Įkraunama...
Įkraunama...

Šildomos grindys

na niekas nesireklamuoja 4u.gif tiesiog didmiesčiuose meistrai užkelia savo kainas doh.gif o mes gyvenam provincijoje,tai ir kainos atitinkamai mažesnės thumbup.gif o kiek pas jus vieno taško (vandietiekio,kanalizacijos...) kaina panašiai yra blush2.gif įdomu pasidarė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 03 25, 19:59)
na niekas nesireklamuoja  4u.gif tiesiog didmiesčiuose meistrai užkelia savo kainas  doh.gif  o mes gyvenam provincijoje,tai ir kainos atitinkamai mažesnės  thumbup.gif  o kiek pas jus vieno taško (vandietiekio,kanalizacijos...) kaina panašiai yra  blush2.gif  įdomu pasidarė  bigsmile.gif

ot sito tai nezinau schmoll.gif reiks ryt paklausti g.gif ale kaip as cia dabar nezinau kiek mano vyras uzdirba g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 25 kovo 2008 - 22:50
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 00:49)
ot sito tai nezinau schmoll.gif reiks ryt paklausti g.gif ale kaip as cia dabar nezinau kiek mano vyras uzdirba g.gif  lotuliukas.gif

tikrai,sakyčiau kiekvienam mieste meistrai turi savo kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 03 26, 09:35)
tikrai,sakyčiau kiekvienam mieste meistrai turi savo kainą  4u.gif

reksnyte, o is kokio jus miesto? ir gal kainas pasakytumet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2008 03 26, 18:49)
reksnyte, o is kokio jus miesto? ir gal kainas pasakytumet  blush2.gif

mes iš Biržų 4u.gif o dėl kainų dabar tai nieko negaliu pasakyti,nes nėra šalia vyro mirksiukas.gif šiaip kiekvienas taškas ten kažkaip skaičiuojasi ax.gif
Atsakyti
aisku, na bandysim kazka mastyt, gal kiek lengvesnius darbus patys atliksime, o sudetingesniems reiks ieskot ismananciu smile.gif
Atsakyti
o gal kas (reksnyte) gali man paaiskinti kaip atrodo sildomu grindu sumustinis antram aukste?
pas mus perdanga medine, atrodo taip:
pirmo auksto balkiai, ant ju dailylentes (pirmo auksto lubos), tada lages, kazkokia izoliacija ir antro auksto grindys. o tai kaip su tuo betonu medinej perdangoj?
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 03 26, 22:36)
o gal kas (reksnyte) gali man paaiskinti kaip atrodo sildomu grindu sumustinis antram aukste?
pas mus perdanga medine, atrodo taip:
pirmo auksto balkiai, ant ju dailylentes (pirmo auksto lubos), tada lages, kazkokia izoliacija ir antro auksto grindys. o tai kaip su tuo betonu medinej perdangoj?

na as ne santechnike lotuliukas.gif o mano vyro dabar nera ax.gif tai nelabai ka ir galiu parasyti.bet man atrodo,kad po medinem grindim sildymo niekas nededa,nebent ten klosit plytutem blush2.gif cia as taip galvoju blush2.gif jei reikia savaitgali kai gris MB paklausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 03 27, 12:47)
na as ne santechnike  lotuliukas.gif  o mano vyro dabar nera  ax.gif  tai nelabai ka ir galiu parasyti.bet man atrodo,kad po medinem grindim sildymo niekas nededa,nebent ten klosit plytutem  blush2.gif cia as taip galvoju  blush2.gif  jei reikia savaitgali kai gris MB paklausiu  4u.gif

tai jaja - klauskit vyro smile.gif
o pas mus vonioj zinoma kad plyteles bus. tik neisivaizduoju kaip ten ta medine perdanga...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 03 27, 14:01)
tai jaja - klauskit vyro smile.gif
o pas mus vonioj zinoma kad plyteles bus. tik neisivaizduoju kaip ten ta medine perdanga...

musu atveju perdanga t.p. medine. Balkiai 20x20, isdestyti 56 cm zingsniu. Daviau architektui paskaiciuoti apkrova. Rezultatas teigiamas - betonines grindis laiko. Manau pas jus tai t.p. yra svarbiausia - atsparumas apkrovai, o po to pats "sumustinis" yra tradicinis. Kiek supratau pas jus kaip ir musu namas rastinis. Siek tiek nerimavau del galimu deformaciju, kad gali sutrukineti betonas, bet pasirodo jis truksta ir ant gelzb. perdengimu ir sildomoms grindims tai nera tragedija.
Atsakyti
siuo metu mums labai aktualia tema- konvektorinis sildymas. Langai vitrininiai, nesinori lango "uzgriozdinti" radiatoriais , nes vitrinoje yra durys i terasa, sildomos grindys schmoll.gif . Pasidalinkite info apie konvektorius ju + ir - . Prasau patarimo is patirties tu kurie jau naudoja ( tikiuosi sekmingai naudoja).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyde: 19 balandžio 2008 - 22:14
QUOTE(gyde @ 2008 04 19, 23:13)
siuo metu  mums labai aktualia tema-  konvektorinis sildymas. Langai vitrininiai, nesinori  lango "uzgriozdinti" radiatoriais , nes  vitrinoje  yra durys i terasa, sildomos grindys  schmoll.gif  . Pasidalinkite info apie konvektorius ju + ir -  . Prasau patarimo is patirties tu kurie jau naudoja ( tikiuosi sekmingai naudoja).

doh.gif ,konvektorinis sildymas... juk ne univermage gyvensite,pakanka grindinio,jau geriau vietoje konvektoriaus ties vitrinomis klijuokite kiaura marmura,vaizdas kitas ir prieziura tik su sluota,be to pasidomekite kiek reikes silumos vitrinoms ir suprasite kiek reikia konvektoriu.meskit is galvos tuos konvektorius. schmoll.gif
Atsakyti