sveikos.
pasidalinsiu ir as savo patirtimi. kadaise pries gerus 4 metus buvau nudegusi su siomis agenturomis.
firmu pavadinimu ir adresu deja nebeatsimenu. bet jeigu susidursite is mano aprasymo suprasite kas jie tokie ir bekit nuo ju kuo toliau.
1. Lietuviu/rusu agentura Leytonstone. nuo stoties eini i kaire, kol prieini nama nuomojama ofisais. ten yra ir LT vertimu biuras. agentura isikurusi virsutiniam aukste, nedidukas ofisas. susimoki 50 svaru uz registracija ir darbo pasiulymu niekad nesulauksit. tipo susisieksime.
2. Rusu agentura isikurusi Bow rajone. irgi nuomojasi ofisa raudoname moderniame pastate. jie deda daug skelbimu kaip darbdaviai i Pulse UK rusiska laikrasti. pasiskambinus isaiskeja kad agentura bet garantuoja kad i darba iseisi jau rytoj. ateini, susimoki pirma imoka (nebepamenu jau kiek) ir sako ryt pvz eini vaziuoji ten ir ten valyt viesbucius priims tave. atejusi sakyk kad atsiunte tarkim Wendy (su jais bendradarbiaujanti ten dirbanti moteris). nu ateini kaip idijote isleidus krva pinigu ant metro, ir sakai, ieskau Wendy. sako jos siandien nera,nedirba. ok sakau ji man sake kad pas jus valytoju reikia. o jie - nieko nezinom. ir vaziuoji atgal. o geriausia kai isaiskeja kad tokios isvis darbuotojos nera.
mano patarimas butu - ieskokite darbu per Gumtree.com ir Reed.co.uk, skelbimu puslapius, angliskus. totaljobs irgi. dar geriau - apeikit vietinias parduotuves,kavines,viesbucius. isnesiokite CV visur. agenturos - paskutinis reikalas. kiek susiduriau per 5 metus UK - visos apkniso. visos!!!! darba susiradau pati savo jegomis.
labas,
ar galite pasakyti ka daryti jei pastu keliauja cekis uz darba, bet jo vis nera, ir kas buna jei is viso nera gaunamas,
dar
kaip galima internete ziureti savo algas, priskaiciuota kiek ir pan? agenturos puslapyje ar kur ieskoti?
ar galite pasakyti ka daryti jei pastu keliauja cekis uz darba, bet jo vis nera, ir kas buna jei is viso nera gaunamas,
dar
kaip galima internete ziureti savo algas, priskaiciuota kiek ir pan? agenturos puslapyje ar kur ieskoti?
QUOTE(Nulika @ 2011 01 08, 23:35)
labas,
dar
dar
prasyt kad dar viena ceki duotu, issiustu registruotu laisku. o ana jie tiesiog paskambine nucancelins
QUOTE(Jojoskia @ 2011 01 13, 19:45)
Prime Time Recruitment
nedirbau pati, bet kompanija kurioj dirbu samdosi is ten darbuotojus kai reikia
Sveikos merginos,
aciu visoms uz nuorodas, uz keliu savaiciu isvykstu i londona, teks pereiti per agenturas. Informuosiu ka gero suzinosiu
Papildyta:
Ir as sitoje agenturoje buvau, berods minejau jau temoje, praso bent metus buti isdirbus UK. Bet is nuogirdu taip pat zinau, kad tai gera kompanija.
