Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

kad klausimu netrauksiu biggrin.gif visiems vienodi ax.gif isgeriau arbatos, tai palengvejo siek tiek, galiu vel skaityt mirksiukas.gif maciau ir kitos cia geria, bet jei kuri dar nebande tai ismeginkit neuro 3, nuima nerima visai neblogai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2009 06 05, 19:12)
Patikėk,aš irgi esu perskaičius tą knygą ir daug kitokių apie tai,kad mūsų mintys daro stebuklus..ir jau daug kartų teko įsitikinti,kad tai absoliuti tiesa thumbup.gif .Taigi visoms mergaitėms linkiu perskaityti po kažkokią panašią knygą ir pamatysit,panikos priepuoliai bus reti o jūs labai lengvai juos įveiksite  mirksiukas.gif
na matai smagu,kad ir tau pavyko save įtikinti, kad viskas gerai,esi sveika...svarbiausia tuo metu giliau kvepuoti ir nukreiptis mintis kitur...Džiaugiuos už tave  thumbup.gif

o tu nebijok, kad nespėsi, kad neišlaikysi....tu galvok priešingai-kad spėsi,kad išlaikysi,kad ištrauksi būtent tą klausimą,kurį geriausiai moki..patikėk,mes savo mintimis galime daug....pasistenk, tau pavyks  mirksiukas.gif
Papildyta:

na žinoma,mes nesame visagalės smile.gif Vaistukai reikalingi tam,kad jokie priepuoliai neužeitų,kad gyventume be baimės ir nerimo.....O dėl to išsavęs suvaldymo, tai gal reikia laiko daugiau ar žinių....

Na, manau, kad per paūmėjimą sunkiausia. Sunkiausia suvaldyti, kai ataka užeina po labai ilgo laiko, nes tu jos tiesiog nebesitiki, kaip buvo man. O dabar jau po truputį mokausi iš naujo... smile.gif bet ir vaistai turi tikti. Kai kurie juk sukelia PA (mano atveju taip buvo), o patikėk, kai sukelia vaistai, valdyk nevaldęs smile.gif
Bet kiekvienas atvejis unikalus. Svarbiausia, kad mintys būtų teigiamos. O nuotaikai reguliuoti AD būtini, ir būtini tinkami AD.
Norėjau pasakyti, kad tam, kad valdytum PA, dar labai gerai būtų ir tinkamai parinkti vaistukai...
Papildyta:
QUOTE(jamie @ 2009 06 05, 19:31)
kad klausimu netrauksiu  biggrin.gif  visiems vienodi  ax.gif  isgeriau arbatos, tai palengvejo siek tiek, galiu vel skaityt  mirksiukas.gif  maciau ir kitos cia geria, bet jei kuri dar nebande tai ismeginkit neuro 3, nuima nerima visai neblogai  rolleyes.gif

NEURO 3 girdejau, kad gerai smile.gif bet geriausiai man nerimą nuimavaziavimas. Autobusu, masina - svarbu ilgai smile.gif po pasivazinejimo jauciuosi puikiai:)
Atsakyti
o man autobuse kaip tik blogiau pasidaro - kai pirmakart prasidejo PA keliavau po skotija, tai nuolat pykino ir sedejau maiseli apsikabinus g.gif o vairuojant masina palengveja 4u.gif bet visada geriau pasidaro kai turi i kazka kito susikoncentruot mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=jamie,2009 06 05, 18:31]
kad klausimu netrauksiu biggrin.gif visiems vienodi ax.gif isgeriau arbatos, tai palengvejo siek tiek, galiu vel skaityt mirksiukas.gif maciau ir kitos cia geria, bet jei kuri dar nebande tai ismeginkit neuro 3, nuima nerima visai neblogai rolleyes.gif
[/aš tai ne arbatą geriu,o nusiperku kapsules Neuro3 forte, man irgi geros jos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiskute @ 2009 06 05, 18:40)
bet ir vaistai turi tikti. Kai kurie juk sukelia PA (mano atveju taip buvo), o patikėk, kai sukelia vaistai, valdyk nevaldęs smile.gif
Bet kiekvienas atvejis unikalus. Svarbiausia, kad mintys būtų teigiamos. O nuotaikai reguliuoti AD būtini, ir būtini tinkami AD.
Norėjau pasakyti, kad tam, kad valdytum PA, dar labai gerai būtų ir tinkamai parinkti vaistukai...
Papildyta:

