Įkraunama...
Įkraunama...

The Twilight saga, 34 tema

Apklausa: Jei sutikčiau savo mėgiamą sagos aktorių, ką daryčiau (norėčiau daryti): (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 10, 09:33)
Bellana, tau 21, o kalbi apie mokykla? blink.gif daug kartu kartot kursa paliko? biggrin.gif Juokauju aisku.. bet tai rimtai kaip cia yra? g.gif

lotuliukas.gif toks tas mano ipratis yra! o ir Sveicarijoje kazkaip kitaip cia skaitosi.. nei unikas, nei kolegija.. issivercia mokykla.. matai cia pas mus, nera is eiles tu 12klasiu kaip pas mus LT! cia jau 16metu eini mokytis to dalyko, kuriuo noresi but uzauges! biggrin.gif pvz pas mane komercija, ekonomika ir tt... yra 17metu aprendistu, kurie pora dienu eina i mokslus, visa likusia savaite jau dirba! nu vienu zodziu tikiuos ka nors supratai! g.gif
Atsakyti
Tai dabar visos darbo metu dirba, ania? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 10, 08:13)
Dzimut, o man SM produktyvumo nekelia  schmoll.gif  doh.gif yda tas SM..as normuotai nemoku vartot doh.gif jus del visko kaltos tik jus cry.gif

jo, visada kiti kalti, kai kazko NEMOKI laugh.gif

QUOTE(Arti @ 2010 11 10, 08:27)
Nika, baik Egliosha kopijuot..tau netinka biggrin.gif Nesiziuri..va jei isiziojus zvengia,tai tik Egliosha hihihi.gif

as daznai sita smailika naudoju, ir nemanau, kad kazka kopijuoju tongue.gif

QUOTE(Arti @ 2010 11 10, 08:27)
nusisavino mano "prisiduodu" lotuliukas.gif

nu bet taigi daug kas forume si zodi vartoja (ypac nestukes paskutinem dienom) laugh.gif tongue.gif todel niekeno cia ne firminis tongue.gif
Man labiausiai nepatinka tas SM naujadaras "MB" doh.gif
Atsakyti
Arti, matau tave mirksiukas.gif
Tai kaip tas tavo žodynas ar kokia ten ta protinga knyga? Kiek puslapių perskaitei? g.gif biggrin.gif
Parašiau ir jos jau nematau...Arti, kur tave vejas nupūtė? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 10 lapkričio 2010 - 10:48
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 10, 10:35)
1.jo, visada kiti kalti, kai kazko NEMOKI laugh.gif

2. nu bet taigi daug kas forume si zodi vartoja (ypac nestukes paskutinem dienom) laugh.gif tongue.gif  todel niekeno cia ne firminis  tongue.gif

3. Man labiausiai nepatinka tas SM naujadaras "MB"  doh.gif

Dzimut, ant Arti uzsirovei lotuliukas.gif visos cituotos zinutes mano biggrin.gif

1. Aisku, kad jus kaltos..nebutu cia jusu..ir manes cia nebutu biggrin.gif

2. Tai ir nestukes nuo manes nusikopino lotuliukas.gif

3. Tai nenaudok..as pvz. niekad jo nenaudoju biggrin.gif O kaip tu ji sifruoji "mano brangusis" ar " mano bernas" ar "mano briedis" (su ragais hihihi.gif ) ar"mano b..." doh.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 10, 10:47)
Arti, matau tave mirksiukas.gif
Tai kaip tas tavo žodynas ar kokia ten ta protinga knyga? Kiek puslapių perskaitei? g.gif  biggrin.gif
Parašiau ir jos jau nematau...Arti, kur tave vejas nupūtė? g.gif  biggrin.gif

Daiva, mini ant geros vietos..ok..einu skaityt tos savo knygos..perzengiau 100psl biggrin.gif liko dar 400 doh.gif ale tikiuosi pagreiti pagaut biggrin.gif ten ne siaip knyga skaityt..ten dar ir suprast reikia..ir pratimukus padaryt.. ax.gif
Atsakyti
Arti, parašyk kokia tai knyga...gal ir mes protingos norim būti...ar mums tai nepasiekiama g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 10, 10:52)
3. Tai nenaudok..as pvz. niekad jo nenaudoju biggrin.gif O kaip tu ji sifruoji "mano brangusis" ar " mano bernas" ar "mano briedis" (su ragais hihihi.gif ) ar"mano b..." doh.gif
lotuliukas.gif

as ir nenaudoju tongue.gif
Supratau kokia knyga skaito Arti. Baudziamaji kodeksa! laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Naujienos ir foto wub.gif thumbup.gif Kosmonafti.. ir daiva 4u.gif 4u.gif

Oi laukiam mes filmo laukiam lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet,kad ziuriu pas mumis gana daug nedrasiu,pagal apklausa blink.gif biggrin.gif

Narsymo istorija,tai galima istrinti,bet nemanau,jog labai pagelbetu tai,jei imtu kas patikrintu g.gif bet manyciau svariausia atliekamo darbo kokybe,kad nenukentetu ir tada nebusi labai jau tikrinamas ax.gif

O del MB,tai nesakyciau,jog cia labai jau naujadaras ax.gif bet dazniausiai sifruojamas "mano briedis" ir "mano brangusis" smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 10 lapkričio 2010 - 11:33
Robsten fanems wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2010 11 10, 11:20)
O del MB,tai nesakyciau,jog cia labai jau naujadaras ax.gif bet dazniausiai sifruojamas "mano briedis" ir "mano brangusis" smile.gif  rolleyes.gif

sakydama naujadaras turejau omeny, kad placiai imtas vartoti butent per supermama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellana @ 2010 11 10, 09:41)
lotuliukas.gif  toks tas mano ipratis yra! o ir Sveicarijoje kazkaip kitaip cia skaitosi.. nei unikas, nei kolegija.. issivercia mokykla.. matai cia pas mus, nera is eiles tu 12klasiu kaip pas mus LT! cia jau 16metu eini mokytis to dalyko, kuriuo noresi but uzauges! biggrin.gif pvz pas mane komercija, ekonomika ir tt... yra 17metu aprendistu, kurie pora dienu eina i mokslus, visa likusia savaite jau dirba! nu vienu zodziu tikiuos ka nors supratai!  g.gif

Je supratau!! biggrin.gif Aciu, kad paaiskinai 4u.gif , kazkaip tik daba atkreipiau demesi i tavo gyvenamaja vieta ax.gif
Dzimute, aha as ir norejau paminet tave del sito laugh.gif smailiko mirksiukas.gif ir isvis ka noriu, ta dedu sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 10, 12:27)
Robsten fanems  wub.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Aciuuuuu Uzsispyrele 4u.gif
Atsakyti