Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

QUOTE(avilte @ 2010 11 18, 19:06)
Nea, man isodino 3dienos embrionukus-8lasteliu...  blush2.gif  Bet manau neistempsiu iki pirmadienio, verkiu jau naktim kiekviena nakti... sad.gif Vis audziu ateities planus-ka daryti toliau-ir ar daryti....Nu bet pagalvosiu, gal dar iki to laiko 2dieneles  ax.gif Labai stengiuosi islaikyti nors ir mazyte viltele.... Jei ne ta prakeikta krutine kaip paas mociute, tai dar gal daugiau vilciu tureciau...  doh.gif

avilte, nu ta krutine toks nepozymis.. dabar (is siandienos poziciju) tikrai nebesuprantu, ko visos tuos papukus maigo.. esu beveik tikra, kad krutines jautrumas didziaja dalim musu atveju yra labiau vaistu pasekme, o ne nestumo. taip kad apsiramink 4u.gif
mes su MB sikart, pamenu, irgi planavom ateinanti bandyma biggrin.gif tik tiek, kad be nervu ir asaru - mazai snaigutem tikejau, o vat eme jos ir iskrete malonu sposa biggrin.gif
vieninteliai pozymiai man sikart buvo labai aiskus artejanciu memiu simptomai - kurios dideliam dziugsmui taip ir nepasirode smile.gif
ramiai, laikau kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 18, 20:12)
Laikykis saulele, mes su tavim  mirksiukas.gif

Nebark manes, Beta1, pati zinok suprantu... blush2.gif Daugiau taip nedarysiu smile.gif Sirdyje zinok vistiek svajoju apie tokia skaiciuku pasakymo istorija, kokia surase Corsica 4u.gif Labai tikiuosi iki paskutinio.... ax.gif
O del sestad, tai kiek seku ivf skyreli, tai nebuvo merginos, kuriai labai jau tas skaiciukas subalamutintu-vistiek jau galima i kazkuria puse mastyt... Nzn, gal nebent ka praleidau... 4u.gif Bet-GERAI-pagalvosiu.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 18, 19:18)
Nebark manes, Beta1, pati zinok suprantu...  blush2.gif Daugiau taip nedarysiu  smile.gif  Sirdyje zinok vistiek svajoju apie tokia skaiciuku pasakymo istorija, kokia surase Corsica  4u.gif Labai tikiuosi iki paskutinio....  ax.gif
O del sestad, tai kiek seku ivf skyreli, tai nebuvo merginos, kuriai labai jau tas skaiciukas subalamutintu-vistiek jau galima i kazkuria puse mastyt... Nzn, gal nebent ka praleidau... 4u.gif Bet-GERAI-pagalvosiu....  drinks_cheers.gif

Va taip va thumbup.gif Nosis aukstyn ir laukiam pabaigos biggrin.gif Juk tiek daug istverem, po maza zingsneli link tikslo ejom ir tiek nebedaug liko.Pabandom neisskyst. Apie laiminga istorija is as svajoju.... ax.gif Ir tikiu, kad tokios svajones yra kur kas geresnis variantas nei asaros per naktis.Paverkti galesim paskui,jei dar bus del ko (tikiuosi kad ne), o siuo metu nera nei vienos priezasties, kuri galetu tave liudinti.Yra baime, pati tikriausia tokia, bet stenkimes ir jai nepasiduoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 18, 13:11)
Sveikutes  4u.gif
Skambinau Treijsui, tai visi 5 dalinasi, rytoj liepe 11 val atvaziuoti isodinimui ir perspejo kad su pilnu pivu, o anakart niekas nepasake  schmoll.gif Sake rytoj pas juos 5 punkcijos  ax.gif

Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 18, 18:54)
Ir man labai patiktu sitie pozymiai, jeigu buciau tikra kad jie pranasauja tai, ko mane dabar reikia  lotuliukas.gif  Labai jau esu kritiska kas liecia visokius pozmius.Labai jau nevienareiksmiai jie gali kartais buti.Tik negalvok, kad as pesimistiskai nusiteikus  schmoll.gif  Tikiuosi TIKTAI teigiamo rezultato  smile.gif 
HCG zinosiu jau sestadieni.Tu zinok as jau prie labaratorijos duru stovesiu dar jiems nepradejus dirbti  lotuliukas.gif  Vis save kankinu ar ne per anksti as cia, bet su blasto 9 pdi tikrai jau rodys bent i kuria puse viskas eina..... g.gif
Avilte, tai taip ir nesupratau kada darysies HCG  biggrin.gif  Paaiskink man nesusipratusiai, sestadieni ar pirmadieni ?
Papildyta:
Corsica, o jus iki blasto auginot ?

