O kokie buvo lūkesčiai?
Aš turėjau mėginuką (ilgam man jo užteko), tai taip ir likau nesupratus, ar daro jis kažką, ar ne... Tik odytė po jo labai švelni, bet kažkaip dirbtinis toks jausmas, keistas
tiko/ patiko tik nežinau ar kartosiu, nes neprisirišu prie kvepalų, vis atsiranda naujesnių, kuriuos rūpi išbandyti į jo vietą keliems kartams Versace, o tada jau sandėliuke krūva net nepradėtų
baigiau Hempz drėkinantį kondicionierių : per mažai mano plaukams drėkinimo, naudojau kaip kaukę. Kaip buvo pasišiaušę plaukai taip liko, pasipūtę, nors švelnūs, minkšti, lengvai iššukuojami, blizgantys, bet tai daro turbūt dauguma kaukių. Kartojamas nebus
Garnier kaukę ir aš turėjau, dabar kai pagalvoju, labai jos trumpalaikis poveikis
baigiau Hempz drėkinantį kondicionierių :
per mažai mano plaukams drėkinimo, naudojau kaip kaukę. Kaip buvo pasišiaušę plaukai taip liko, pasipūtę, nors švelnūs, minkšti, lengvai iššukuojami, blizgantys, bet tai daro turbūt dauguma kaukių. Kartojamas nebus
Garnier kaukę ir aš turėjau, dabar kai pagalvoju, labai jos trumpalaikis poveikis
Damušiau KAARAL Baco sampuna ir kauke,patiko tik labai daug turejau,tai kiek atsibodo,tarnavo puikiai,iki paskutinio lao isnaudojau ,turiu ju naujena Hydra linija ,norejau kiek lengvesnio poveikio,tikiuos pataikiau
Jau tikrai "naudojam priemones iki galo", jau taip sunkiai išnaudojau (bet iki paskutinio lašo ) ir daugiau niekada nebepirksiu, nes nepatiko poveikis šių plaukų kaukių Į jų vietą - Kaaral kaukės Royal jelly bei Baco.