Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

QUOTE(Nijolija @ 2009 05 19, 13:24)
kaip jum gerai, o as vis bandau su vyru pakalbeti, gyenam kitoj sali tad namai viskas ant mano peciu mayles dvi o jis daug dirba,bandziau kalbeti kad viskas issekau ,be to turiu mergyte hiperaltyvia, oi kaip as pavargstu  verysad.gif tai va minejau kad man lyg negerai vidui, silpna, sia savaite isviso bloga, tai man jis grieztai atsako; ,nebuk silpna, turi vaikus galvok apie juos ju ateiti, as as dirbu ,daug jei pradetau depresuoti ir sedetume abu ir vergtume, man nereikia depresines zmonos : stai visas jo pasakymas, tai as su juo nebesneku apie tai,  cray.gif zinau kad visada buvau stipri viska darau ,bet va lyg islindo kazkas, si jausma turejau po mamos mirties, pries du metus, geras tas mano vyras, bet jis nesuvokia tu psichologiniu problemu ,ir deja su juo nepasikalbesi,,,ir nepavergsi prie jo  cray.gif  cray.gif  cry.gif

na mano vyras pradzioje irgi galvojo kad as cia isikalbu sau liga, nieko man nera, bet kai viena karta apsizliumbiau is niekur nieko komedija ziuredama, tai pradejo mane suprast... Si savaitgali irgi ryte atsikeliau ir taip negera ant sirdies kad net apsizliumbiau-tai jis apkabino, priglaude, nuramino, dar kazkoki bajeri suskele, kad net zvengt pradejau biggrin.gif geras vaizdelis turejo buti-zvengiu o asaros rieda biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2009 05 19, 14:24)
kaip jum gerai, o as vis bandau su vyru pakalbeti, gyenam kitoj sali tad namai viskas ant mano peciu mayles dvi o jis daug dirba,bandziau kalbeti kad viskas issekau ,be to turiu mergyte hiperaltyvia, oi kaip as pavargstu  verysad.gif tai va minejau kad man lyg negerai vidui, silpna, sia savaite isviso bloga, tai man jis grieztai atsako; ,nebuk silpna, turi vaikus galvok apie juos ju ateiti, as as dirbu ,daug jei pradetau depresuoti ir sedetume abu ir vergtume, man nereikia depresines zmonos : stai visas jo pasakymas, tai as su juo nebesneku apie tai,  cray.gif zinau kad visada buvau stipri viska darau ,bet va lyg islindo kazkas, si jausma turejau po mamos mirties, pries du metus, geras tas mano vyras, bet jis nesuvokia tu psichologiniu problemu ,ir deja su juo nepasikalbesi,,,ir nepavergsi prie jo  cray.gif  cray.gif  cry.gif

Laikykis, suprantu kaip tau sunku, net nezinau ka patarti, ar nebandei psichoterapijos, issikalbetum apie savo jausmus, jeigu seimoje to negali padaryti. Maniskis tai visada palaiko, isklauso, bet prisipazista, kad nesupranta mano busenos doh.gif as manau kad tai normalu, nes as irgi nesupratau tokiu ligu kol pati nesusirgau unsure.gif
Atsakyti
sveikutės.. 4u.gif
QUOTE(Nijolija @ 2009 05 16, 20:14)
mergaites, o kaip draugauja, kontraceptines +AD ir AD+nuskausminamieji?gal eiti ieskoti del tos galvos ligu ?nu nezinau beje spaudimas geras, console.gif

na kazkur skaičiau, kad nelabai kaip draugauja AD+ kontrac.manau būtina konsultacija su gydytoju..

