na niekas nesireklamuoja
tiesiog didmiesčiuose meistrai užkelia savo kainas
o mes gyvenam provincijoje,tai ir kainos atitinkamai mažesnės
o kiek pas jus vieno taško (vandietiekio,kanalizacijos...) kaina panašiai yra
įdomu pasidarė
QUOTE(reksnyte @ 2008 03 25, 19:59)
na niekas nesireklamuoja
tiesiog didmiesčiuose meistrai užkelia savo kainas
o mes gyvenam provincijoje,tai ir kainos atitinkamai mažesnės
o kiek pas jus vieno taško (vandietiekio,kanalizacijos...) kaina panašiai yra
įdomu pasidarė 
ot sito tai nezinau
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 00:49)
ot sito tai nezinau
reiks ryt paklausti
ale kaip as cia dabar nezinau kiek mano vyras uzdirba
tikrai,sakyčiau kiekvienam mieste meistrai turi savo kainą
QUOTE(reksnyte @ 2008 03 26, 09:35)
reksnyte, o is kokio jus miesto? ir gal kainas pasakytumet
QUOTE(indregu @ 2008 03 26, 18:49)
mes iš Biržų
aisku, na bandysim kazka mastyt, gal kiek lengvesnius darbus patys atliksime, o sudetingesniems reiks ieskot ismananciu
o gal kas (reksnyte) gali man paaiskinti kaip atrodo sildomu grindu sumustinis antram aukste?
pas mus perdanga medine, atrodo taip:
pirmo auksto balkiai, ant ju dailylentes (pirmo auksto lubos), tada lages, kazkokia izoliacija ir antro auksto grindys. o tai kaip su tuo betonu medinej perdangoj?
pirmo auksto balkiai, ant ju dailylentes (pirmo auksto lubos), tada lages, kazkokia izoliacija ir antro auksto grindys. o tai kaip su tuo betonu medinej perdangoj?
QUOTE(Gorada @ 2008 03 26, 22:36)
o gal kas (reksnyte) gali man paaiskinti kaip atrodo sildomu grindu sumustinis antram aukste?
na as ne santechnike
QUOTE(reksnyte @ 2008 03 27, 12:47)
na as ne santechnike
o mano vyro dabar nera
tai nelabai ka ir galiu parasyti.bet man atrodo,kad po medinem grindim sildymo niekas nededa,nebent ten klosit plytutem
cia as taip galvoju
jei reikia savaitgali kai gris MB paklausiu 
tai jaja - klauskit vyro
o pas mus vonioj zinoma kad plyteles bus. tik neisivaizduoju kaip ten ta medine perdanga...
QUOTE(Gorada @ 2008 03 27, 14:01)
tai jaja - klauskit vyro 
o pas mus vonioj zinoma kad plyteles bus. tik neisivaizduoju kaip ten ta medine perdanga...
musu atveju perdanga t.p. medine. Balkiai 20x20, isdestyti 56 cm zingsniu. Daviau architektui paskaiciuoti apkrova. Rezultatas teigiamas - betonines grindis laiko. Manau pas jus tai t.p. yra svarbiausia - atsparumas apkrovai, o po to pats "sumustinis" yra tradicinis. Kiek supratau pas jus kaip ir musu namas rastinis. Siek tiek nerimavau del galimu deformaciju, kad gali sutrukineti betonas, bet pasirodo jis truksta ir ant gelzb. perdengimu ir sildomoms grindims tai nera tragedija.
siuo metu mums labai aktualia tema- konvektorinis sildymas. Langai vitrininiai, nesinori lango "uzgriozdinti" radiatoriais , nes vitrinoje yra durys i terasa, sildomos grindys
. Pasidalinkite info apie konvektorius ju + ir - . Prasau patarimo is patirties tu kurie jau naudoja ( tikiuosi sekmingai naudoja).
QUOTE(gyde @ 2008 04 19, 23:13)
siuo metu mums labai aktualia tema- konvektorinis sildymas. Langai vitrininiai, nesinori lango "uzgriozdinti" radiatoriais , nes vitrinoje yra durys i terasa, sildomos grindys
. Pasidalinkite info apie konvektorius ju + ir - . Prasau patarimo is patirties tu kurie jau naudoja ( tikiuosi sekmingai naudoja).