Įkraunama...
Įkraunama...

The Twilight saga, 34 tema

Apklausa: Jei sutikčiau savo mėgiamą sagos aktorių, ką daryčiau (norėčiau daryti): (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kristinaa @ 2010 11 10, 16:44)
Va is kart atkreipe demesi i mane lotuliukas.gif  jei ka nepykite mane siandien kankina PMS doh.gif blush2.gif

lotuliukas.gif būna tokių dienų lyg tyčia
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 10, 17:52)
lotuliukas.gif būna tokių dienų lyg tyčia

Aha... lotuliukas.gif ir vel lyja o man vaika reik parsivest is darzelio brrr nenoriu kist nosies visai i lauka... doh.gif

MYLIU ROBSTEN wub.gif
Atsakyti
kristinaa nepergyvenk irnesakyk.gif visko cia pasitaiko ir plepumo proverziu ir ignoro smile.gif neimk i galva

o oras tai klaikus, man iseigine, o nieko doro nuveikt negaliu, nes rankos nekyla, vos ne vos namus issikuopiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosmanaftikiene: 10 lapkričio 2010 - 17:03
Sveikos, smile.gif prisijungiu ir as prie jusu. Labai tikiuosi, kad vietu dar yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pearl* @ 2010 11 10, 17:15)
Sveikos, smile.gif  prisijungiu ir as prie jusu. Labai tikiuosi, kad vietu dar yra. smile.gif

4u.gif Labas!
Bus! Ištrauksim laskradūškę mirksiukas.gif
Papasakok savo istoriją smile.gif Kuo susirgai? Ko negaluoji? hihihi.gif
Atsakyti
Sveika PEARL prisijungusi!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaa @ 2010 11 10, 16:55)
Aha... lotuliukas.gif ir vel lyja o man vaika reik parsivest is darzelio brrr nenoriu kist nosies visai i lauka... doh.gif

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 10, 17:02)
o oras tai klaikus, man iseigine, o nieko doro nuveikt negaliu, nes rankos nekyla, vos ne vos namus issikuopiau

Va va Forkso oras ....... Aš jau čia anksčiau sakiau, kad greičiausiai nesutikčiau aš jokio Edvardo schmoll.gif , bo kai toks oras tai tik po kaldra namie tupėti noriu.
Nors jeigu mokykloj tai gal.... g.gif juk iš visų pamokų pabėgti negalėč. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2010 11 10, 18:37)
Va va Forkso oras ....... Aš jau čia anksčiau sakiau, kad greičiausiai nesutikčiau aš jokio Edvardo  schmoll.gif , bo kai toks oras tai tik po kaldra namie tupėti noriu.
Nors jeigu mokykloj tai gal.... g.gif juk iš visų pamokų pabėgti negalėč. unsure.gif

JAPONIENE---grazus parasiuks wub.gif
Atsakyti
*Pearl*, sveika prisijungusi 4u.gif

Japoniene, Uzsispyrele27, parašai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 10, 16:21)
4u.gif Labas!
Bus! Ištrauksim laskradūškę  mirksiukas.gif 
Papasakok savo istoriją smile.gif Kuo susirgai? Ko negaluoji? hihihi.gif

Ui labai ačiū uz vietuke... bigsmile.gif sergu jau senokai, smile.gif vos suzinojau, kad yra toks dalykas kaip Saulelydzio saga, pradejau dometis. Pasiskolinus pirmaja knyga ir iskart ja "suvalgiau". Na, o veliau jau pati pradejau islaidauti ir nedelsdama isigijau visas keturias knygutes. Kurias skaiciau ir skaiciau. O dabar, kai negaliu tai jungiuos prie jusu. Vasara perskaiciau ir Edvardo istorijos dali. smile.gif Negaluoju ir naktim nemiegu, o kai miegu sapuoju didziaja meiles istorija... doh.gif bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image

paivairinimui... wub.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinaa: 10 lapkričio 2010 - 17:59
QUOTE(kristinaa @ 2010 11 10, 17:39)
JAPONIENE---grazus parasiuks wub.gif

QUOTE(donata222 @ 2010 11 10, 17:47)
*Pearl*, sveika prisijungusi  4u.gif

Japoniene, Uzsispyrele27, parašai  thumbup.gif  wub.gif

Aha biggrin.gif , kaip sakant AČIU