QUOTE(Beta1 @ 2010 11 09, 20:16)
Vilmosa, nera mazai tie 9 folikulai ! Man 10 buvo, nu ir ka ? Lygiai taip pat meldziausi visiems dievams, kad kuo daugiau apsivaisintu.Dabar toliau tiems dievams meldziuosi
O dabar tikek, kad apsivaisins tiek, kiek reikia.O gal net ir visi ! Rytoj abi lauksim ziniu is embrionu
Tau reiks suzinoti kiek apsivaisino, o man - kaip sekas blasto augint...Bet stengiuosi jaustis rami.Ir tu pasistenk
Ir man drasiau tada bus 

O dabar tikek, kad apsivaisins tiek, kiek reikia.O gal net ir visi ! Rytoj abi lauksim ziniu is embrionu

o pas mus siandienos zinom buvo nenaudojami 2, 7 liko folikulai o is ju atrinko tik pacius geriausius 4 jie apsivaisino ir ziures kaip dalysis jei nieko gero tai ryt skambina anksti is ryto nes man 12 val jei viskas normaliai isodinimas,kaip pati sakiai as ir meldziuosi kad viskas praeitu normaliai ir dar tas 2 savaiciu zudantis laukimas,o tai ir nesupratau kur jie padejo dar tuos tris likusius ryt reiks issiaiskint

Papildyta:
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 09, 20:53)
Darydavaus Islandijoj
Bet, manau, kad savo 'karjerą' čia jau pabaigiau
Reginiuk, galbūt tavo klinika netaiko tos praktikos
Aš su savais nė karto nesusitariau dėl blastocistų, bet, aišku, būtinai pasiteirauk 

Reginiuk, galbūt tavo klinika netaiko tos praktikos

tai ne taip jau ir toli nuo musu tik jura kazkiek km skiria nes mes tai norvegijoj....gal del to skandinavijos salyse ir panasiai daroma o dar jei valstybes kompensuojama....nes mum tik uz vaistus reiks sumoket ir konsultacija kainuoja bet cia numatyta valstybes kaina