Gerai parinkti AD,tai skaityk jau didelis darbas padarytas. Dabar jų tikrai yra visokiausių,tai čia jau tik su gydytojo pagalba galima rasti sau geriausią varijantą.Aš nemažai bandžius, buvo tokių,kurie netiko,bet tai pajusdavau iš karto..o kurie jau tinka,tai praktiškai be pašalinio poveikio būdavo.
O jums nebūna taip,kad vairuoji mašiną ir staiga pagauni save,kad kelio nematai,mintys kažkur toli...važiuoji iš inercijos .. g.gif
Atsakyti
nu ne biggrin.gif jei taip butu, tai turbut nevairuociau blush2.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif O man PA dar nekarto nepavyko suvaldyti schmoll.gif Va nerima užėjus pavykdavo bet jeigu PA jau niekoooo negalėjau padaryti,reikėjo išlaukti ,bet mane labiausiai slėgia nerimas dėl pasikartuojačios PA. Ačiū Dievuliui jau metus jokios PA nebūvo thumbup.gif Tam galiu pasakyti AD ir gal sau už tai kad nepasiduodu o gal ir išmokau valdyti savo mintis. biggrin.gif Irgi perskaičiau "Pasamonės galia" ir dar labai gera knyga "5 depresijos gydymo raktai" thumbup.gif Dar žiurejau nerealu dokumentinį filmą vadinasi lietuviškai "Paslaptis" Žiurejau rusų kalbą vadinasi "Секрет" Jis angliškas bet išverstas į rusų kalbą.Gal kas žiurejo? Tenai pasakoja kaip mes galim valdyti savo emocijas,norus,nerimą,paniką,kaip galim tiesiog išmokti būti laimingi...Kaip galim pasieketi tuo kuo norime ir labai labai daug visokių paaiškinimu psichologu,heromantu,gydytoju ir t.t. Rekomenduoju mirksiukas.gif
Gero savaitgalio mergaitės 4u.gif Ir nepasiduokim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 05 birželio 2009 - 22:32
sveikos mergaites, kaip jus gyvuojat?
man sian kazko truksta oro, ir viduj toks kamuolys stovi, galva sunki. nutraukineju cipralex savo, dabar geriu tik po 2,5 mg. ta iyra 10mg tabletes ketvirtuka, gal cia del vasitu nutraukimo taip. reiks kita svaite skambinti savo gydytojui ir klausti kas cia tokio, ir kazkaip sunkiai miegojau sianakt. nu bet dar kalte verciu ir orui, ir PMS smile.gif taip nesinori tiketi, kad vel nerimas uzeina doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 06 06, 12:36)
man sian kazko truksta oro, ir viduj toks kamuolys stovi, galva sunki. nutraukineju cipralex savo, dabar geriu tik po 2,5 mg. ta iyra 10mg tabletes ketvirtuka, gal cia del vasitu nutraukimo taip. reiks kita svaite skambinti savo gydytojui ir klausti kas cia tokio, ir kazkaip sunkiai miegojau sianakt. nu bet dar kalte verciu ir orui, ir PMS smile.gif  taip nesinori tiketi, kad vel nerimas uzeina doh.gif  doh.gif