QUOTE(Puma84 @ 2009 05 17, 12:55)
Tinar, kaip matau is tavo parasymu planuoji antra vaikuti... Ar nebaisu tuos 9men bus be vaistu likt? Mes irgi taip jau norim maziuko, tai laukiu nerealiai vaistu mazinimo, bet kartu ir bijau

na matai planavome.., bet kadangi šiuo metu po operacijos , tai turiu 2 metus palaukti..gydytojas liepė nebeplanuoti..tai nustojom planuoti..žiūrėsim kaip Dievulis duos taip ir bus.. žinoma, kad bijau..bijau atkristi dar sunkesne forma..jei tokia yra..manau, kad yra.. verysad.gif nu va vėl prisimastau rolleyes.gif

QUOTE(Pinkie Pie @ 2009 05 18, 17:27)

Taigi jei Jus nieko pries, vis uzeisiu i si skyreli pabendrauti 

sveika, pasipasakok, kas tave kankina..? ax.gif

QUOTE(buciukas @ 2009 05 18, 22:18)
labutis mergaites, kaip laikotes? as tai viena diena geriau, kita - blogiau, zodziu stabilumo jokio verysad.gif AD geriu du menesius, nezinau kiek dar reiks gert, noriu leliaus, bet vaistus bijau mest, nes pries pradedant gert buvo tokia busena kad galvojau kad iskeliauju i ana pasauli beja, man kaip ir Pumai, liga prasidejo po keliu menesiu po vestuviu...beja kazkuri minejot, kad apie savo busenas nesipasakojat vyrui, kaip jums tai pavyksta? kai man blogai tai vyras iskart mato, nes mane kamuoja visokie "skausmai"man rodos net darbe visi mato, del to nervuojuosi

na nepavyksta..žinoma, kad pasipasakoju..nes matosi..kai man blogai būdavo..kur čia nuslėpsi, kai naktį šokinėji iš lovos nei iš šio nei iš to..šviesa užsimanai užsidegti ir .t. rankos prakaituodavo..šordis daužydavosi.sapudimas sukilęs..kuris yprastai zemutis būna ramioj būsenoj..ech..gerai, kad MB supranta..tfu tfu tfu..

QUOTE(Nijolija @ 2009 05 19, 14:24)
ir deja su juo nepasikalbesi,,,ir nepavergsi prie jo 

NA ir nekalbėk su juo ta tema,ateik geraiu pas mus pasiguosti..mes tau patarsime, pagelbėsimekuo galėsime.. ax.gif mirksiukas.gif 4u.gif

na o aš laikausi..na taip pusėtinai..2sav tai pagyvenau, be jokių baimių be jokių priepuolių tokiu rimtų.iki pirmadienio, kol maximoj bevaikstant galva spaust pradejo ir tirpt pradejo rankos, kojos..galvojau alpsiu..bet ne ne sakau nealpk , dar eiki iki isejimo..tai siaip ne taip isejau..ant suoliuko atsisedau xanax puse tabl.po liezuviu pasikisau praejo ta nesamone..brrr..ant rytjaus negera kaip buvo..galvojau mirsiu..tokios mintys nenormalios..i depresija panasu..matyt baigiu isivaryt..man ant tiek atsibodo zinokit..kad jau ramiai negaliu po parduotuve net vaiksciot cry.gif ..apsilankaiu pas šeimos gydytoją..pasikalbėjome apie tai..išaiškino tokįdalyką apie ši nerimo sindromą..kad jis atsiranda tokiems žmonėms , kurių silpna nervų sistema..tokiems žmonėms ,kurie buki viskam, kitų žmonių jausmams ir t.t. šia liga susirkti nerealiai maža tikimybė, galbūt net nėra tikimybės, kad ja sirgs..o va tokiems asmenims, kurie į wiską jautriai reaguoja, greit apsiverkia..arba iš išorės ramūs, o viduje kunkuliuoja aistros... tokiems dažnai pasitaiko nerimo sutrikimų..šiuo metu labai padažnėjusi ši liga..ypač jaunimo tarpe..labai daug sergančių ja..vat įdomu, kodėl anksčiau būdavo labai reti atvejai..o dbr tiek daug a???..
o iššaukia, tokie įvykiai kaip nelaimės, šeimoje kokios problemos, stresas, itampa pastovi.. visa tai sukelia šį sindromą..gerai jei su vaistukais praeina..ir nesimeta i depresiją..bet va kaip mane užtikrino..kad ši liga visam gyvenymui.. verysad.gif jei neduok Dieve kada nors kokia nelaimė atsitiktų, tai va vėl tektų gerti visus šituos vaistus..

ti va..šiuo metu numažinau dozę po pusę tabl.spitomino begeriu ryte jau antra savaite nu ir nieko gerai..uztenka....

