Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(Daivulika @ 2011 01 14, 00:42)
aciukas 4u.gif
del sukneles tai galiu pasakyti kad ji pasitvirtino 110% lengvute begalo, o ta diena kaip tik buvo nezmoniskas karstis, tai tikrai nesuvargau, o prie juros buvo labai lengva ja pakelti, pabraidyti ir pan...

Nuostabiai atrodei wub.gif nuotraukos taip pat labai gražios wub.gif

Apie sukneles tai galėčiau pasakyti, kad nebūtinai jei ji turi šleifą, tai reiškia, kad bus baisingiausiai nepatogu ax.gif mano suknelė buvo su ilgiausia uodega, bet ji nesukėlė absoliučiai jokių nepatogumu schmoll.gif nejaučiau jokių suvaržymų, sunkumo ar kažkokių apribojimų blush2.gif bet aišku dar daug kas priklauso nuo gamintojo, nuo siuvėjo, nuo suknelės medžiagos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 14 sausio 2011 - 14:13
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 10, 13:51)
kaip jaunieji jus lb grzuciai thumbup.gif  jusu kaip merginos dailus kunas, grazi sukuosena... bet nenoreciau cia stipriai kritikuoti, bet man ant jusu per daug blizguciu... visi imanomi papuosalai ant jusu, gal dar ir nieko butu, bet kai suknele pati visa blizga, tai man visko per daug, o va dar kai ir puokste blizga, tai atrodot kaip saldainiukas ivyniotas i folija unsure.gif na bet cia tik mano tokia bjauri nuomone doh.gif o siaip tai pamergytes grazios ir nuotraukytes dailios thumbup.gif

Visiškai pritariu... labai graži moteris, o pasiskandino save blizgučių jūroje. Manau, kad suknia ir papuošalai neturėtų užgožti nuotakos, o kaip tik išryškinti.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 01 15, 15:35)
Visiškai pritariu... labai graži moteris, o pasiskandino save blizgučių jūroje. Manau, kad suknia ir papuošalai neturėtų užgožti nuotakos, o kaip tik išryškinti.

drinks_cheers.gif
butu usteke gyvos geles plaukuose ir sukneles paprastesnes, nes tikrai esate labai grazi moteris, viso to nereikejo..., bet zinoma, cia tik musu nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2011 01 15, 16:36)
drinks_cheers.gif
butu usteke gyvos geles plaukuose ir sukneles paprastesnes, nes tikrai esate labai grazi moteris, viso to nereikejo..., bet zinoma, cia tik musu nuomones  mirksiukas.gif

nu jau net negaliu susilaikyt nieko neparsius doh.gif
klausikit,jeigu ji butu tik su gele plaukuose ir su paprastesne suknele tikrai butu eiline nuotaka kaip ir dauguma cia susirinkusiu (nieko neizeidziu ir net nebandau to padaryt tad nepulkit doh.gif lotuliukas.gif )
viskas cia ok viskas nuotakoi labai grazu tik,gal sutiksiu del blizguciu ju reikejo maziau.Bet visumoi JI buvo Nuostabi! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 15, 17:50)
nu jau net negaliu susilaikyt nieko neparsius  doh.gif
klausikit,jeigu ji butu tik su gele plaukuose ir su paprastesne suknele tikrai butu eiline nuotaka kaip ir dauguma cia susirinkusiu (nieko neizeidziu ir net nebandau to padaryt tad nepulkit  doh.gif  lotuliukas.gif )
viskas cia ok viskas nuotakoi labai grazu tik,gal sutiksiu del blizguciu ju reikejo maziau.Bet visumoi JI buvo Nuostabi!  wub.gif

o man ta eiline nuotaka kur kas dailiau atrodo, nei ta kur neeiline savo blizgesiu smile.gif tiesiog kiekvienas turim siuo klausimu atskiras nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 16, 12:51)
o man ta eiline nuotaka kur kas dailiau atrodo, nei ta kur neeiline savo blizgesiu smile.gif tiesiog kiekvienas turim siuo klausimu atskiras nuomones 4u.gif

Pritariu. Jeigu nuotaka atrodo kaip neeilinė, tai dar nereiškia, kad ji atrodo įdomiai, skoningai ir labai gražiai.
Kartais nereikia bijoti atrodyti "tokia, kaip visos", tuo labiau jeigu nemoki tinkamai ir saikingai išsiskirti iš kitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 16, 14:43)
Pritariu. Jeigu nuotaka atrodo kaip neeilinė, tai dar nereiškia, kad ji atrodo įdomiai, skoningai ir labai gražiai.
Kartais nereikia bijoti atrodyti "tokia, kaip visos", tuo labiau jeigu nemoki tinkamai ir saikingai išsiskirti iš kitų  smile.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 16, 13:51)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 16, 13:43)
Kartais nereikia bijoti atrodyti "tokia, kaip visos", tuo labiau jeigu nemoki tinkamai ir saikingai išsiskirti iš kitų  smile.gif

Būtent neskoningumas nėra išskirtinumas.
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 10, 12:05)
galiu ir as pasirodyti ax.gif
http://www.vaidabuceliene.lt/  cia yra keletas musu foto reikia pasirinkit galerija ir DAIVOS IR RAIMUNDO vestuves

Labai grazios vestuves. Suzavejo melyni akcentai wub.gif . Jei ne paslaptis, kas Jusu torta kepe?
Atsakyti
DAIVULIKA, nuostabios Jūsų žavios šventės akimirkos user posted image
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 17, 02:05)
Labai grazios vestuves. Suzavejo melyni akcentai  wub.gif . Jei ne paslaptis, kas Jusu torta kepe?

aciu labai.
tortas buvo uzsakytas is "Vencku tortu" jei domina tai ir skonis buvo labai geras thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Šagrenė @ 2011 01 17, 17:06)
DAIVULIKA, nuostabios Jūsų žavios šventės akimirkos user posted image

kaip graziai pavaizduota ir pakomentuota,aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 10, 12:05)
galiu ir as pasirodyti ax.gif
http://www.vaidabuceliene.lt/  cia yra keletas musu foto reikia pasirinkit galerija ir DAIVOS IR RAIMUNDO vestuves

ech, kad aš nebučiau taip skubejusi besirinkdama savo fotografa... doh.gif
dabar tokiu nuostabiu darbu randu, bet kaip visada- po laiko lotuliukas.gif
SUPER!! thumbup.gif
Atsakyti