QUOTE(Tiffani @ 2010 11 10, 21:10)
ka planuojate daryti toliau? Kada leido vel startuoti? Ar darysit pertrauka? Del ciklo tai gal seip kas buvo kad sustreikuodavo, dabar jau nesuzinosi. Bet man irgi yra buve, kad uzveluoja ilgiau nei savaite, bet tik pasidarau NT ir susergu
Sutarėm taip: laukiu ateinančių mmm, tada nuo jų pirmos d geriu KT, o tada jau važiuoju apie 16 - 17 cd - jau leis slopinančius. Pertrauka išeis vienas ciklas natūraliai ir vienas su KT
QUOTE(laurynaa @ 2010 11 10, 21:10)
Egk, kaip surantu genetiniu tyrimu nedaret?
man is dvieju pastojimu - du nesivystantys nestumai

kad man kas butu pasakes(ar netn pati buciau pasiskaicius

) po pirmosios nesekmes buciau nuskubejus pas genetikus ...... dabar kelis men lauksiu savo ir vyro atsakymu, jei jie bus musu nenaudai, tai isvada tokia - ivf buvo darytas visai be reikalo

nes kaip surantu su genetika nepakovosi ir jos neapeisi bent jau Lietuvoje.
Iš pradžių nesupratau, bet paskui perskaičiau... Labai gaila

vis dar laikiau tave

Smagu tik, kad jau atsigauni
Ne nesidarėm genetinių, bet vieną vaikelį turim, jam jau 16 m. Gyd sako, kad gal jau su amžiumi blogėja kiaušialąsčių kokybė, nes maksimali žmogaus sveikata skaitosi 25 m, po to po truputėlį einame žemyn... Bet jei galvoti, kad ir kai vėluodavo mmm savaitę buvo toks pat variantas kaip po IVF, tai tas gi buvo prieš 10 metų, tai reiškia tada buvom 10 metų jaunesni, na aš buvau, nes pas vyrą viskas super.
O genetiniams tyr jus nusiuntė, ar patys sugalvojot?
QUOTE(mykolina @ 2010 11 10, 22:44)
Mergaites gal galit man paaiskinti kaip su tom kiausialastem

Jeigu pvz. mato 4 folikulus tai ir kiausialasciu bus 4 ar tuose folikuluose kiausialasciu ne po viena buna

Jauciu kvailai klausiu, bet atsiminiau, kad per pirma IVF mate neperdaugiausiai folikulu o paskui pasake kad yra 14 kiausialasciu
Buvau siandien echo, tai grizau verkdama. Tik 4 folikulai ir siandien jau pradejau kartu su gonaliu ir cetrotide leistis, sestadieni vel vaziuosiu, nuspres kada punkcija, nors sestadieni tik 10 c.d.
Pas mane matė 4 ir išpunktavo 4, visi apsivaisino, visi iš pradžių labai puikiai dalinos (otlično), užtenka ir tų jei tik gera kokybė, pasistenk nepanikuoti, nes tikrai dar gali paaiškėti, kad jų yra daugiau.
Mano problema buvo ne kad labai mažai, o kad po 2 dienų visi gyvena, bet visas dalinimasis krenta labai smarkiai, gyd to nesitikėjo