per pietus ta piracetama smegenims deguonies kad suteiktu..ar esat ji gerusios? nu znokit jei 1d neisgeriu..kaip man bloga palieka..nerimas uzplinta..ir galva baisiai spaudzia.. cry.gif ka daryt..dajktare sako varyt dar viena menesi ji..nu tai isvis be jo apsieit negalesiu schmoll.gif nereceptinis jis tas piracetamas..ji studentai net geria, atminti stiprina..siaip jo isgerus ir zvalesne jauciuosi..ji paradse man kai spitominapardejau gert matyt todel kad nebuciau uzmigus nuo jo ..siaip jo tikrai zvalesne, bet tai kad apsiiet ziuriu nebegalima be jo..o kaip as noriu nieko nebegert..gyvent taip kaip anksciau be jokiu situ nesamoniu, isivazduojat mane puikiai.. ax.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 20 gegužės 2009 - 22:33
Labas rytas,

jau, kad atejau pas jus, tai reiktu tikriausiai ir daugiau apie save papasakoti blush2.gif Man nerimas, po to ir daznejancios PA prasidejo po antro gimdymo. Visas nestumas, pats gimdymas buvo lengvi ir be jokiu komplikaciju. Vaikiukas irgi sveikas ir ramus... Na, o sugrizus namo po dvieju men. viskas ir prasidejo doh.gif . Turiu prisipazinti, kad galbut esu siek tiek nesveikai tvarkinga blush2.gif , noriu, kad namai butu idealiai sutvarkyti, vaikai priziureti visomis prasmemis, valgyt padaryta ir t.t. O deja realybeje tas ne visada iseidavo ir pradedavau nervuotis, kad nieko nespeju. Turiu dar ir vyresne dukra, kuri taip pat buna namuose - gimus sesei nusprendem neleisti i darzeli. Man atrode, kad galbut skiriu jai per mazai demesio, kad ji jauciasi truputi nustumta i sona - kazkaip labai emiau tai i sirdi ... Vyras dirba daug, grizta namo pavarges, tai jam norisi tik pailseti ir svarbiausia, kad niekas "neliptu" ant galvos.
Tokiu artimu zmoniu, kas galetu bent kelias valandas paziureti vaikus cia (gyvenam Vilniuje) mes neturim - taigi visas 24 val. galima sakyti esu viena su vaikais. Na ir aisku visa sita itampa (kuri atsirado is to, kad tikriausiai mano "smegenai" nesugebejo normaliai reaguoti i susidariusia situacija) ir sukele visus nerimus ir panikas...

Tai vat - yra dabar kaip yra smile.gif
Is pradziu bandziau nerima malsinti Sedatif, Valeradix, o po Kaledu buvo labai blogai verysad.gif - tada seimos gyd. israse Lexotanilio. Ji geriau apie 1.5. men. ir po 2 tabl. per diena, viskas buvo super - jokiu baimiu, nerimu, paniku. Bet bijojau priprasti prie sio vaisto ir nusprendziau galu gale nueiti pas psichoterapeute. Paskyre Spitomina ir pradejau mazinti Lex. Sumazinau Lex. iki ketvirtuko per diena ir tada sugrizo mano visi "dziaugsmai". Manau, kad Spitominas man nepadejo arba doze buvo per maza (20 mg). Tada gyd. sako, gal vistik pabandom Seroxata. Siandien 5 diena kai geriu Seroxata po 10 mg ir vis dar prisireikia Lex. po puse tabl. Pasalinio poveikio kaip ir nebuvo, na gal daugiau galva svaigo ir apetitas visai dingo. Labai tikiuosi, kad Seroxatas pades...

