Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

QUOTE(Beta1 @ 2010 11 09, 20:16)
Vilmosa, nera mazai tie 9 folikulai ! Man 10 buvo, nu ir ka ? Lygiai taip pat meldziausi visiems dievams, kad kuo daugiau apsivaisintu.Dabar toliau tiems dievams meldziuosi  lotuliukas.gif
O dabar tikek, kad apsivaisins tiek, kiek reikia.O gal net ir visi ! Rytoj abi lauksim ziniu is embrionu smile.gif Tau reiks suzinoti kiek apsivaisino, o man - kaip sekas blasto augint...Bet stengiuosi jaustis rami.Ir tu pasistenk  4u.gif  Ir man drasiau tada bus smile.gif

o pas mus siandienos zinom buvo nenaudojami 2, 7 liko folikulai o is ju atrinko tik pacius geriausius 4 jie apsivaisino ir ziures kaip dalysis jei nieko gero tai ryt skambina anksti is ryto nes man 12 val jei viskas normaliai isodinimas,kaip pati sakiai as ir meldziuosi kad viskas praeitu normaliai ir dar tas 2 savaiciu zudantis laukimas,o tai ir nesupratau kur jie padejo dar tuos tris likusius ryt reiks issiaiskint doh.gif kazkaip net pamirsau paklaust kaip viska susake smegenys atsijunge nes labai jau baisu isgirst ne toki koki nori atsakyma....aciu saulele uz palaikyma.... 4u.gif lauksim is taves ziniu ir tikesimes kad geros bus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 09, 20:53)
Darydavaus Islandijoj mirksiukas.gif Bet, manau, kad savo 'karjerą' čia jau pabaigiau unsure.gif

Reginiuk, galbūt tavo klinika netaiko tos praktikos g.gif Aš su savais nė karto nesusitariau dėl blastocistų, bet, aišku, būtinai pasiteirauk mirksiukas.gif

tai ne taip jau ir toli nuo musu tik jura kazkiek km skiria nes mes tai norvegijoj....gal del to skandinavijos salyse ir panasiai daroma o dar jei valstybes kompensuojama....nes mum tik uz vaistus reiks sumoket ir konsultacija kainuoja bet cia numatyta valstybes kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 10 lapkričio 2010 - 13:38
QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 10, 13:20)
O sakykit nebuve tai pkad po kokios tai proceduros reiketu keleta valandu ar diena kokia gulimo rezimo? nes pas mus vairuoju tik as siuo metu, galvoju ar protinga rinktis klinika Vilniuje nes ir pirmyn ir atgal turesiu as vairuoti...

Del vairavimo tai nerekomenduoja po punkcijos narkozes paciai vairuoti, reakcija ne ta buna. Na bet gal yra mergaiciu ta dariusiu, tai gali pasidalinti, kaip joms sekesi...

Atsakyti

sveikos 4u.gif

Tensei sveikinu su dviem zirniukais 4u.gif o kiek zirniukams buvo laiko kai buvai pas gyne? ir pas kokia gyne lankaisi? suprantu kaip dabar jausies sias dvi sav, bet pasistenk kaip nors kiek galima ramiau 4u.gif

as pati gyvenu kaip ant adatu, lb nerimauju kas ir kaip ir kiek, meldziu kad tik jau plaktu sirdutes/-e kai eisiu pas gyne i pirma pasimatyma! wub.gif unsure.gif

Beta1 pakelei nuotaika su tuo sakiniu "Nu bet nieko, laksto dabar toks 6 metu pas mane ir klausia ar saule yra Dievo zmona" thumbup.gif biggrin.gif
beja kaip siandien tavo kleckiukai laikosi? smile.gif

vilmosa viskas bus tik gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 11 10, 14:33)
Del vairavimo tai nerekomenduoja po punkcijos narkozes paciai vairuoti, reakcija ne ta buna. Na bet gal yra mergaiciu ta dariusiu, tai gali pasidalinti, kaip joms sekesi...

