Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Pasakojam kas baigėsi ir kaip patiko ar nepatiko toliau mirksiukas.gif

Sena tema:
http://www.supermama...;#entry41826690
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 11 06, 12:19)
netiko/ nepatiko? kodel?  ax.gif

Visai neblogos jos, negaliu sakyti, kad nepatiko. Bet kai pradėjau valymus vaikščiot, paniškai bijau tepti bet ką ant veido biggrin.gif ta purvo smagesnė buvo už vaisinę, geriau pavalydavo man atrodo. Tik nuo abiejų veidą grauždavo rolleyes.gif
Atsakyti
Masada 'detox m.d.' juros druska su visokiom zolelem - prie jos ir maiselis buvo medziaginis, kad i ji subert druska ir mest i vonia, o kai druska istirpsta, jame lieka tos zoleles ir viskas labai svariai lieka. Nu o bet taciau as patinginiauju dazniausiai ir pyliau tiesiai i vonia ta druska. Ir siaip dauguma sunaudojau koju miekymui arba pailgintam dusui (tik truputi vandens i vonia ileidziu, visokiu gerybiu prisiberiu, prisipilu ir jau tada dusinuosi) biggrin.gif Patiko, bet kartot kolkas nezadu....
user posted image
Atsakyti
1) Anne Lind Guarana kūno losjonas. Gerai drėkino, gėrėsi, nepalikdavo riebios plėvelės, malonaus kvapo, o dar ir natūralus- puikus daiktas! thumb_yello.gif Būtinai kartosiu, norėčiau išmėgint ir kitus kvapus bei Anne Lind dušo želes, šveitiklius. mirksiukas.gif

user posted image

2) Rasa kremas-gelis probleminei odai. Ne pirmas ir bus dar kartojamas, patinka. Jį naudoju ir veidui, ir po bikini zonos depiliacijos, nuo pabėrimų... blush2.gif

user posted image

3) Essence Creamylicious serijos rankų kremas Creamy Cherry. Buvo užsilikęs rankinuke pradėtas nuo seniau. biggrin.gif Kremas neblogas, drėkina, bet, jei net ir galėčiau dar jį rasti parduotuvėse, nekartočiau vien dėl įkyraus kvapo. unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Scholl Cracked heels ir Eveline kojų kremai.
user posted image

user posted image

Pirmojo ne pirma pakuotė, antrasis irgi labai fainas thumbup.gif , ateityje bus kartojami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 07 lapkričio 2010 - 22:37
user posted image
nuostabus sampunas ji pradejus naudot dingo visos pleiskanos,pakolkas nepirksiu nes sandeli reikia tustint,o toki balzama pabaigiau pries savaite puikus priekaistu neturiu ,vasara nusireziau savo kasas tai dabar tokiom priemonem ipatingu reikalavimu neturiu tik kad nedirgintu galvos odos.
ir siandien iskeliavo i siuksline sis buteliukas
user posted image
vasarai jis buvo puikus maloniai vesindavo neapsunkindavo odos nekimso poru bet atsalus orams pasidare visiskai netinkamas pasitepus juo ir kremuku budavo toks jausmas kad oda pasausedavo ir noredavosi koki riebala dar uzsitept tai jau menesi koki stovi ,buvo gaila ismes bet iki vasaros nedatrauks nes galiojimas trumpas taigi atsirado laisva vieta naujam serumui 4u.gif
Atsakyti
[quote=aprilita,2010 11 07, 23:25]
1) Anne Lind Guarana kūno losjonas. Gerai drėkino, gėrėsi, nepalikdavo riebios plėvelės, malonaus kvapo, o dar ir natūralus- puikus daiktas! thumb_yello.gif Būtinai kartosiu, norėčiau išmėgint ir kitus kvapus bei Anne Lind dušo želes, šveitiklius. mirksiukas.gif

user posted image

o kur jus pirkot sita geri ir kiek jisai kainavo? kazko mastau pabandyti ir kt firmu, nes naudojau ilgai is the body shopo sviestus, kuno pienelius. ax.gif
Atsakyti
Pabaigiau byly depiliacines juosteles sokolado kvapo. Gal ir nieko, gal kada pakartosiu. Beje, jokio sokolado kvapo man nesijaute schmoll.gif Ju vieton nieko neturiu, reiks uzsipirkti kokiu nors ax.gif
Atsakyti
Pabaigiau šitą plaukų kaukę:
user posted image
Kartojama , o ir ateityje perkama tikrai nebus , nes plaukai po jos veldavosi , šiaip gana stiprus kvapas saldumo tokio,aišku tai nieko blogo tačiau , reziume ši kaukė netinka mano plaukams nes tik juos velia ir plaukai lieka sausi smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 08 lapkričio 2010 - 17:44
QUOTE(Aguonytė @ 2010 11 08, 18:43)
user posted image
Kartojama , o ir ateityje perkama tikrai nebus , nes plaukai po jos veldavosi , šiaip gana stiprus kvapas saldumo tokio,aišku tai nieko blogo tačiau , reziume ši kaukė netinka mano plaukams nes tik juos velia ir plaukai lieka sausi  smile.gif  smile.gif

oho, kaip idomiai, mano sitas mylimas gaminys yra is garnier. wub.gif
plaukai, po sios kaukes naudojimo - kaip silkiniai. drinks_cheers.gif
aisku, kiekvienam skirtingai. Vieniems tinka, kitiems - ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 11 08, 15:25)
o kur jus pirkot sita geri ir kiek jisai kainavo? kazko mastau pabandyti ir kt firmu, nes naudojau ilgai is the body shopo sviestus, kuno pienelius.  ax.gif

Pirkau Kaune, "Aistruolė" kosmetikos išparduotuvėje, tai kainavo apie 25Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 11 08, 19:43)
user posted image
Kartojama , o ir ateityje perkama tikrai nebus , nes plaukai po jos veldavosi , šiaip gana stiprus kvapas saldumo tokio,aišku tai nieko blogo tačiau , reziume ši kaukė netinka mano plaukams nes tik juos velia ir plaukai lieka sausi  smile.gif  smile.gif

man lygiai tas pats, kazkoks nesusipratimas, plaukai kaip kaltunas. Niekada daugiau NIEKADA biggrin.gif
Atsakyti