Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

Ne labai supratau. Tema yra, o žinučių nėra. Na parašysiu pirmoji.
Ar jums taip buna, kad tiesiog suspaudžia viduja toks nerimas ir nesuprantate jo priežasties? Suspaudžia širdį, pilvą labai keistai maudžia. Suprasčiau tai kada tikrai yra dėl kažko nerimauti. O dabar sėdžiu ir mane visaip maudžia, net kvepuoti sunku ir galva truputėli svaigsta. Nieko nesergu, jokių stiprių vaistų nevartoju.
Gal čia nuojauta ar dar koks bėsas. g.gif
Atsakyti
Šiame forume labai daug informacijos ta tema. Internete taip pat. Pabandyk per google paieškot.

Pvz.

http://www.sveikas.l...I...d2=&linkID=

Paguodimui - ne tu viena tokia. Kažkur perlenkei su stresu ar dar kažkas...
Atsakyti
Sveika, cia aprasyti simptomai yra tikrai vegetacines distonijos. Vegetacine nervu sistema reguliuoja sirdies veikla, kvepavima, virskinima, o kai sutrinka vegetacine nervu sistema, sutrinka siu organu veikla. Bijoti nereikia, pabandyk pavartoti lasiuku ACOSED, ar VALERIANAHEEL, bet ne 5 dienas, o menesi ar du. Jei nepraeis, tada zinoma, nueik pas gydytoja. Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Ačiu labai labai. Rytoj butinai įsigysiu, nes jau atsibodo tas nerimo jausmas. O laiko eiti pas gydytojus neturiu. verysad.gif
Atsakyti
katik su dukra valanda laiko kalbejom apie nerima,jai dabar tik 10 metu,verkia be perstojo,nes bijo nezinia ko,truksta oro,sunku kvepuot,
pati esu ne viena kart tai patyrus,prasidejo dar ankstyvoj paauglystej,tai toks baisus jausmas tas nerimas ir niekaip jo negali nusikratyt.veliau ir antidepresantu geriau,siuo metu (apie pusmeti)jauciuos gerai.aplinkybes atrodo itakos mazai daro,bet va vidui kai uzeina,tai neduok Dieve... kaip koks biciu spiecius galvoj duodasi ir nieko negali su savim padaryt.atrodo,kad tuoj isprotesi,bet niekaip neisproteji.negi cia tas seratonino kiekis smegenyse tiek visko pridaro?
baisiausia,kad viskas prasideda dar beveik vaikystej... pati per tai praejus bet nezinau kaip padet dukrai.
Atsakyti
Man tai prasidėjo tik dabar. Man jau yra daugiau negu 20 metų. Trūksta oro, spaudžia krutinę, labai sunku kvepuoti. Bijau nežinau ko. Bijau ateities. Kartais kai stengiuosi save suprasti, kuo butent aš bijau, tada pradedu verkti. Draugui bijau pasakyti kaip aš jaučiuosi, nes bijau, kad gali nesuprasti. Tai išsilieju čia.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 12 03, 23:53)
Man tai prasidėjo tik dabar. Man jau yra daugiau negu 20 metų. Trūksta oro, spaudžia krutinę, labai sunku kvepuoti. Bijau nežinau ko. Bijau ateities. Kartais kai stengiuosi save suprasti, kuo butent aš bijau, tada pradedu verkti. Draugui bijau pasakyti kaip aš jaučiuosi, nes bijau, kad gali nesuprasti. Tai išsilieju čia.

Manau pažįstamas jausmas ir labai bjaurus. Bet mane jis apninka, kai nėra normalaus poilsio, atostogų, o tik darbas darbas darbas. Tada jau nebežinai, kas kaip ir dėl ko. Pati, kai laukiausi antro vaikelio pagaudavau save begalvojant, ar aš čia vaiko labai noriu, ar normalių atostogų. Pasirodo, kad mano mažiukas man buvo puiki reabilitacija,puikios atostogos, labai daug teigiamų emocijų-neliko jokio nerimo. Deja dabar jau vėl dirbu ir bijau, kad besisukant tame užburtame rate: darbas, namai, šeima, vėl neapimtų tas bjaurus nerimo jausmas. Bet save raminu ir bandau įsiteigti, kad tikrai yra svarbesnių, geresnių ir gražesnių dalykų už stresinį darbą, reikia paprasčiau žiūrėt į visas problemas, ypač į tas kurias sukelia darbai. Ir kuo daugiau geresnių emocijų ir poilsio. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Lengva pasakyti.... Ech Laikykitės.
Atsakyti
Laukiu Kalėdų. Bus kelios išeiginės. Dabar net naktį atsibunu su nerimu. Na siaubas, greitai ir depresija gali prasideti. Vakar net valerijono naktį geriau.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 12 04, 09:10)
Laukiu Kalėdų. Bus kelios išeiginės. Dabar net naktį atsibunu su nerimu. Na siaubas, greitai ir depresija gali prasideti. Vakar net valerijono naktį geriau.



Pabandyk VALERADIX tabletes. Jos žolinės. Labai gerai nuima stresą ir nerimą. Tam jos ir skirtos. Man darbe buvo tokia įtampa ir stresas... Miegodavau po kelias valandas, įtampa buvo tokia, kad kalbėdama su žmogumi apie orą pradėdavau verkti. Tos tabletės labai padėjo. Galva liko blaivi, viskas normaliai, tik nėra to dusulio, panikos, negalėjimo susikapti.
Beje, jos ne man vienai padėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Villke @ 2006 12 04, 16:27)
Pabandyk VALERADIX tabletes. Jos žolinės. Labai gerai nuima stresą ir nerimą. Tam jos ir skirtos. Man darbe buvo tokia įtampa ir stresas... Miegodavau po kelias valandas, įtampa buvo tokia, kad kalbėdama su žmogumi apie orą pradėdavau verkti. Tos tabletės labai padėjo. Galva liko blaivi, viskas normaliai, tik nėra to dusulio, panikos, negalėjimo susikapti.  Beje, jos ne man vienai padėjo  mirksiukas.gif

Ačiu. 4u.gif
Nusipirkau Magnė B6, paskaičiau anotaciją, gal padės. g.gif

Atsakyti
Jums gerai, kad galit nerimus malsinti tik homeopatiniais vaistais, o as jau 4m rimtus geriu. kai laukiausi antro-viskas susitvarke, bet praejus 2 men po gimdymo, vel atsinaujino. pirma karta uzejus nerimui supanikavau, nes nesupratau kas dedasi su manim, tai net visa kuna suparalizavo pilnumoj (panikos atakos), kartojosi daznai, bet laikui begant ismokau save apgaut ir kad neliktu nerimo, bet vaistus nesiojuosi visur su savimi, jei netycia kas rimciau. Bet jau pusmetis kaip vel gerai.
Liudna del to, kad tai visam gyvenimui- praeis ir vel atsinaujins. nuo 50m buna nebepasikartoja.
Sekmes jums, nukreipkit mintis kita linkme
Atsakyti
Pradėjau gerti vitaminus Magne B6, jaučiuosi tikrai geriau. Mažiau kankina tas jausmas. Paskaičiau Jurlin postą, baisu. Iš kur ir kodėl tas jausmas atsiranda. Nesinori man kreiptis į psichologus. verysad.gif Kol kas nėra dar taip baisu. Tiesiog tai užpuola kai atsiranda tam tikros aplinkybės, daugiau rupesčių (naujas darbas, sesijos ir t.t.) ir kitos.
Reikia kažkaip išmokti save nuraminti.
Atsakyti