Dar - dulkės aišku gal ir kyla nuo šildomų grindų, bet tai yra nebaisu, nes mes darome rekoperacinę vėdinimo sistemą iš "Amalvos" - pastoviai cirkuliuojantis oras neleidžia dulkėms sėsti ant paviršių ir yra ištraukiamos lauk ...........

QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 03 23, 17:42)
Dar - dulkės aišku gal ir kyla nuo šildomų grindų, bet tai yra nebaisu, nes mes darome rekoperacinę vėdinimo sistemą iš "Amalvos" - pastoviai cirkuliuojantis oras neleidžia dulkėms sėsti ant paviršių ir yra ištraukiamos lauk ........... 

wow, ką čia ir bepridursi...

QUOTE(tinginiukai @ 2006 03 23, 21:02)
O ką patarsite dėl dangos ???

Mes sildomas grindis pasidareme vonioje ir koridoriuje kai ieini tieisiai is lauko.Tai
Dabar zadame dar susideti virtuveje, bet tik ta vieta kur palei spinteles, kai gamini valgyt.Po spintelemis nedesime, nes girdejau nekokiu atsliepimu

Dabar zadame dar susideti virtuveje, bet tik ta vieta kur palei spinteles, kai gamini valgyt.Po spintelemis nedesime, nes girdejau nekokiu atsliepimu

QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 03 24, 13:12)
O ką patarsite dėl dangos ???
Visai pasimečiau - ar trisluoksnesnes partketlentes ar spec.šildomom grindom laminatą ???? Labai jau nesinorisi kad atsirastų plyšeliai ir šilumos "neatiduotų" ??? Kokie patarimai iš jau patirties???? 

Lygiai tas pats klausimas kyla ir man. Noreciau as sildomu grindu, bet nenoriu dideliu plotu dengti plytelem, nemegstu ir laminato, o visos kitos dangos man atrodo per stipriai izoliuoja siluma.

sveikutės, ar yra tokiu pas ką padarytas tik grindinis šildymas vandeniu visame name (be jokių radiatorių), kurenant kietu kuru. Kaip tada pasišildote grindis vasarą pvz.vonioje?
Papildyta:
kiek kainavo?
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 03 23, 17:42)

kiek kainavo?
QUOTE(punkis @ 2006 04 06, 09:52)
sveikutės, ar yra tokiu pas ką padarytas tik grindinis šildymas vandeniu visame name (be jokių radiatorių), kurenant kietu kuru. Kaip tada pasišildote grindis vasarą pvz.vonioje?
Papildyta:
kiek kainavo?
Papildyta:
kiek kainavo?
Pas mane irgi vandeniu bus apšildomos grindys, tai toks klausimas irgi man iškilo, nes vasarą noriu kad san.mazguose būtų šiltos grindys - tai santechnikai paaiškino, kad statosi kažkoks kolektorius, apie 200 Lt kainuoja, kurio dėka galima paskirstyti zonas, kurias gali ir žiemą ir vasarą pats reguliuoti .......

Kadangi tiesiogiai gamintojai darys - tai kainuos 10-11000 Lt.
Dėl grindų - pasikonsultavau su grindų prekeiviais, santechnikais ir jau nusprendžiau dėti trisluoksnes parketlentes ant šildomų grindų. Kadangi trys sluoksniai, tai jos ne taip "vaikšto" kaip dvisluoksnės. Rinkomės "Medžio stilius" Olandų firmos parketlentes - tai tos trisluoksnės turi vidurinį spec.sujungimą, "spyna" vadinamą, kuris yra užpatentuotas ir tik tų gamintojų gaminamas - pasižiūrėjus pjūvį iš arto matosi, kad tas "spynos" suleidimas jokiu būtų vaikščioti grindims neleis. O parketlentes klijuosime ant betono, kad nebarškėtų.

QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 04 10, 13:53)
Pas mane irgi vandeniu bus apšildomos grindys, tai toks klausimas irgi man iškilo, nes vasarą noriu kad san.mazguose būtų šiltos grindys - tai santechnikai paaiškino, kad statosi kažkoks kolektorius, apie 200 Lt kainuoja, kurio dėka galima paskirstyti zonas, kurias gali ir žiemą ir vasarą pats reguliuoti .......
Dėl grindų - pasikonsultavau su grindų prekeiviais, santechnikais ir jau nusprendžiau dėti trisluoksnes parketlentes ant šildomų grindų. Kadangi trys sluoksniai, tai jos ne taip "vaikšto" kaip dvisluoksnės. Rinkomės "Medžio stilius" Olandų firmos parketlentes - tai tos trisluoksnės turi vidurinį spec.sujungimą, "spyna" vadinamą, kuris yra užpatentuotas ir tik tų gamintojų gaminamas - pasižiūrėjus pjūvį iš arto matosi, kad tas "spynos" suleidimas jokiu būtų vaikščioti grindims neleis. O parketlentes klijuosime ant betono, kad nebarškėtų.

Gal gali gamintojų kontaktus į až parašyti

Ir kokiam plotui 10 - 11000Lt?
QUOTE(Mega @ 2006 04 10, 15:54)
Gal gali gamintojų kontaktus į až parašyti
, kaip suprantu, tai ta pati firma jums ir įrengs visas grindis?

Mega, matau šiek tiek nesupratai - Punkis klausė apie rekoperacinės sistemos įrengimą .......

Gal kas turi naujesnės info apie elektrinių kilimėlių ir jų montavimo darbų kainas? Dėkinga

Negalime apsispresti, ar rengti sildomas grindis antrame aukste, kur daugiausia miegamieji kambariai. Turbut dauguma rengia sildomas grindis sanitariniuose mazguose,virtuveje. Tai del sito neabejojame ir tikrai irenginesime sildomas grindis. Gal kas irengete sildomas grindis ir miegamuose? Ar nesauseja oras? Kaip koju venos, ar nesiplecia? Ar nesirenka dulkes tame lygmenyje, kur mes miegame. Dekoju uz patarimus ir jusu patirti.
Mums santechnikas irgi ta pati pasakė, kad nepatartina miegamuosiuose daryt, todėl mes palikom tik virtuvėje ir vonioje.
Nors aš nesigilinau, tiesiog, mes norėjom lentinių grindų, o su jomis nedera šildomos grindys, tai ir padėjo apsispręst.

Nors aš nesigilinau, tiesiog, mes norėjom lentinių grindų, o su jomis nedera šildomos grindys, tai ir padėjo apsispręst.