Tai vat tokia mano sutrumpinta ligos istorija 4u.gif
Dziaugiuosi, kad kol kas nera depresijos ir galiu dziaugtis sveikais vaikais, graziu oru ir bendrai visu gyvenimu, nepaisant siuo momentu esamu ivairiu nesklandumu ar sunkumu smile.gif

Atsiprasau, kad taip issipleciau, bet kai pradedu rasyt, negaliu sustot mirksiukas.gif
Aciu uz isklausyma ir gal kam nors kuo nors bus ir mano patirtis naudinga ax.gif

Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2009 05 08, 20:36)
Mane irgi nerimas kankina:( Pastebejau, kad prasciau jauciuosi, kai bunu namie viena...kazkoks neaiskus nerimas be priezasties... Pradejau gerti AD, kazin ar pades? Gydytoja paskyre Zoloft...  ax.gif

Zoloft nepadejo blink.gif Neramumai ir totalus silpnumas toliau kankina. toks jausmas, kad kraustaisi is proto, tik niekaip issikraustyt neiseina:( Ejau pas psichiatra, nes ir darbe nebesugebu susikaupti:( Kol kas turiu nedarbinguma savaitei. Israse seroxat 20 mg, bet siandien tik pirma diena puse tabletes isgeriau, jauciu ilgai dar laukt pagerejimo....
Atsakyti
QUOTE(Pinkie Pie @ 2009 05 21, 13:11)
Labas rytas,

jau, kad atejau pas jus, tai reiktu tikriausiai ir daugiau apie save papasakoti  blush2.gif Man nerimas, po to ir daznejancios PA prasidejo po antro gimdymo. Visas nestumas, pats gimdymas buvo lengvi ir be jokiu komplikaciju. Vaikiukas irgi sveikas ir ramus... Na, o sugrizus namo po dvieju men. viskas ir prasidejo doh.gif . Turiu prisipazinti, kad galbut esu siek tiek nesveikai tvarkinga  blush2.gif , noriu, kad namai butu idealiai sutvarkyti, vaikai priziureti visomis prasmemis, valgyt padaryta ir t.t. O deja realybeje tas ne visada iseidavo ir pradedavau nervuotis, kad nieko nespeju. Turiu dar ir vyresne dukra, kuri taip pat buna namuose - gimus sesei nusprendem neleisti i darzeli. Man atrode, kad galbut skiriu jai per mazai demesio, kad ji jauciasi truputi nustumta i sona - kazkaip labai emiau tai i sirdi ... Vyras dirba daug, grizta namo pavarges, tai jam norisi tik pailseti ir svarbiausia, kad niekas "neliptu" ant galvos.
Tokiu artimu zmoniu, kas galetu bent kelias valandas paziureti vaikus cia (gyvenam Vilniuje) mes neturim - taigi visas 24 val. galima sakyti esu viena su vaikais. Na ir aisku visa sita itampa (kuri atsirado is to, kad tikriausiai mano "smegenai" nesugebejo normaliai reaguoti i susidariusia situacija) ir sukele visus nerimus ir panikas...

Tai vat  - yra dabar kaip yra smile.gif
Is pradziu bandziau nerima malsinti Sedatif, Valeradix, o po Kaledu buvo labai blogai  verysad.gif - tada seimos gyd. israse Lexotanilio. Ji geriau apie 1.5. men. ir po 2 tabl. per diena, viskas buvo super - jokiu baimiu, nerimu, paniku. Bet bijojau priprasti prie sio vaisto ir nusprendziau galu gale nueiti pas psichoterapeute. Paskyre Spitomina ir pradejau mazinti Lex. Sumazinau Lex. iki ketvirtuko per diena ir tada sugrizo mano visi "dziaugsmai". Manau, kad Spitominas man nepadejo arba doze buvo per maza (20 mg). Tada gyd. sako, gal vistik pabandom Seroxata. Siandien 5 diena kai geriu Seroxata po 10 mg ir vis dar prisireikia Lex. po puse tabl. Pasalinio poveikio kaip ir nebuvo, na gal daugiau galva svaigo ir apetitas visai dingo. Labai tikiuosi, kad Seroxatas pades...