Papildyta:
Tiesa, ka dar norejau pridurti ieskant darbo: pritarsiu auksciau rasiusiai merginai, tikras geras budas darbo ieskoti tai isnesioti CV, bet..reikia zinoti kur jas nesti, daznai atnesi i viesbuti arba parduotuve, niekas cv net neima, pasako kokiu internetiniu adresu juos rasti ir papraso atsiusti el. pastu, o kada jie perskaitys, ar isvis skaitys - neaisku. Jei ieskote padavejos darbo - taip, neabejotinai yra geriau nesti cv i vieta. O agenturos irgi nera blogas reikalas, jei zinai kad agentura patikima, sumoka tvarkingai ir darbus padorius siulo. Man asmeniskai pradzioje labai pasitarnavo, nuejus i agentura darba gavau jau sekancia diena.
aciu visoms uz nuorodas, uz keliu savaiciu isvykstu i londona, teks pereiti per agenturas. Informuosiu ka gero suzinosiu
Papildyta:
QUOTE(zhivute @ 2011 01 13, 22:12)
Prime Time Recruitment
ir nemazai kolegu pradzioj ten dirbo iki kol gavo pasiulymus i kompanija.
Ir as sitoje agenturoje buvau, berods minejau jau temoje, praso bent metus buti isdirbus UK. Bet is nuogirdu taip pat zinau, kad tai gera kompanija.
Papildyta:
Tiesa, ka dar norejau pridurti ieskant darbo: pritarsiu auksciau rasiusiai merginai, tikras geras budas darbo ieskoti tai isnesioti CV, bet..reikia zinoti kur jas nesti, daznai atnesi i viesbuti arba parduotuve, niekas cv net neima, pasako kokiu internetiniu adresu juos rasti ir papraso atsiusti el. pastu, o kada jie perskaitys, ar isvis skaitys - neaisku. Jei ieskote padavejos darbo - taip, neabejotinai yra geriau nesti cv i vieta. O agenturos irgi nera blogas reikalas, jei zinai kad agentura patikima, sumoka tvarkingai ir darbus padorius siulo. Man asmeniskai pradzioje labai pasitarnavo, nuejus i agentura darba gavau jau sekancia diena.
QUOTE(Cukrė @ 2011 01 20, 16:03)
O agenturos irgi nera blogas reikalas, jei zinai kad agentura patikima, sumoka tvarkingai ir darbus padorius siulo. Man asmeniskai pradzioje labai pasitarnavo, nuejus i agentura darba gavau jau sekancia diena.
Cia didziausias pliusas ka tik atvykus
as dirbu per griffin recruitment jau virs metu
nesiskundziu tikrai, sumoka laiku ir tvarkingai, su atostogom irgi viskas super
Kaledoms gaunam dovaneliu, kitos agenturos musu viesbutyje nieko neduoda
va ziuresim, kaip sureaguos, kai atnesiu pazyma is gyd, kad esu 'not fit to work'
bet turetu viskas ok buti, nes atitinku reikalavimus, kad gauciau ta nbedarbingumo pasalpele...
va ziuresim, kaip sureaguos, kai atnesiu pazyma is gyd, kad esu 'not fit to work'
QUOTE(LOCKETS @ 2011 01 23, 19:39)
as dirbu per griffin recruitment jau virs metu
bet turetu viskas ok buti, nes atitinku reikalavimus, kad gauciau ta nbedarbingumo pasalpele...
Gal galit papasakot placiau - kiek valandu dirbat, kokios pareigos, kaip personalas?
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 23, 20:04)
Gal galit papasakot placiau - kiek valandu dirbat, kokios pareigos, kaip personalas?
Noreciau kazkur padirbti 2-3 dienas per savaite, nes studijuoju, kazin ar butu ymanoma? 
as viesbutyje kambarine dirbu, juodas darbas gana, bet siaip gyvent galima
del valandu tiesiog reikia klausti, konkreciai mano viesbutyje esam dviese, kurios dirbam 2-3 dienas, kitos dirba full time.
buna, kad kartais papraso ir vakare padirbti.
siaiip sausis-vasaris tokie sunkesni menesiukai, bet veliau atsigauna
kiekvienam viesbutyje personalas skirtingas, pas mus man patinka visai, yra ir daugiau lietuvaiciu
o pacios agenturos personalas visai nieko, man lietuve Egle faina labai, angle turbut Julie
Gal kas zino anglu agentura, kuri idarbina aeruostuose?