Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laukiat Kalėdų ir Naujųjų metų?

Aha,aš irgi laukiu smile.gif Taip primena vaikystę ax.gif newyear.gif
Atsakyti
Laukiu bigsmile.gif taip smagu dovanoti thumbup.gif newyear.gif
Atsakyti
Aš irgi labai laukiu Kalėdų. Man šios šventės yra pačios mėgstamiausios ir laukiamiausios. Taip pat labai patinka pat ruošimasis: tradicinių Kalėdinių sausainių kepimas, dovanų darymas, pakavimas, namų puošimas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Net nežinau ar prieš gerą biggrin.gif bet šių švenčių laukiu,kaip niekad thumbup.gif toks noras užėjes dekoruot namus,pirkti ,dovanas... wub.gif nesinori pasilikti paskutinei minutei,kaip visada,dažniausiai atsitinka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almituke_: 12 lapkričio 2010 - 12:10
Labai laukiu. Tos sventes pacios nuostabiausios metuose, kazkaip jau dabar stengiuosi uzsikresti ta nuotaika ir sirdy smagiau, tas stebuklingas laukimas, dovanu rinkimas, pakavimas. Priedu, mano sunus jau pradeda suprasti, kad arteja Kaledos, kad puosim egle, kas bus Kaledu senelis, tai jo toks supratimas dar labiau suteikia prasme artejanciom sventem wub.gif
Atsakyti
labai laukiam thumbup.gif wub.gif newyear.gif
Atsakyti
Labai laukiu švenčių smile.gif Kažkaip Kalėdų pasiilgstu per visus metus.. smile.gif Laukiu eit pirkti dovanas, puošti eglutę...
Atsakyti
laukiu kaip mazas vaikas ju smile.gif del to kad jos mums bus ipatingos su 3-ciu zmoguciu wub.gif
Atsakyti
Aš pati vaikas užaugusi tarybiniais laikais,nežinojau Kaledu. Dabar turėdama savo vaikiukus Kalėdos man pati gražiausia,pati švenčiausia,pati pati šventė,kuria skiepiju savo vaikams
Atsakyti
Labai labai labai laukiu. Laukiu as ju kasmet, siemet irgi ne isimtis smile.gif
Atsakyti
O kada planuojate pradėti namus puošti, dabar į kalendorių žiūriu, dvi savaitės iki kalėdu tai bus panašiai 11-12 savaitgalis. Mano dukrytė jau pamato koki kalėdini atribiuta ir kleuse. Senis ateis? tai nenoriu per anksti tų vilčių suteikti, paskui pabos vaikui laukti.
Atsakyti
Ziauriai laukiu Kaledu wub.gif
Atsakyti