Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laukiat Kalėdų ir Naujųjų metų?

QUOTE(garbanėlė2 @ 2012 01 06, 22:30)
Tiek laukiau laukiau o ši ėjo ir praėjo , net nespėjau pasidžiaugti, o jau reikia viska nupuošti  unsure.gif  newyear.gif  verysad.gif

Pritariu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 12 30, 23:05)
Šiemet aš nejaučiau Kalėdų, jokios dvasios, jokio įdomumo, jokios šventinės nuotaikos  unsure.gif ...

man irgi nelabai jautesi sventes, gal kad sirgau ir sniego uz lango nebuvo
Atsakyti
Jau laukiu biggrin.gif

Ir au nuo dabar pradedu pinigus kaupti smile.gif
Atsakyti
as ir jau labai laukiu biggrin.gif ir pora dovaneliu spejau nupirkti, cia anglijoj nekokios kaledos buna verysad.gif bet siemet vaziuoju i lietuva tai turetu but nepakartojamos newyear.gif
Atsakyti
keista, bet ir as ju siemet laukiu...kazkodel...siaip tai nera mano megstamiausios sventes, galbut todel, kad jos niekada nebuna tokiomis, kokiu tikiuosi...bet siemet ju laukiu siaip ax.gif
Atsakyti
Aš kas metai labai laukiu žiemos švenčių.

Šie metai ne išimtis smile.gif Jau po truputį ruošiu Advento kalendorių savo bernužėliui, šiek tiek planuoju dekoracijas namie, dovanėles. Ir jau turiu bilietus ir žinau kur ir pas ką praleisiu šias gražias šventes.
Žinoma, dar neinu iš proto pirkdama viską, bet jau šį bei tą pamastau laisvo laiko turėdama smile.gif Man šventine nuotaika pakvimpa lapkritį, kai pasipuošia miestas, parduotuvės. Ypač smagu išeiti vakare į centrą pavaikštinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš labai labai jau laukiu blush2.gif Man taip norisi šiemet visus artimiausius žmones apdalyti savo gera nuotaika, emocijomis ir visu kuo biggrin.gif
Jau planuoju ką kam padovanosiu, dėliojuosi ką kada reikės gaminti, kam ką vis gi pirksiu, žiūrinėju nuolaidėles biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu blush2.gif Vienintele svente kuri isties brangi ir miela, kaledos. Labai megstu ta laika, kai lakstai po parduotuves, ieskai dovaneliu, puosi namus ir namuose pakvimpa eglute, sausainiai ir mandarinai.
Praejusiais metais kiek maziau demesio skyrem, nes turejom vos pusmecio bambuza, siais metais norisi svente sukurti visiems wub.gif Labai noriu itraukti ir mazyli, kepsim sausainius, jais puosim eglute mirksiukas.gif Siais metais musu eglute bus puosiama gardumynais, sausainiukais, obuoliukais, siaudais ir t.t. Zodziu kad maziukas nieko nesudauzytu, nesusizeistu ir pats galetu puosti kartu rolleyes.gif
Atsakyti
Kaledos jau neuzkalnu.Tikrai netoli.Jau spalio 1 gi.jau per spali ir lapkricio pradzioj visur knibzdes kaledos,visokie kaledinei daiktai ir pns.pradedu darbar ruostis,nes nebedaug laiko .dar kai jo visada pritrunku,arba tiesiog tyngiu biggrin.gif pas mus anglijoj isviso visur jau nukrauta kaledomis,jau apie lapkriti ir eglute centre bus papuosta,taip,kad laukiam ruosemes
megalol.gif wink_3.gif santa2.gif 000054.gif newyear.gif
Atsakyti
labas, laukiu svenciu labai, anglijoje jau dabar parduotuves apkarstytos zaislais, atvirutem ir tt smile.gif aisku helovinui ir jau pilna daigtu, kai kurios pardes jau ir puostis pradeda smile.gif
Atsakyti
Labai ,labai jau laukiu. Vis pasvajoju. Idėjų gaudausi. Kalėdos nepaprasta man šventė . O naujųjų niekada nelaukdavau būdavo eilinė diena,nesureikšmindavau. O šiuos norėtūsi pasidaryti tokius linksmesnius,įsimintiniasnius ax.gif
Atsakyti
ech...turbut viena nuostabiausiu svenciu yra kaledos...nuo vaikystes as atsimenu jas, kucios-susikaupimo, tradiciju, maldos, smagaus ruosimosi kaledoms, pasiplepejimu su paciais artimiausiais svente... kaledos dovanu ir linksmybiu metas, is vaikystes dar likes toks prisiminimas, kai visko turedavome tiek nedaug, tai budavo didziule svente kai gauni ta viena mandarina, ta sokolada ir dar dovanele randi po eglute...apima tokia nostalgija...
Dabar pati esu mama, bet sirdyje kartais jauciuosi toks dar mazas vaikas, nes svenciu laukiu labai, bandau uzkresti ta nuotaika ir savo dukrytes, darome advento kalendoriu, rasom kaledu seneliui laiska, stengiuosi perduoti tradicijas is savo seimos (nes vyro seimoje to nebuvo).
Atsakyti