Buvau siandien echo, tai grizau verkdama. Tik 4 folikulai ir siandien jau pradejau kartu su gonaliu ir cetrotide leistis, sestadieni vel vaziuosiu, nuspres kada punkcija, nors sestadieni tik 10 c.d.
Mergaites gal galit man paaiskinti kaip su tom kiausialastem
Jeigu pvz. mato 4 folikulus tai ir kiausialasciu bus 4 ar tuose folikuluose kiausialasciu ne po viena buna
Jauciu kvailai klausiu, bet atsiminiau, kad per pirma IVF mate neperdaugiausiai folikulu o paskui pasake kad yra 14 kiausialasciu
Buvau siandien echo, tai grizau verkdama. Tik 4 folikulai ir siandien jau pradejau kartu su gonaliu ir cetrotide leistis, sestadieni vel vaziuosiu, nuspres kada punkcija, nors sestadieni tik 10 c.d.
QUOTE(mykolina @ 2010 11 10, 21:44)
Jeigu pvz. mato 4 folikulus tai ir kiausialasciu bus 4 ar tuose folikuluose kiausialasciu ne po viena buna
1 folikule būna 1 kiaušialąstė, jūsų atveju tada ir būtų 4 kiaušialąstės. Kai jų būna daug, kartais ne visi matosi ir ne visai tiksliai juos suskaičiuoja.
QUOTE(Singerita @ 2010 11 10, 22:54)
1 folikule būna 1 kiaušialąstė, jūsų atveju tada ir būtų 4 kiaušialąstės. Kai jų būna daug, kartais ne visi matosi ir ne visai tiksliai juos suskaičiuoja.
Aisku, aciukas
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 10, 21:10)
ka planuojate daryti toliau? Kada leido vel startuoti? Ar darysit pertrauka? Del ciklo tai gal seip kas buvo kad sustreikuodavo, dabar jau nesuzinosi. Bet man irgi yra buve, kad uzveluoja ilgiau nei savaite, bet tik pasidarau NT ir susergu 
Sutarėm taip: laukiu ateinančių mmm, tada nuo jų pirmos d geriu KT, o tada jau važiuoju apie 16 - 17 cd - jau leis slopinančius. Pertrauka išeis vienas ciklas natūraliai ir vienas su KT
QUOTE(laurynaa @ 2010 11 10, 21:10)
Egk, kaip surantu genetiniu tyrimu nedaret?
man is dvieju pastojimu - du nesivystantys nestumai
kad man kas butu pasakes(ar netn pati buciau pasiskaicius
) po pirmosios nesekmes buciau nuskubejus pas genetikus ...... dabar kelis men lauksiu savo ir vyro atsakymu, jei jie bus musu nenaudai, tai isvada tokia - ivf buvo darytas visai be reikalo
nes kaip surantu su genetika nepakovosi ir jos neapeisi bent jau Lietuvoje.
Iš pradžių nesupratau, bet paskui perskaičiau... Labai gaila
Ne nesidarėm genetinių, bet vieną vaikelį turim, jam jau 16 m. Gyd sako, kad gal jau su amžiumi blogėja kiaušialąsčių kokybė, nes maksimali žmogaus sveikata skaitosi 25 m, po to po truputėlį einame žemyn... Bet jei galvoti, kad ir kai vėluodavo mmm savaitę buvo toks pat variantas kaip po IVF, tai tas gi buvo prieš 10 metų, tai reiškia tada buvom 10 metų jaunesni, na aš buvau, nes pas vyrą viskas super.
O genetiniams tyr jus nusiuntė, ar patys sugalvojot?
QUOTE(mykolina @ 2010 11 10, 22:44)
Jauciu kvailai klausiu, bet atsiminiau, kad per pirma IVF mate neperdaugiausiai folikulu o paskui pasake kad yra 14 kiausialasciu
Pas mane matė 4 ir išpunktavo 4, visi apsivaisino, visi iš pradžių labai puikiai dalinos (otlično), užtenka ir tų jei tik gera kokybė, pasistenk nepanikuoti, nes tikrai dar gali paaiškėti, kad jų yra daugiau.
