Įkraunama...
Įkraunama...

Kandilomos

Gerbiamoji daktare, kai pastojau man buvo ant lytiniu organu kandiliomos, nezinojau kad as nescia ir deginau jas specialia rugstim, po pastojimo praejo menuo ir jos isnyko. Ar tai gali padaryti itakos mano busimo vaikelio sveikatai? Nestumas 21sav.
Aciu.
Atsakyti

Jūsų vaikučiui tai neturėtų padaryti įtakos.Neišsigąskite,jei vėl atsinaujins.Nes tai virusinė infekcija,kuri yra Jūsų organizme.Vartokite vitaminus,gerai maitinkitės,kad nenusilptų imunitetas.
Atsakyti
Noreciau paklausti, is kur jos atsiranda. Kaip jos atrodo? Ar gali pacios isnykti, pvz. sustiprejus imunitetui? Kokiu tyrimus atlikti ir kaip gydytis?
Atsakyti

Tai lytiniu keliu plintanti virusinė infekcija.Pasireiškia ,nusilpus imunitetui.Deja,pilnai neišgydoma.Kondilomos šalinamos specialių skysčių pagalba,azoto rūgštimi ar lazeriu.
Atsakyti
Laba diena,
man jau kuris laikas ant vidinių lytinių lūpų atsiradusios lengvai pastebimos ataugėlės (suaugusios į vieną "koloniją"). Dažnai kartojasi pienligė. Ar tai kondilomos, ar galėtų būti ir kitokio tipo dariniai? blush2.gif
Ačiū
Atsakyti
Labai panašu, kad tai kondiliomos, tačiau tiksliai pasakyti galima tik apžiūrėjus.
Atsakyti
Laba diena, makštyje atsirado karpų. Viena gydytoja sakė, kad tai nebuvo užsikrėtimas iš šalies, o tiesiog galėjo atsirasti savaime dėl virusinio makšties uždegimo. Dar sakė, kad kaip atsirado savaime, taip pačios gali ir išnykti. Kaip ir gydyti nereikia blink.gif Ar gali kandilomos atsirasti ir išnykti savaime? Nei aš, nei vyras (kartu 7 m.) anksčiau tokių dalykų neturėję.

Kitą mėnesį papuoliau pas kitą gydytoją. Karpos niekur neišnykę, reikia gydyti. Prirašė Wartec skysčio tepimui ir Acic tab. gėrimui. Pasiskaičiau, kad Acic vartojamas tik pūslelinei gydyti. Niekada bėdų su Herpes virusu neturėjus. Ar turės Acic poveikį karpoms?
Atsakyti
Šis preparatas pasižymi priešvirusiniu veikimu - blokuoja virusų DNR sintezę. Taikomas Herpes grupės virusų sukeltiems susirgimams gydyti. Kadangi kondilomų priežąstis t.p. yra virusas, yra nuomonių, kad šį preparatą galima skirti kartu su kitais gydymo metodais.
Atsakyti
Laba diena,

gal galėtumėte pasakyti ar galima šalinti kondilomas lazeriu, jei tepinėlyje yra gausu leukocitų (pilnas regėjimo laukas) tiek gimdos kaklelyje tiek makštyje ir flora kokinė, ar reikia pirma išsigydyti uždegimą, kad tepinėlis būtų geras ir tik tada šalinti kondilomas lazeriu?
Ar nebus kokių komplikacijų, jei kondilomos bus šalinamos lazeriu esant uždegimui?

Ačiū.
Atsakyti
Komplikacijų gali ir nebūti, tačiau prieš atliekant planines chirurgines intervencijas, visuomet rekomenduojama išgydyti infekcinius pakitimus.
Atsakyti
noreciau suzinoti ar gydomos kondilomos nestumo metu ir kaip?
Atsakyti
Nėštumo metu kondilomos negydomos.
Atsakyti