Tai vat tokia mano sutrumpinta ligos istorija  4u.gif
Dziaugiuosi, kad kol kas nera depresijos ir galiu dziaugtis sveikais vaikais, graziu oru ir bendrai visu gyvenimu, nepaisant siuo momentu esamu ivairiu nesklandumu ar sunkumu  smile.gif

Atsiprasau, kad taip issipleciau, bet kai pradedu rasyt, negaliu sustot  mirksiukas.gif
Aciu uz isklausyma ir gal kam nors kuo nors bus ir mano patirtis naudinga  ax.gif

tai spitominas tau nepadejo ania..na as ji geriu 1 men ir 20 dienu kazkur jau..is pradziu po puse gerdavau..nuiminejau xanax 1mg ..nuemiau begerdama spitomanima ta xanaxa db menesi negeriu xanax su virs jau..tai vidury menesio pasididinus doze buvau spitomino 5mg.. dabar vel sumazinau..na man jis kaip ir padedavo..bet paskutiniu metu jau man viskas taip atsibodo..kad net panikos priepuoliai nezymus buna ypac per pms..siaubas toks jausmas kad baigi isprotet bet neisproteji..kas cia do dalykas ?? g.gif
QUOTE(GZA @ 2009 05 21, 20:34)
Zoloft nepadejo blink.gif Neramumai ir totalus silpnumas toliau kankina. toks jausmas, kad kraustaisi is proto, tik niekaip issikraustyt neiseina:( Ejau pas psichiatra, nes ir darbe nebesugebu susikaupti:( Kol kas turiu nedarbinguma savaitei. Israse seroxat 20 mg, bet siandien tik pirma diena puse tabletes isgeriau, jauciu ilgai dar laukt pagerejimo....

jatau nu laikykis laikykis..viskas bus gerai..pamatysi, rytoj busdaug geriau ,,po ryt dar geraiu ..po savaites kitas zmogus busi..tikek tuo 4u.gif
Atsakyti
Tinar, o kodel tu negeri AD?ar spitominas tai ir yra AD? nes jeigu ne, tai visi raminamieji tiek xanaxas tiek lexotanilis ir k.t jie gi negydo, tik nuima simptomus trumpam, beto prie ju priprantama verysad.gif as tai xanaxa geriau kelias savaites kai jau visai blogai buvo, poto stengiausi kaip imanoma greiciau mesti. Dabar gyvenu tik su AD, raminamuju nebevartoju, tik visada nesiojuosi tasej doh.gif zodziu vaikstau kaip sena bobule, kosmetinej ne lupdaziai bet visokie vaistai, xanax, validolis, nuo skausmo ivairus doh.gif
Atsakyti
Sveikos mielos nerimautojos smile.gif ,
kaip laikotes? As tai banguotai: tai geriau, tai vel blogiau verysad.gif
Norejau paklausti (gal jau ir rasete kuri nors ax.gif ): kas geriat Seroxata, po kiek laiko pasijutot geriau, t.y. neliko to bjauraus nerimo ir itampos jausmo bei visu kitu somatiniu simptomu (galvos svaigimo, tirpimu ir t.t.)?
As geriu 8 dienas, bet kol kas nelabai jauciu poveiki. Zinau, kad savaite tai labai mazas laiko tarpas, bet taip norisi greiciau pasijausti normaliai ir atsikratyti jau to Lexotanilio.
Mane labai isveda is pusiausvyros svaigimo jausmas blush2.gif Tik pajuntu, kad pradeda svaigti galva, na ir tada viskas sukyla. Ir negaliu saves niekaip nuraminti, tenka gerti Lexotanili verysad.gif

Na, bet auksciau nosi, tikiuosi ateis pagerejimas g.gif

Geros dienos ir sviesiu minciu visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinkie Pie: 23 gegužės 2009 - 12:27
QUOTE(Pinkie Pie @ 2009 05 23, 13:26)
Sveikos mielos nerimautojos smile.gif ,
kaip laikotes? As tai banguotai: tai geriau, tai vel blogiau verysad.gif
Norejau paklausti (gal jau ir rasete kuri nors ax.gif ): kas geriat Seroxata, po kiek laiko pasijutot geriau, t.y. neliko to bjauraus nerimo ir itampos jausmo bei visu kitu somatiniu simptomu (galvos svaigimo, tirpimu ir t.t.)?
As geriu 8 dienas, bet kol kas nelabai jauciu poveiki. Zinau, kad savaite tai labai mazas laiko tarpas, bet taip norisi greiciau pasijausti normaliai ir atsikratyti jau to Lexotanilio.
Mane labai isveda is pusiausvyros svaigimo jausmas blush2.gif Tik pajuntu, kad pradeda svaigti galva, na ir tada viskas sukyla. Ir negaliu saves niekaip nuraminti, tenka gerti Lexotanili  verysad.gif

Na, bet auksciau nosi, tikiuosi ateis pagerejimas g.gif

Geros dienos ir sviesiu minciu visoms!