Sory, uzsigalvojusi rasiau, as HCG dariausi 11 DPI blush2.gif blush2.gif Nors gydytoja buvo sakiusi tik 12 DPI darytis...
Mes neauginom iki blasto, man isodino 3 embrioniukus, 2 puikios bukles, vienas geras. LAukiant man labai jautesi stiprus PMS, nu tokia pikta ant visu buvau, viskas blogai, visi nervino aplinkui... Ir pasikartosiu - jokios krutines padidejimo. Ji ir dabar pas mane nepasakyciau, kad labai padidejusi, kaip kitoms kai buna. Tiesiog gal yra pasunkejusi (bet cia jau nestumo III trimestras). As irgi ja maigiau, isekojau pojuciu, bet nieko... Pamenu dar labai gerai, kad jau buvau praktiskai sugalvojusi plana, kai suzinosim neigiama atsakyma, ka toliau darysim. Ir labai bijojau nuliudinti vyra, vat del sito tai labiausiai man sirdi skaudejo... verysad.gif

Avilte, pasiimk gera knyga, tada mintys visai kitur buna, atsipalaiduosi ir pasistenk negalvoti apie tai. Juk dabar nieko pakeisti jau nebegali, viskas Dievulio rankose. Todel susiimk ir lauk dienos, kada darysies HCG 4u.gif

Ir dar... Kiek tekdavo skaityti stebuklingas istorijas, kaip kitos pastoja, tai visada galvojau, kad tai vyksta tik su kitais zmonemis, bet ne su manim... Pasirodo, ir man stebuklas ivyko...
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 18, 14:27)
O kur kazin sniege555 dingusi  g.gif Idomu kaip jai sekasi?

tikrai ir as jos pasigedau g.gif

QUOTE(zirza @ 2010 11 18, 18:16)
avilte, nu ta krutine toks nepozymis.. dabar (is siandienos poziciju) tikrai nebesuprantu, ko visos tuos papukus maigo.. esu beveik tikra, kad krutines jautrumas didziaja dalim musu atveju yra labiau vaistu pasekme, o ne nestumo. taip kad apsiramink  4u.gif

pritariu Zirzai ax.gif aisku krutine - labai individualus dalykas, nezinau ar mano pavyzdys tinkamas taciau mano krutine "stovejo" tarytum su implantais dar ir pora dienu po abrazijos (akivaizdus vaistu poveilis). As nenoriu liudinti, o tik padrasinti,kad krutine tikrai joks ne rodiklis. Avilte, sekmes tau mirksiukas.gif

Merginos, help blush2.gif tikrai pamenu kad kazkurioje IVF temoje buvo kalbeta apie akupunktura, dabar narsau po visas temutes archyve, nu nieko nerandu verysad.gif doh.gif gal kas zino koki gera akupunkturista Vilniuje? buciau labai dekinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 18 lapkričio 2010 - 20:13
QUOTE(laurynaa @ 2010 11 18, 20:01)
nu nieko nerandu  verysad.gif  doh.gif  gal kas zino koki gera akupunkturista Vilniuje? buciau labai dekinga

kažkas kažkada rašė prisimenu apie šią vietą
pati nebuvau, nesidomėjau, tik įstrigo pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
Man anakrt po 1 IVF Rygoj sake HCG darytis 10 dpi. Bet ir buvo maziau 0,5, nors jau ir mmm ta diena parejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 18, 20:28)
kažkas kažkada rašė prisimenu apie šią vietą
pati nebuvau, nesidomėjau, tik įstrigo pavadinimas 4u.gif

aciu flirt.gif , dar ir netoli namu pasirodo. reikes ryt paskambinti pasiklausineti.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Pora menesiu buvau pasyvi jusu skyrelio lankytoja,dziaugiausi jusu dideliais skaiciukais ir liudejau del tu,kam nepavyko 4u.gif O dabar jau tikrai prasausi priimama i saraseli ax.gif su pirmuoju IVF . Sivakar 3ciklo diena ir pradejau leistis Gonali 225. Ir noriu paklausti,kaip yra su skysciu vartojimu? Kiek per diena reikia isgerti vandens?
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 18, 20:54)
Labas vakaras  smile.gif Pora menesiu buvau pasyvi jusu skyrelio lankytoja,dziaugiausi jusu dideliais skaiciukais ir liudejau del tu,kam nepavyko  4u.gif  O dabar jau tikrai prasausi priimama i saraseli ax.gif su pirmuoju IVF . Sivakar 3ciklo diena ir pradejau leistis Gonali 225. Ir noriu paklausti,kaip yra su skysciu vartojimu? Kiek per diena reikia isgerti vandens?

daug vandenuko reikia isgerti, apie 2 litrus tai tikrai tyro vandenelio (ne kokiu arbatu, kavos ar sulciu schmoll.gif ) rekomenduojama, gali ir daugiau jei telpa, nepamaisys biggrin.gif sekmes kuo dideliausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 11 18, 18:54)
Labas vakaras  smile.gif Pora menesiu buvau pasyvi jusu skyrelio lankytoja,dziaugiausi jusu dideliais skaiciukais ir liudejau del tu,kam nepavyko  4u.gif  O dabar jau tikrai prasausi priimama i saraseli ax.gif su pirmuoju IVF . Sivakar 3ciklo diena ir pradejau leistis Gonali 225. Ir noriu paklausti,kaip yra su skysciu vartojimu? Kiek per diena reikia isgerti vandens?

Butinai reikia gerti daug vandens man irgi gyd sake kad reikia butinai min 2l isgerti.Sekmes starte 4u.gif 4u.gif
Atsakyti