Na, as nezinau...niekad nenutraukinejau...
Bet noriu Jusu paklausti: ar nerimas yra toks jausmas, kai kazkas tarytum dirgina is vidaus, lyg koju paduose ir rankose neramu neramu... Kas tai nuima? Kas jums nuima nerima?
Speju, kad cia nerimas, nes fiziskai padirbus, jis apmazejo, o kavos isgerus, vel atsiranda. Dirginimas toks.
Atsakyti
kai man uzeina nerimo priepolis, tai tarsi visa kuna is vidaus suspaudzia ir negaliu atsipalaiduoti....kartu su tuo kuno is vidaus suspaudimu ateina ir baime...na, viena toki nerimo priepole neseniai pavyko nuvyti nukreipus demesi, o siaip man xanax, leksotaniklis ar valerjonas padedavo atsipalaiduoti...
Atsakyti
QUOTE(bambekle @ 2009 06 06, 17:55)
kai man uzeina nerimo priepolis, tai tarsi visa kuna is vidaus suspaudzia ir negaliu atsipalaiduoti....kartu su tuo kuno is vidaus suspaudimu ateina ir baime...na, viena toki nerimo priepole neseniai pavyko nuvyti nukreipus demesi, o siaip man xanax, leksotaniklis ar valerjonas padedavo atsipalaiduoti...

Bet man ne priepolis uzeina, o tiesiog toks nenustovejimas, dirginimas, neramumas... Man betablokeriai (vaistai nuo spaudimo ir pulso) padeda, bet ju negalima daznai gerti, tik karta per diena.
Greiciau tas gydytojas is atotsogu griztu...
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 06 06, 11:36)
man sian kazko truksta oro, ir viduj toks kamuolys stovi, galva sunki. nutraukineju cipralex savo, dabar geriu tik po 2,5 mg. ta iyra 10mg tabletes ketvirtuka, gal cia del vasitu nutraukimo taip. reiks kita svaite skambinti savo gydytojui ir klausti kas cia tokio, ir kazkaip sunkiai miegojau sianakt. nu bet dar kalte verciu ir orui, ir PMS smile.gif  taip nesinori tiketi, kad vel nerimas uzeina doh.gif  doh.gif

žinai dėl ko tau šiomis dienomis neramu - ogi mėnulis keičiasi į pilnatį doh.gif Aš jau pastebėjau,kad būtent šiuo metu ir man paūmėjimai atsiranda,nors šiaip visą mėnesį viskas būna liuks. taigi,aš darau prielaidą,kad čia pilnatis kalta.
QUOTE(Wiskute @ 2009 06 06, 16:48)
Na, as nezinau...niekad nenutraukinejau...
Bet noriu Jusu paklausti: ar nerimas yra toks jausmas, kai kazkas tarytum dirgina is vidaus, lyg koju paduose ir rankose neramu neramu... Kas tai nuima? Kas jums nuima nerima?
Speju, kad cia nerimas, nes fiziskai padirbus, jis apmazejo, o kavos isgerus, vel atsiranda. Dirginimas toks.

taip taip, toks lyg pilve kas dirgintų, lyg kas šaltomis rankomis čiupinėtų...bet nevisada,o kai apima baimė...
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2009 06 06, 19:23)
žinai dėl ko tau šiomis dienomis neramu - ogi mėnulis keičiasi į pilnatį doh.gif  Aš jau pastebėjau,kad būtent šiuo metu ir man paūmėjimai atsiranda,nors šiaip visą mėnesį viskas būna liuks. taigi,aš darau prielaidą,kad čia pilnatis kalta.

taip taip, toks lyg pilve kas dirgintų, lyg kas šaltomis rankomis čiupinėtų...bet nevisada,o kai apima baimė...

Na, ne, man tas vidinis dirginimas tik kojose ir rankose pasireiskia, pilve ne... ir baimes nebuna, tpfu tpfu tpfu... bet is kur man tas nerimas, jo dar man betruko smile.gif Gerai, kad padirbus jis issikrauste, o ka darbe daryt? smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(jamie @ 2009 06 05, 19:49)
o man autobuse kaip tik blogiau pasidaro - kai pirmakart prasidejo PA keliavau po skotija, tai nuolat pykino ir sedejau maiseli apsikabinus  g.gif  o vairuojant masina palengveja  4u.gif  bet visada geriau pasidaro kai turi i kazka kito susikoncentruot  mirksiukas.gif

bet tu tada dar turbut vaistu negerei?
Atsakyti