Mano problema buvo ne kad labai mažai, o kad po 2 dienų visi gyvena, bet visas dalinimasis krenta labai smarkiai, gyd to nesitikėjo
QUOTE(egk @ 2010 11 10, 23:25)
Sutarėm taip: laukiu ateinančių mmm, tada nuo jų pirmos d geriu KT, o tada jau važiuoju apie 16 - 17 cd - jau leis slopinančius. Pertrauka išeis vienas ciklas natūraliai ir vienas su KT
Tik norejau klausti, kaip tau sekasi
Nelabai supratau, kita cikla startuoji ar jau si?
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 10, 23:29)
Tik norejau klausti, kaip tau sekasi 
Šį ciklą nieko nedarau, o kitą geriu jau KT ir gausiu blokuojančius, punkcija turėtų būti aoie naujus metus.
Taip kad praminkt tu takus
QUOTE(mykolina @ 2010 11 10, 22:44)
Tik nesinervuok
QUOTE(pliuske @ 2010 11 11, 00:49)
Tik nesinervuok
Geriau jau maziau folikulu, bet kad butu kokybiski
Kas is to, jei man ispunktavo 12, apsivaisino tik 6, ant galo 3 liko.
joa, kiausialasciu kiekis ne visada apsprendzia kokybe ir garantuoja sekme...
mano atveju ispunktavo 33, tinkamos apvaisinimui buvo tik 22... is tu 22 tolesniems procesams tinkami teliko 14: du isodino iskart, dar 12 uzsalde. taip kad paziurejus atgalios, is visu ispunktuotu kokybisku liko maziau nei puse
o zinau atveji, kai su vienu vieninteliu pavyko
QUOTE(laurynaa @ 2010 11 10, 21:10)
Egk, kaip surantu genetiniu tyrimu nedaret?
kad man kas butu pasakes(ar netn pati buciau pasiskaicius
) po pirmosios nesekmes buciau nuskubejus pas genetikus ...... dabar kelis men lauksiu savo ir vyro atsakymu, jei jie bus musu nenaudai, tai isvada tokia - ivf buvo darytas visai be reikalo
nes kaip surantu su genetika nepakovosi ir jos neapeisi bent jau Lietuvoje.
Labas,
Kad negerai su genetika per metus randa tokias 2-3 poras. Tai yra labai labai mažai ir ta tikimybė,kad pas jus taip bus yra be galo maža. Čia įvertinu kiek ten pas juos pacientų per dieną apsilanko, nes eilės milžiniškos..o tai per metus kiek porų kreipiasi..taip,kad....
Kas lieia kaskart kai vyksta apsivaisinimas-gali chromosomos apsiversti ir susijungti neteisingai -va tada vaidinama "klaida" ir dažniausiai moters organizmas atmeta tokį vaisių ar embrioną. Kodėl taip įvyksta jau rašiau ankščiau-niekas nežino....net genetikai sako gal tai Jūsų likimas?? (man trys pavykę IVF baigėsi nesivystančiais
Todėl sėkmės
egk, tai startas gruodį? Į parašiuką galiu traukti?
Egk, labai faina, kad jau startuosit greitai....Kas cia yra tas gruodis !!!
Mykolina, nesijaudink taip stiriai....Tikek, kad uzteks ir tiek
Ir as esu girdejusi, kad kuo maziau tuo geriau, nes kokybe geresne bus.
Vilmosa, gal jau savo vaikus parsivezei ?
Nu o as tai jau pagaliau susirinkau viska, ka dave
O tai yra dvi blastocistas.Tai is 6 embrionu isgyveno 4 iki blasto, du dabar pasiemem (nes daugiau nedave
, bet buciau pasiemus ir 3 jei butu mano valia) o kitas 2 palikom sekanciam kartui.Dabar sedziu ir galvoju, o kada anksciausiai galima kokui nors budu testuotis, kai yra blasto susodinti ? Dieve, is kur tos kantrybes paimt.....
Jau ko gyvenime neturiu ir neturejau tai kantrybes.....
Mykolina, nesijaudink taip stiriai....Tikek, kad uzteks ir tiek
Vilmosa, gal jau savo vaikus parsivezei ?
Nu o as tai jau pagaliau susirinkau viska, ka dave