Labs, prisimenat?
Jus ka galvojat as tiek skaitysiu
Oj nea...prasom man santrauka..
QUOTE(style @ 2010 11 10, 14:29)

O kaip jis nesioja? Noriai juos dedasi? Man tai dabar bus labai aktualu, nes nuo pnkt bus su akiniais
Myliu myliu myliu savo Jamie
Mua (cia oro buckis) labas ir Tau
Noriai. Nes mama akiniuota

Dar kol nebuvo net minciu apie akinukus, sakydavo "as irgi noriu akinuku"

Daktare sake, kad su vaikais, kuriu teveliai nesioja akinukus, del nesiojimo problemu nebuna

Be to, labai jau nemazai tu vaikiuku su akinukais..

man rodos kitas poziuris visai dabar..
QUOTE(style @ 2010 11 10, 15:27)
Na as tai nieko nemaciau, man darzelio aukletoja pasake, kad jis laikas nuo laiko suzvairuoja, kei reikia demesi sukoncentruot. Nuejom mes pas akiu gyd ir isvada - skirtingi pliusai akyciu (viena +6,5, kita =2), taigi viena akis stipri sveika, o kita tinginiauja ir silpsta, tai laikas nuo laiko suzvairuoja. Sake akinukai atstatys viska ir ta akyte sustipres ir paskui nebereiks ju. Laikinai tik. Beje as maza lygiai tokia pat beda turejau ir su akinias vaiksciojau, tai zinau is savo varpines, nes as laaaaabai nenorejau, visur slepdavau ir tyledavau, tai tevai nespedavo keist.
kAI BUS sunelis 3 metuku, tai bus privaloma okulisto ir logopedo konsultacija, tada ir pasitikrinsit...
Mums tai vaikiska toliaregyste..arba isauksim arba ne..o gal net gi i minusa persoksim (nes as trumparege)..tie akinukai mums irgi laikini kolkas..kad akys nesilpnetu..ziuresim kaip cia bus
QUOTE(kristinaa @ 2010 11 10, 14:52)
ARTI---arciukai fainuoliukai
Aciu
Mes juk esam tik dulkės dulkėtos...Vynas baigės, jausmas issenka. Bet, sakyk, ar gali netikėti, Kai nuo meilės uzsidega rankos...