QUOTE(Musicka @ 2007 03 08, 14:22)
o kas gi tada yra zoloftas ????? o as girdejai, kad xanax negydo ligos priezasties, tik palengvina, apramina, as jo geriu po 0.5 mg. i diena, kartais po 0.25 mg. kai uzeina nerimas. O kokia cia to greito veikimo tablete ????? ar prie ju priprantama ?
Zinai, man net turbut depresija prasidejo, nes ateina juodos mintys, kad neverta kovoti, ir kai pagaunu ta nuotaika, labai sunku atsikratyti jos. vat vakar buvo puiki nuotaika, o siandien, kai nemiegojai visa nakti, ir baladojosi sirdis, atejau i darba ir pradejau zliumbti, baisiausiai bijau, kad gali to viso neistverti, nors logislai mastau, kad gyvenimas puikus ir labai dirbus su savim, bet nesigauna, o dar, kai prisiklausai visokiu istoriju, kai zmones uzdaro i psichuskes, tai isvys sukausto baime. negi cia mano pries 5 metus patirto streso (ant mano ranku mire mama, staigiai ir labai ziauriai) pasekmes, ir negi niekada as nuo ju neatsikratysiu ???
Zinai, man net turbut depresija prasidejo, nes ateina juodos mintys, kad neverta kovoti, ir kai pagaunu ta nuotaika, labai sunku atsikratyti jos. vat vakar buvo puiki nuotaika, o siandien, kai nemiegojai visa nakti, ir baladojosi sirdis, atejau i darba ir pradejau zliumbti, baisiausiai bijau, kad gali to viso neistverti, nors logislai mastau, kad gyvenimas puikus ir labai dirbus su savim, bet nesigauna, o dar, kai prisiklausai visokiu istoriju, kai zmones uzdaro i psichuskes, tai isvys sukausto baime. negi cia mano pries 5 metus patirto streso (ant mano ranku mire mama, staigiai ir labai ziauriai) pasekmes, ir negi niekada as nuo ju neatsikratysiu ???
Zoloftas tai tarsi maisto papildas, kuris bando viska surikiuoti i savo vietas, stabilizuoja sirdies veikla, stiprina nervine bukle, bet tai nera kazkas ipatingo, bet jei nera labai blogai, galima pagerti.
Stenkis negalvoti apie liga, as nukreipiu mintis kita linkme, galvoju kaip cia pavasari viska apsodinti kieme, ar kaip pradziuginti seimyna, apie bet ka kas teikia malonuma

As geriu relium (relanium). Prie jo priprantama greitai, jei geri kas diena ir kelias savaites, bet jei tik retkarciais, sake nepriprasiu. Pokelyje berods ten 20-30 tabletyciu ( 2 lt). man jo uztenka kaip minejau pusmeciui. nesistengiu ciulpti kiekviena syki, bet jei jau kitaip neiseina, nieko kito ir nelieka.
Jei teko kviesti greitaja, tai tikrai tau ju suleido

Tarp 40-50m gimtadienio girdejau praeina, tad reikia laukti. Nors buna kad ir po metu gali pagyti, bet organizmas linkes atgaminti visa tai

Kiekvienam vis kitaip. Man irgi po 4m streso prasidejo. Dirbau 1 slyksciam darbe, o kai isejau, po pusmecio ir prasidejo. Medikai teigia, kad kai zmogus atsipalaiduoja po stresinio laikotarpio, tada suveikia kazkur gludinti informacija smegenyse apie patirta stresa ir taip pasireiskia per visokias panikos atakas. Fui.
Noreciau kad niekas nesirgtu tokia liga