Sveikutes sveikutes nerimautojos,
As kazkaip bangom jauciuosi, tai geriau tai blogiau, vaikstau i psichoterapija, ir jau nutraukineju cipralexa, sesiu savaiciu nutraukimo kursa pradejau, jau savaite praejo, tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes jau metai ir du menesiai bus kai geriu cipralexa. seroxat nesu gerusi, bet kaip ir visi antidepresantai jie pradeda veikti po dvieju savaiciu kazkur, as pagerejima pradejau justi lengva, gal po savaites, o kai pradejau gerti, tai isvis buvo taip suaktyveja, kad ne minutes nesijauciau ramiai, baisu prisiminti, tikiuosi, kad daugiau gyvenime to neteks patirti.
taigi visom stiprybes, pasitikejimo ir vilties. gyvenimas isties yra labai grazus, taigi ir gyvenkim graziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 05 23, 14:39)
Sveikutes sveikutes nerimautojos,
As kazkaip bangom jauciuosi, tai geriau tai blogiau, vaikstau i psichoterapija, ir jau nutraukineju cipralexa, sesiu savaiciu nutraukimo kursa pradejau, jau savaite praejo, tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes jau metai ir du menesiai bus kai geriu cipralexa. seroxat nesu gerusi, bet kaip ir visi antidepresantai jie pradeda veikti po dvieju savaiciu kazkur, as pagerejima pradejau justi lengva, gal po savaites, o kai pradejau gerti, tai isvis buvo taip suaktyveja, kad ne minutes nesijauciau ramiai, baisu prisiminti, tikiuosi, kad daugiau gyvenime to neteks patirti.
taigi visom stiprybes, pasitikejimo ir vilties. gyvenimas isties yra labai grazus, taigi ir gyvenkim graziai 4u.gif

labutis, smagu tave girdeti 4u.gif butinai parasyk kaip tau sekasi nutraukineti cipralexa doh.gif o nutraukus gal kokia jonazale gersi, ar kokius kitus zolinius, nieko nesitaret su gydytoju? man tai kazkaip psichologiskai jau reik gert vaistus, tada ramiau buna doh.gif ir rankinej nesiotis taip pat, nes jeigu pamirsciau tai turbut iskart drebulys uzeitu doh.gif siaip ar taip labai dziaugiuosi uz tave, kad jau beveik nugalejai visa sita drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(buciukas @ 2009 05 23, 21:07)
labutis, smagu tave girdeti 4u.gif butinai parasyk kaip tau sekasi nutraukineti cipralexa doh.gif o nutraukus gal kokia jonazale gersi, ar kokius kitus zolinius, nieko nesitaret su gydytoju? man tai kazkaip psichologiskai jau reik gert vaistus, tada ramiau buna  doh.gif ir rankinej nesiotis taip pat, nes jeigu pamirsciau tai turbut iskart drebulys uzeitu doh.gif  siaip ar taip labai dziaugiuosi uz tave, kad jau beveik nugalejai visa sita drinks_cheers.gif

nu vat nieko planuoju nebegerti jau nutraukus cipralexa, bet aisku jeigu jau uzeis koks nerimukas turiu trankseno ar lorafeno nakciai. sian kazko labai galva skauda, ir toks svaigulys, gal organizmas jaucia mazesne doze vaistuko misliju, o gal ir del oro tokio. g.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 05 24, 13:42)
nu vat nieko planuoju nebegerti jau nutraukus cipralexa, bet aisku jeigu jau uzeis koks nerimukas turiu trankseno ar lorafeno nakciai. sian kazko labai galva skauda, ir toks svaigulys, gal organizmas jaucia mazesne doze vaistuko misliju, o gal ir del oro tokio.  g.gif

man vakar viskas buvo taip gerai, o siandien vel ranka, koja nutirpus, galva spaudzia, nugara skauda schmoll.gif bet nors nerimo nera, miegu kaip uzmusta be jokiu vaistu thumbup.gif manau cia gali ir oras itakoti g.gif
Atsakyti