Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

QUOTE(Katinytis @ 2011 03 07, 12:48)
Labai jau geri darbai gaunasi gara nuleidžiant  thumbup.gif

ačiū smile.gif ale dar geriau gaunas, kai tenka garą nuleidinėt dėl diedo kaltės - supliekiu tokį tobulai lygų vailikiuką lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=žollia,2011 03 06, 14:40]
Kokios neblogos rankenos įdėtos
rankinė
ši graži mirksiukas.gif

raganele rankinė labai graži 4u.gif jūs tikra auksaranė good.gif kiekvienoj temelėj po darbelį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 16 kovo 2011 - 17:10
raganėle o kaip rankinės dėvisi? smile.gif
Atsakyti
Ačiū rosebud smile.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 16, 18:10)
raganėle o kaip rankinės dėvisi? smile.gif

Tiesą sakant net nesitikėjau, kad bus taip puikiai biggrin.gif pati pirmoji aguoninė nuo intensyvaus nešiojimo tik gražėja, nei ji tysta nei purvinasi - atrodo kaip kokia šlepetė dar prie manęs derinasi lotuliukas.gif gal be reikalo kitų rankenas papildomai tvirtinau - nieko jom nesidaro. Kaimynė nešiojasi pilką rombukais dekoruotą irgi ja patenkita, kitos šiaip kol kas interjerą puošia.
Atsakyti
Temos pagyvinimui lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 16, 20:15)
Temos pagyvinimui  lotuliukas.gif

tokie pavasariniai thumbup.gif o jau tas oranžinis su beždžionka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 16, 18:16)
Ačiū rosebud smile.gif
Tiesą sakant net nesitikėjau, kad bus taip puikiai biggrin.gif pati pirmoji aguoninė nuo intensyvaus nešiojimo tik gražėja, nei ji tysta nei purvinasi - atrodo kaip kokia šlepetė dar prie manęs derinasi lotuliukas.gif gal be reikalo kitų rankenas papildomai tvirtinau - nieko jom nesidaro. Kaimynė nešiojasi pilką rombukais dekoruotą irgi ja patenkita, kitos šiaip kol kas interjerą puošia.

reiks ir man pabandyt, o vis baisu, kad 5d4siu daug darbo, o bus nepraktiška:) tai dabar tikrai bandysiu
Atsakyti
Aš pernai buvau nusivėlus rankinę, kol dar buvo naujutėlė (tiek rankinė, tiek tada dar velėja smile.gif ), tai atrodė, kad labai smagu ją nešiot. Bet šiemet net į tą pusę žiūrėt nenoriu.
1) Visų pirma turi būti normalus užsegimas, užtrauktukas, atvartas koks patikimas, nes padedi rankinę ant kėdės ir žiūrėk, kad raktų ir dokumentų nepamestum. Aš siūt nemoku, tai man šitoj vietoj problema, buvau įtaisius tik magnetuką, kuris vidaus turinio tikrai nesulaiko...
2) Tos susuktos standžios rankenos dešros yra tokios standžios, kad užsimetus jas ant peties ir tik pritupūs ar pasilenkus, jos iškart stojąsi piestu ir tiesiog nuvirsta nuo peties. Kadangi pas mane 2 vaikai, rankos paprastai užimtos jais būna, o rankinė turi tupėt ant peties, bet ji ten nesedėdavo.
3) Pas mane pavasarinis paltukas medžiaginis, dalinai vilnonis - tai nuo trynimosi vilna į vilną paltukas toj vietoj amžinai burbuliuojąsi, nors pats i savęs tokios bėdos visai neturi.
4) Pati velta rankinė dėvisi tikrai gerai, nesitampo, ir nieko ten jai nesidaro.

Kad velta rankinė gali būna nuostabi, net neabejoju, bet tikrai ne pačio paprasčiausio dizaino, reikia gerai visas detales apgalvot...

Katinyti, gražūs dėkliukai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 17 kovo 2011 - 09:13
Besijuokianti
Ačiū už išsamius vertinikmus 4u.gif
Aš kažkaip įsivaizduoju apskritai kad rankų darbo vilnos gaminiai yra daugiau proginiai... Ir rankinės nevėliau nes nesugalvojau "tobulo" būdo. Na esu seniai padarius vieną, bet nesiskaito, nes ji susiūta iš gabalų, o be to negraži biggrin.gif
O norisi kad daigtai būsų ir praktiški, ne tik meniški
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 17 kovo 2011 - 11:43
Hm, na rankinė rankinei nelygu, o ir žiūrint kokias nešiot mėgsti. Man patinka ne ant peties o rankoj ar iki alkūnės užkabinamos didokos, dešrinės rankenos nepatinka vien iš paveiksliukų, tai net nebandžiau daryt, o iškirptos tiesiog skylės veltinyje man gražu ir patinka kaip nešiojasi. Kai kam reikia daug kišenių ir užsegimų, tai irgi papildomas žaidimas su pamušalais, aš kišenę jei panaudoju, tai randu ką joje paslėpiau tik kai į kitą rankinę kraustausi biggrin.gif Žodžiu nemanau kad veltinės dekoratyvinės, tiesiog prie savęs prisiderint reikia.

Katinyti, tavo "prikolni" dėkliukai įkvepiantys biggrin.gif knieti visus vyro žaisliukus apvelt
Atsakyti
Mergaitės pasidalinkit paslaptimis, kaip tuos dėkliukus pasigaminti telefonui.Kaip padarot tokią formą,kraštuose sujungimus adatėlėm privelet,ar siuvat?Ir šiaip visas tas veltinis kočiotas ar adatėle veltas?Labai gražūs tie jūsų darbeliai,labai noriu pabandyti wub.gif
Atsakyti
Dėkui visoms labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Turiu dar partija tu prikolnu , bet taip kompas lūžinėja, kad net supykau ir nežinau kada nuotraukas sudėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dėl vėlimo, tai šituose siūliu nėra, viskas velta šlapiai ant šablono , forma irgi išgauta šablono pagalva, nors šitu ji tikrai neimantri ax.gif .Adatėlėm prie ju nedirbta ax.gif ,
Atsakyti