Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(agnite @ 2010 11 11, 12:53)
Man ši irgi netinka, velia plaukus, o geltonos spalvos tai labai tiko, plaukai slidūs, žvilgūs būdavo...  smile.gif  ax.gif

nepastebejau is Fructis geltonos pakuotes kaukiu. g.gif visos tik zalios lyg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2010 11 11, 09:19)
Susikaupiau ir pabaigiau Idealist'ą.  Nepatiko, nors tiksliau būtų galima pasakyti nepateisino lūkesčių ax.gif

user posted image

O kokie buvo lūkesčiai? smile.gif
Aš turėjau mėginuką (ilgam man jo užteko), tai taip ir likau nesupratus, ar daro jis kažką, ar ne... ax.gif Tik odytė po jo labai švelni, bet kažkaip dirbtinis toks jausmas, keistas g.gif
Atsakyti
Nepabaigiau iki galo,nes jau laikas buvo ismesti si krema.Patiko vasara,gerai apsaugodavo veiduka

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 11 lapkričio 2010 - 11:21
user posted image
tiko/ patiko tik nežinau ar kartosiu, nes neprisirišu prie kvepalų, vis atsiranda naujesnių, kuriuos rūpi išbandyti rolleyes.gif į jo vietą keliems kartams Versace, o tada jau sandėliuke krūva net nepradėtų doh.gif
user posted image
Atsakyti
Pabaigtas
user posted image
Tikrai bus kartojamas pavasarį/vasarą. Žiemai gal kiek per lengvas.
Atsakyti
Baigėsi himalaya nourishing rankų kremas, tingiu foto ieškoti, nieko gero, neužteko drėkinimo, nepirksiu daugiau
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 11 11, 12:07)
nepastebejau is Fructis geltonos pakuotes kaukiu. g.gif  visos tik zalios lyg  smile.gif

Turėjau omeny šią :
user posted image

Tiesiog ją vadinu geltonąja, nes jos masė tokia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
baigiau Hempz drėkinantį kondicionierių :
user posted image
per mažai mano plaukams drėkinimo, naudojau kaip kaukę. Kaip buvo pasišiaušę plaukai taip liko, pasipūtę, nors švelnūs, minkšti, lengvai iššukuojami, blizgantys, bet tai daro turbūt dauguma kaukių. Kartojamas nebus

Garnier kaukę ir aš turėjau, dabar kai pagalvoju, labai jos trumpalaikis poveikis
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 11, 22:57)
baigiau Hempz drėkinantį kondicionierių :
per mažai mano plaukams drėkinimo, naudojau kaip kaukę. Kaip buvo pasišiaušę plaukai taip liko, pasipūtę, nors švelnūs, minkšti, lengvai iššukuojami, blizgantys, bet tai daro turbūt dauguma kaukių. Kartojamas nebus
Garnier kaukę ir aš turėjau, dabar kai pagalvoju, labai jos trumpalaikis poveikis

Tavo plaukai ilgi?iskarpyti?
Atsakyti
Damušiau KAARAL Baco sampuna ir kauke,patiko tik labai daug turejau,tai kiek atsibodo,tarnavo puikiai,iki paskutinio lao isnaudojau biggrin.gif ,turiu ju naujena Hydra linija thumbup.gif ,norejau kiek lengvesnio poveikio,tikiuos pataikiau wub.gif
Atsakyti
Jau tikrai "naudojam priemones iki galo", jau taip sunkiai išnaudojau (bet iki paskutinio lašo biggrin.gif ) ir daugiau niekada nebepirksiu, nes nepatiko poveikis šių plaukų kaukių
user posted image
user posted image
Į jų vietą - Kaaral kaukės Royal jelly bei Baco.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 11, 22:31)
Tavo plaukai ilgi?iskarpyti?

čiut žemiau liemenėlės, neiškarpyti
stori ir jų daug
Atsakyti