Įkraunama...
Įkraunama...

Šildomos grindys

Mane taip pat domina meistrai, galintys irengti grindini sildyma, sildysim vandeniu. Jei tokiu lankosi, arba kazkas gali rekomenduoti, laukciau zinutes i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tanni @ 2011 08 12, 13:58)
Mane taip pat domina meistrai, galintys irengti grindini sildyma, sildysim vandeniu. Jei tokiu lankosi, arba kazkas gali rekomenduoti, laukciau zinutes i az  smile.gif

Mane taip domina tokie meistrai kaune darantys sildyma vandeniu,lauksiu zinuciu i az dekui 4u.gif
Atsakyti
Ruosiames ir mes name darytis grindinini sildyma. Tik dar ne visai apsisprende del grindu dangos. Virtuveje, vonioje bus plyteles, o kambariuose ir svetaineje noreciau parketlenciu. Gal kas esate susideje tokias grindis, ar klijavote spec. klijais,kad nekauksetu grindys, ar tiesiog sujungete ir viskas(cia tas pas liecia ir laminata)? Ar labai ten kauksi kai eini, ar butina klijuoti? Nes kiek domejausi, butent sildomoms grindims eina spec. klijai, kuriu kaina irgi spec. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar reikia virtuvėje šildomų grindų? Ar yra turinčių tokias? Maniškis dėsto man, kad virtuvėj bus šildomos grindys, bet aš mąstau, ar jos ten reikalingos, juk ir taip šilta nuo puodų ir orkaitės būna.

Kokiose patalpose jūs darote šildomas grindis?

Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 09 20, 20:56)
Ar reikia virtuvėje šildomų grindų? Ar yra turinčių tokias? Maniškis dėsto man, kad virtuvėj bus šildomos grindys, bet aš mąstau, ar jos ten reikalingos, juk ir taip šilta nuo puodų ir orkaitės būna.

Man puodai koju nesildo unsure.gif dariausi sildomas grindis visame pirmame aukste tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 20 rugsėjo 2011 - 22:40
QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 09 20, 19:56)

Teoriškai, jei virtuvė neturi lauko sienos, tai galima išsisukti be šildymo. Šaltis patenka į patalpas TIK per lauko sienas, o didesnė jo dalis - per langus. Tad idealiame variante reikėtu šildyti tik namo perimetrą, ir tai geriau daryti radiatoriais arba oriniu šildymu.

Grindys namuose yra šaltos, jei naudojate natūralų vėdinimą. Šaltas oras, plustantis iš lauko per langų nesandarumus, per orlaides ir t.t. - leidžiasi žemyn ir palei grindis keliauja po visą būtą. Tokiu atvejų patartina visame bute turėti šildomas grindys ir ypač vonioje ir virtuvėje, kur yra plytelės (šaltas akmuo yra labai nesveika).

Taip pat patartina turėti šildomas grindis koridoriuje prie lauko durų:
- sušyla oras patenkantis per lauko durys;
- greitai išdžiūsta balos nuo šlapiu batų, taip pat džiovinama ir pati avalynė.
Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 09 20, 20:56)

Pas mus irgi visame pirmame aukšte šildomos grindys, tame tarpe ir virtuvėje. Šiaip tai labai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2011 09 20, 23:39)
Man puodai koju nesildo  unsure.gif dariausi sildomas grindis visame pirmame aukste  tongue.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(balla @ 2011 09 21, 08:26)
Pas mus irgi visame pirmame aukšte šildomos grindys, tame tarpe ir virtuvėje. Šiaip tai labai faina wub.gif

pas mus irgi. Nieko pasakyt dar negaliu, nes dar negyvenam.. rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Ačiū, kas nepatingėjot atsakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiemos angelas: 21 rugsėjo 2011 - 11:10
QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 09 20, 19:56)

name pasidarėme šildomas grindis tik virtuvėje, o vonioje ne, tai dabar spaudomės ir gailimės, nes kai išlipi iš vonios tiesiai ant šaltų grindų, tai vat ir teks viską perdaryti doh.gif
Atsakyti
laba,mane ir domina sildomos grindys,ar galima ant sildomu grindu deti naturalias,medines lentas,ar praleis siluma.koki medi issirinkti,gal kas dejote maumedi.aciu
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2011 09 21, 14:32)
name pasidarėme šildomas grindis tik virtuvėje, o vonioje ne, tai dabar spaudomės ir gailimės, nes kai išlipi iš vonios tiesiai ant šaltų grindų, tai vat ir teks viską perdaryti  doh.gif

Tai kilimuką pasitieskit prie vonios, kad išliptumėt ant kilimo, o ne iškart ant šaltų grindų wink.gif.

Mes patys darysime visame pirmame aukšte šildomas grindis, kadangi čia bus vien tik plytelės, tai maloniau vaikščioti smile.gif. O antrame aukšte šildysime radiatoriais, grindys bus medinės, o voniose ne plytelės, o linoleumas, tad nebus šalta be šildomų grindų smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 24 lapkričio 2011 - 11:53