QUOTE(pilkoji28 @ 2010 11 09, 11:21)
šiaip tai pjaunama per tą patį randą dažniausiai, nervai sugyja ir pilvo jautrumas atsistato, raumenys taip pat suauga kaip ir gimdos sienelė, aišku randeliai lieka,
QUOTE(pukaspienes @ 2010 11 09, 11:26)
nezinau kiek Jus apsiskaiciusi esate, taciau apie raumenu nupjovima - visiska nesamone, kai paklausiaiu gerb gydytojo ar per CP nupjauna pilvo raumenis (buvau ingternete prisiakiciusi visko) tai pradejo juoktis ir klaust is kur tokia nesamone susigalvojau. randai gimdoje sugyja, nei jauciasi, nei matosi. tik minusas tame, jog metus ar 2 po CP nerekomenduojama pastoti (bet tai tik i nauda bet kuriai mamai, mano manymu
)) )

QUOTE(pilkoji28 @ 2010 11 09, 11:47)
aha įdomiai parašyta, kad ir kraujagysles nupjauna su nervais kartu
tokiu atveju turėtų būti letali išeitis 

QUOTE(Ievuli @ 2010 11 09, 13:18)
kas cia dabar per medicinos zinove?
jeigu snekat nors nenusikalbekit viespatie,nesusiuna atgal kraujagysliu?kas cia per nesamone?
Viskas atsistato nes pjuvis minimalus,dideliu pazeidimu nera

esu mokiusis medicinos ir mačiusi ne vieną operaciją,taip pat ir gimdos.Raumenų nenupjauna,juos perpjauna,aišku,jie po to sugyja,nes juos susiuva kaip ir gimdą.O kraujagysles nupjauna tik tas ,kur eina į gimdą ir pačioj gimdoj,ir stambias po to susiuva,bet smulkių ne,todėl kraujotaka gimdoj ir mažąjam dubeny niekada nebus tokia,kaip iki operacijos.O per tą patį randą pjauna tik išoriškai,viduj praktiškai tiksliai to neįmanoma padaryt,gimdoj lieka tiek randų,kiek kartų pjauta