Aš pernai buvau nusivėlus rankinę, kol dar buvo naujutėlė (tiek rankinė, tiek tada dar velėja

), tai atrodė, kad labai smagu ją nešiot. Bet šiemet net į tą pusę žiūrėt nenoriu.
1) Visų pirma turi būti normalus užsegimas, užtrauktukas, atvartas koks patikimas, nes padedi rankinę ant kėdės ir žiūrėk, kad raktų ir dokumentų nepamestum. Aš siūt nemoku, tai man šitoj vietoj problema, buvau įtaisius tik magnetuką, kuris vidaus turinio tikrai nesulaiko...
2) Tos susuktos standžios rankenos dešros yra tokios standžios, kad užsimetus jas ant peties ir tik pritupūs ar pasilenkus, jos iškart stojąsi piestu ir tiesiog nuvirsta nuo peties. Kadangi pas mane 2 vaikai, rankos paprastai užimtos jais būna, o rankinė turi tupėt ant peties, bet ji ten nesedėdavo.
3) Pas mane pavasarinis paltukas medžiaginis, dalinai vilnonis - tai nuo trynimosi vilna į vilną paltukas toj vietoj amžinai burbuliuojąsi, nors pats i savęs tokios bėdos visai neturi.
4) Pati velta rankinė dėvisi tikrai gerai, nesitampo, ir nieko ten jai nesidaro.
Kad velta rankinė gali būna nuostabi, net neabejoju, bet tikrai ne pačio paprasčiausio dizaino, reikia gerai visas detales apgalvot...
Katinyti, gražūs dėkliukai.