat labai mieli.
Nuotaikai praskaidrinti įdedu mergvakario tortą, 3,5 kg, arbatiniai ir šviesūs biskvitai, karamelinis ir apelsininės grietinėlės kremai, dengta cukrine mase, nesigauna tobulai išlyginti torto, 3 kartus lyginau ir vistiek, nuotraukoje klaikiai atrodo, natūroje žymiai geriau.
Reikėjo būtinai to daikto,
Kokių grožybių pridėjote, malonu žiūrėti, senbuvių Asseni, Naito, Kirbes, Zuliaskos tiesiog šedevrai, kitų taip pat labai mieli.
Nuotaikai praskaidrinti įdedu mergvakario tortą, 3,5 kg, arbatiniai ir šviesūs biskvitai, karamelinis ir apelsininės grietinėlės kremai, dengta cukrine mase, nesigauna tobulai išlyginti torto, 3 kartus lyginau ir vistiek, nuotraukoje klaikiai atrodo, natūroje žymiai geriau.
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 15, 08:35)
vasarą tai jokių problemų nebuvo.. išneši ant pievelės.. natūralus apšvietimas
QUOTE(likta @ 2010 11 15, 08:58)
.
QUOTE(naitas @ 2010 11 15, 02:12)
maniškis...
absoliuti nesąmonė fotografavimo prasme.. sugadinau gerą fotiką
.. na bet tortas medutis, dengtas cukraus pudros mase, papuošimai pastilažo. Spalva - baby blue įvairaus intensyvumo, ir balta. 3 kg su trupučiu.. vaizdelis visiškai neatitinka realaus torto 
gražus tortukas
o fotografuoti trukdo nenaturalus apšvietimas, lemputės geltoną spalvą meta, vat ir kraipos vaizdas
aš turiu dienos šviesos lempą, tai ji mane gelbsti jei reikia vakare foto pasidaryt, kai ryte galiu ir nespėt jau
QUOTE(naitas @ 2010 11 15, 01:56)
Dianocka, koooooks groooooožis
net grįžau dar kartą pasižiūrėt.. toks mielas šiltas jaukus žaisliukas
net grįžau dar kartą pasižiūrėt.. toks mielas šiltas jaukus žaisliukas
Aciu Naitai
Na bet ir tu drebtelejai is pat ryto toki grozi....nu tie moduliukai jeginiai
Naitai
labai labai mielas torciukas, tvarkingas....
Man mano fotkes irgi uzkliuva...norisi geresniu, nors turiu gera fotika ir spalvu tikrai nekoreguoju, bet tos ididalios funkcijos neradau
.....ir dar kai jau padarai torta, viska susitvarkai....tai noro fotkint kazko visai nera....atrodo norisi kad akys pailsetu
Papildyta:
1metu kepimo proga pasidariau albumiuka,
Pristatau jusu teismui
http://public.fotki.com/DONRA/
Man mano fotkes irgi uzkliuva...norisi geresniu, nors turiu gera fotika ir spalvu tikrai nekoreguoju, bet tos ididalios funkcijos neradau
Papildyta:
1metu kepimo proga pasidariau albumiuka,
Pristatau jusu teismui
http://public.fotki.com/DONRA/
QUOTE(DONRA @ 2010 11 15, 10:47)
labai patiko kompas, raketė, 15 skaičiukas.. papuošimas patiko