Įkraunama...
Įkraunama...

Įdarbinimo agentūros Londone

QUOTE(aaistulis @ 2011 07 25, 22:20)
kiek mano pazistamu dirba - apie £800 - £900.

oho. mano ziniomis 170 -180 i savaite
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2011 07 26, 01:14)
oho. mano ziniomis 170 -180 i savaite

jei full, tai apie 200 i rankas (vieniem tas full 38 val, kitiems 45 ir tt)
Atsakyti
sveiki,neseniai isvaziavo mano vaikas su mergina i liverpuli,per tartininke imone lietuvos.Jauciu kad kazkas ten jau negerai,jau antra savaite ir pazadeto darbo kaip ir nera tampo juos po darbo birzas (anglijos tarpininkas nurodytas is lietuvos,jis taip pat 170ar 180svaru paeme).Popieriukai israsyti,bet juk tai smulkmena doh.gif

prasau patarkit,kur jiems eit ar kreiptis.Aciu uz atsakyma
Atsakyti
Aciu uz info,bandysiu uzsiregistruoti i Griffin agentura,siap buvau issiuntus keleta CV tiesiogiai is visur paskambino arba email parase,bet as pagalvojau,kad kolkas geriau per agentura ko nors paieskosiu,nes reikia anglu patobulinti,kad laisvai snekeciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 07 26, 10:04)
sveiki,neseniai isvaziavo mano vaikas su mergina i liverpuli,per tartininke imone lietuvos....

O per kokią firmą tarpininkę išvažiavo? Ar moka anglų kalbą? Jei taip, reikėtų jiems pereiti per Liverpulio agentūras, siūlančias darbą, gal ką atrastų. Paieškokit, gal yra Liverpulio mamų temų, gal jos galėtų kokių agentūrų kontaktus nurodyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrij@: 26 liepos 2011 - 12:35
QUOTE(Adrij@ @ 2011 07 26, 13:32)
O per kokią firmą tarpininkę išvažiavo? Ar moka anglų kalbą? Jei taip, reikėtų jiems pereiti per Liverpulio agentūras, siūlančias darbą, gal ką atrastų. Paieškokit, gal yra Liverpulio mamų temų, gal jos galėtų kokių agentūrų kontaktus nurodyti.  4u.gif

isvaziavo per jevra is klaipedos,bandau su jais dabar rast bendra kalba,bet..... kazi ar graziuoju su jais susitarsiu reiks turbut teisesauga ikist.
kalbet tai kalba,bet mano sunus,mergaites tai negirdejau kalbancios bet brandos egzamine anglu laike tai turetu irgi kalbet g.gif

einu ieskot liverpulio kokios temos,aciu ir uz tai 4u.gif

nerandu,o gal nemoku ieskot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 26 liepos 2011 - 15:36
http://www.supermama...howtopic=676528
Jei gerai ikeliau, tai turetu buti cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumma78 @ 2011 07 26, 16:44)
http://www.supermama...howtopic=676528
Jei gerai ikeliau, tai turetu buti cia  mirksiukas.gif

dekoju,ot ziopla kaip as neradau,aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi wink.gif

As ir pasidalinsiu savo patirtimi Londone...tiesa, dirbti darbai... tai viesbutis - kambarine sad.gif esu dirbus tiesiogiai (tiesiog pasiseke, nors buvau be patirties), o kita darbo vieta per griffin recruitment. Darba pasiule iskart, moka tikrai tvarkingai.

Gal merginos galetumete patarti...noriu pereiti i ofisu valyma.. gal zinote patikima agentura, kur esate dirbusios, ar kazka girdejusios...? ir kad butu galima dirbti min. 30-40 h i savaite. Ieskau ilgalaikio darbo smile.gif
Atsakyti
Na o as kolkas isidarbinau Imerial Recruitment,pasiule padavejos darba viesbuciuose,nors esu be patirties,bet uzteko anglu kalbos,tiesa kolkas mazai darbu ir dirbu tik part time rytais,dauguma stebejosi kaip mane isvis paeme i agentura,bet va siai savaitei turiu darbo kiekvienai dienai,na kolkas visai nieko,veliau ziuresim, aisku noreciau darbo pilnu etatu,bet nezinau ar butent sioje srityje ar veliau kai anglu patobulinsiu kitur ieskosiuos.Atlyginimo dar negavau tai nieko blogo dar negaliu pasakyti apie sia agentura biggrin.gif bet va skambina stengiasi duoti darbo,bendrauja maloniai,tai kolkas nusiskundimu neturiu,tiesa nelabai patiko, kad reikejo pirkti visa uniforma (apie 70sv. atsiejo).
Atsakyti
Dar ka norejau pridurti,kad su sios agenturos kortele iskart atidare classic account Lloyds banke,nes pries tai kai ejau atidaryt bent paparsto cash account,prase adreso patvirtinimo doh.gif O cia tik kortele ir pasa parodziau ir patys pasiule Classic account be jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
Ziuriu,kad as cia pati su savim susirasineju biggrin.gif Tik norejau pasakyt,kad jau nebedirbu minetoje agenturoje,nes jau gavau kontrakta vienam mielam,mazam 5 zvaigzduciu viesbutyje thumbup.gif Labai gerai,kad nereikia atidirbti jokiu papildomu savaiciu,tiesiog paskiau,kad noriu iseiti ir jokiu problemu,pirmadieni liepe ateiti pasiimti P45 smile.gif
Atsakyti