Aš irgi labai laukiu Kalėdų. Man šios šventės yra pačios mėgstamiausios ir laukiamiausios. Taip pat labai patinka pat ruošimasis: tradicinių Kalėdinių sausainių kepimas, dovanų darymas, pakavimas, namų puošimas
Net nežinau ar prieš gerą bet šių švenčių laukiu,kaip niekad toks noras užėjes dekoruot namus,pirkti ,dovanas... nesinori pasilikti paskutinei minutei,kaip visada,dažniausiai atsitinka
Labai laukiu. Tos sventes pacios nuostabiausios metuose, kazkaip jau dabar stengiuosi uzsikresti ta nuotaika ir sirdy smagiau, tas stebuklingas laukimas, dovanu rinkimas, pakavimas. Priedu, mano sunus jau pradeda suprasti, kad arteja Kaledos, kad puosim egle, kas bus Kaledu senelis, tai jo toks supratimas dar labiau suteikia prasme artejanciom sventem
Aš pati vaikas užaugusi tarybiniais laikais,nežinojau Kaledu. Dabar turėdama savo vaikiukus Kalėdos man pati gražiausia,pati švenčiausia,pati pati šventė,kuria skiepiju savo vaikams
O kada planuojate pradėti namus puošti, dabar į kalendorių žiūriu, dvi savaitės iki kalėdu tai bus panašiai 11-12 savaitgalis. Mano dukrytė jau pamato koki kalėdini atribiuta ir kleuse. Senis ateis? tai nenoriu per anksti tų vilčių suteikti, paskui pabos vaikui laukti.