man tai dare be narkozes bet ir tai neleido paciai vairuoti ir dar visa diena liepe nevairuot jei yra galimybes tai manyciau geriau jei vyras nuvestu ir parvestu ar kas nors kitas nes siaip tai bent man tai jautesi nemalonus pojuciai po punkcijos
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 10, 15:36)
man tai dare be narkozes bet ir tai neleido paciai vairuoti ir dar visa diena liepe nevairuot jei yra galimybes tai manyciau geriau jei vyras nuvestu ir parvestu ar kas nors kitas nes siaip tai bent man tai jautesi nemalonus pojuciai po punkcijos

as pati po punkcijos (su narkoze) nevairavau bet sesele pabreze kad po jos negalima vairuoti!
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 11 10, 14:36)
beja kaip siandien tavo kleckiukai laikosi? smile.gif

vilmosa viskas bus tik gerai  4u.gif

Nu siandien pasiskambinau pasiklausit ar kokiu tragediju nevyksta su mano busimom blastocistom, tai sake, dar visi 6 kol kas laimingai dalinasi.Toliau meldziuosi dievams, kad visi iki rytojaus pasiektu finisa biggrin.gif Vilmosa, pasimelsiu kartu tiems dievams ir uz tavo vaikus lotuliukas.gif Eisim rytoj abi ju susirinkt, pamatysi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Twiny @ 2010 11 10, 14:36)
sveikos  4u.gif

Tensei sveikinu su dviem zirniukais  4u.gif o kiek zirniukams buvo laiko kai buvai pas gyne? ir pas kokia gyne lankaisi? suprantu kaip dabar jausies sias dvi sav, bet pasistenk kaip nors kiek galima ramiau  4u.gif

as pati gyvenu kaip ant adatu, lb nerimauju kas ir kaip ir kiek, meldziu kad tik jau plaktu sirdutes/-e kai eisiu pas gyne i pirma pasimatyma! wub.gif  unsure.gif

Twiny, o tu irgi ramiaka ijunk, juk jau tiek tu smegenu lasteliu nuzudet per tuos nervus....Zinau, kad jokie zodziai neitikins labiau nei "pusliuku" nuotrauka 4u.gif Nu bet vis tiek, pabandykit abi su Tensei atsipalaiduot ir nors siek tiek pasidziaugt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 10, 14:45)
Nu siandien pasiskambinau pasiklausit ar kokiu tragediju nevyksta su mano busimom blastocistom, tai sake, dar visi 6 kol kas laimingai dalinasi.Toliau meldziuosi dievams, kad visi iki rytojaus pasiektu finisa  biggrin.gif  Vilmosa, pasimelsiu kartu tiems dievams ir uz tavo vaikus  lotuliukas.gif  Eisim rytoj abi ju susirinkt, pamatysi  mirksiukas.gif

tai bebejo eisim kitaip ir negali but ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 10, 15:45)
Nu siandien pasiskambinau pasiklausit ar kokiu tragediju nevyksta su mano busimom blastocistom, tai sake, dar visi 6 kol kas laimingai dalinasi.Toliau meldziuosi dievams, kad visi iki rytojaus pasiektu finisa  biggrin.gif  Vilmosa, pasimelsiu kartu tiems dievams ir uz tavo vaikus  lotuliukas.gif  Eisim rytoj abi ju susirinkt, pamatysi  mirksiukas.gif

saunuoliai blastocistukai! thumbup.gif isodins ryt ir dar turesit sesyciu broliuku ateiciai ! thumbup.gif
Atsakyti
vyras be teisiu siuo metu, na gal atiduos iki to laiko kol reiks, bet vat, esme tame kad paciai jau man nesigaus g.gif Bet sakykit po punkcijos, atsibundi kelios valandos praeina ir isleidzia?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 10, 13:51)
vyras be teisiu siuo metu, na gal atiduos iki to laiko kol reiks, bet vat, esme tame kad paciai jau man nesigaus g.gif  Bet sakykit po punkcijos, atsibundi kelios valandos praeina ir isleidzia?

Atsibundi greitai, gal po 30 min, tada ledzia pagulet kokia valandziuke ir isleidzia. Bent jau man MV taip buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 10, 14:51)
vyras be teisiu siuo metu, na gal atiduos iki to laiko kol reiks, bet vat, esme tame kad paciai jau man nesigaus g.gif  Bet sakykit po punkcijos, atsibundi kelios valandos praeina ir isleidzia?

A6 tai labai greit po pinkcijos išėjau, bet savijauta tikrai nevairavimui, jau geriau imkit taksą ar kur prakaukit iki vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 10, 15:48)

Twiny, o tu irgi ramiaka ijunk, juk jau tiek tu smegenu lasteliu nuzudet per tuos nervus....Zinau, kad jokie zodziai neitikins labiau nei "pusliuku" nuotrauka  4u.gif  Nu bet vis tiek, pabandykit abi su Tensei atsipalaiduot ir nors siek tiek pasidziaugt  mirksiukas.gif

aciu! smile.gif stengsiuos kiek galedama! man jau dabar saves ir pusliuku gaila, kiek as nervu prisigadinau laukdama rezultatu tas 2 sav. ! doh.gif

Atsakyti