Įkraunama...
Įkraunama...

The Twilight saga, 34 tema

Apklausa: Jei sutikčiau savo mėgiamą sagos aktorių, ką daryčiau (norėčiau daryti): (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
Info gandu lygyje
Stef nepastebeta filmavimo aiksteleje filmuojant kai kurias intymias scenas. Yra tik Kristen, Robertas, rezisierius ir 2-3 kameros
Trumpoje scenoje prie kriokliu Kristen buvo su baltu bikini. ( O as dar turejau vilciu, kad jie bus nuoguciai doh.gif ) biggrin.gif

Papildyta:
O cia info kuria manau galima visoms skaityti biggrin.gif
Filmavimai Rio.
- Filmavime dalyvavo 250 statistu.
- Juos aprenge klasikiniais Brazilijos turistu rubais.
- Visiems statistams sumokejo po 70 doleriu. Buvo nemokami gerimai ir maistas. Meniu labai ivairus: mesa, zuvis, visteinos file, ryziai ir bulvytes fri.
- Miestas, kuriame vyko filmavimai investavo apie puse milijono doleriu, kad is Summit gautu 3 milijonus.

Dabar del Edvardo ziedo. Pasirodo 19 amziaus pradzioje vyrai nenesiojo vestuviniu ziedu. Gal todel ziedo ir nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 11 lapkričio 2010 - 07:14
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 11, 01:05)

Eina gandas, kad bus isleistas DVD su normaliu reitingu...ten bus visos nepateke i filma  blush2.gif  scenos. Noreciau, kad tas gandas pasitvirtintu biggrin.gif

butu super sokiai.gif smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 11, 08:07)
Labas rytas 4u.gif  4u.gif
Info gandu lygyje
Stef nepastebeta filmavimo aiksteleje filmuojant kai kurias intymias scenas. Yra tik Kristen, Robertas, rezisierius ir 2-3 kameros
Trumpoje scenoje prie kriokliu Kristen buvo su baltu bikini. ( O as dar turejau vilciu, kad jie bus nuoguciai doh.gif ) biggrin.gif

Papildyta:
Filmavimai Rio.
- Visiems statistams sumokejo po 70 doleriu. Buvo nemokami gerimai ir maistas. Meniu labai ivairus: mesa, zuvis, visteinos file, ryziai ir bulvytes fri.
- Miestas, kuriame vyko filmavimai investavo apie puse milijono doleriu, kad is Summit gautu 3 milijonus.

Dabar del Edvardo ziedo. Pasirodo 19 amziaus pradzioje vyrai nenesiojo vestuviniu ziedu. Gal todel ziedo ir nera.

nium ir gerai, kad stef nera biggrin.gif
as ir noreciau pasifilmuoti, man ir pinigu nereikia tik kas nors pasiulykit aplink situos balandelius pasisukioti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta ax.gif 4u.gif
QUOTE(Japoniene @ 2010 11 10, 21:38)
O tai tau mano brangusis patiktų  cool.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Su kampuotu zandikauliu? blush2.gif
Blem, bet mane rimtai labai zavi tokie kampuoti... ax.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 11, 07:07)
Papildyta:
Filmavimai Rio.

Man tie 70 doleriu, maistas ir trali vali visiskai dzin butu, svarbu Robke ir Kristen is arti pamatyciau blink.gif ane? smile.gif
O Tu Daivut tai kaip kokia enciklopedija 4u.gif tik mergos ko nesuprantam, nerandam ziedo ant rankos, tuoj Daiva viska isaiskina mirksiukas.gif imk 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 11 lapkričio 2010 - 07:15
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 11, 08:14)
O Tu Daivut tai kaip kokia enciklopedija  4u.gif tik mergos ko nesuprantam, nerandam ziedo ant rankos, tuoj Daiva viska isaiskina  mirksiukas.gif imk  4u.gif  blush2.gif

Cia zinok mano tik toks nuopelnas, kad info parasau, nes pati tai nieko nesugebeciau isiasikinti. Kitu sialiu fanu forumais pasinaudoju, nes ten jie kiekviena nuotrauka isstudijuoja ir visokios info iesko o surade sklebia. biggrin.gif

Arti, atspejo Dzimute kokia tu protinga knyga skaitai? g.gif
Taip ar ne mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 11, 07:20)
Cia zinok mano tik toks nuopelnas, kad info parasau, nes pati tai nieko nesugebeciau isiasikinti. Kitu sialiu fanu forumais pasinaudoju, nes ten jie kiekviena nuotrauka isstudijuoja ir visokios info iesko o surade sklebia. biggrin.gif

irnesakyk.gif svarbiausia, kad atsakymas buna pateiktas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 11, 07:07)

Kokie jie senamadiški doh.gif hihihi.gif
Papildyta:
Aha, Daivai pats gražiausias balionas iš kiosko 4u.gif ne, visi trys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Ziekit, koks jaunas ax.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 11, 07:51)
Ziekit, koks jaunas  ax.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif .Na jau ta Stefa ir i lova gatava ilysti doh.gif sakes , nuotraukos puikios thumbup.gif .Kaip fainai butu, kad DVD busu su visom scenom cool.gif .
Atsakyti
Labs, prisimenat? bigsmile.gif
Jus ka galvojat as tiek skaitysiu lotuliukas.gif
Oj nea...prasom man santrauka.. ax.gif
QUOTE(style @ 2010 11 10, 14:29)
biggrin.gif O kaip jis nesioja? Noriai juos dedasi? Man tai dabar bus labai aktualu, nes nuo pnkt bus su akiniais  doh.gif

Myliu myliu myliu savo Jamie
Mua (cia oro buckis) labas ir Tau  4u.gif

Noriai. Nes mama akiniuota bigsmile.gif Dar kol nebuvo net minciu apie akinukus, sakydavo "as irgi noriu akinuku" biggrin.gif Daktare sake, kad su vaikais, kuriu teveliai nesioja akinukus, del nesiojimo problemu nebuna lotuliukas.gif Be to, labai jau nemazai tu vaikiuku su akinukais.. g.gif man rodos kitas poziuris visai dabar..

QUOTE(style @ 2010 11 10, 15:27)
Na as tai nieko nemaciau, man darzelio aukletoja pasake, kad jis laikas nuo laiko suzvairuoja, kei reikia demesi sukoncentruot. Nuejom mes pas akiu gyd ir isvada - skirtingi pliusai akyciu (viena +6,5, kita =2), taigi viena akis stipri sveika, o kita tinginiauja ir silpsta, tai laikas nuo laiko suzvairuoja. Sake akinukai atstatys viska ir ta akyte sustipres ir paskui nebereiks ju. Laikinai tik. Beje as maza lygiai tokia pat beda turejau ir su akinias vaiksciojau, tai zinau is savo varpines, nes as laaaaabai nenorejau, visur slepdavau ir tyledavau, tai tevai nespedavo keist.

kAI BUS sunelis 3 metuku, tai bus privaloma okulisto ir logopedo konsultacija, tada ir pasitikrinsit...  4u.gif

Mums tai vaikiska toliaregyste..arba isauksim arba ne..o gal net gi i minusa persoksim (nes as trumparege)..tie akinukai mums irgi laikini kolkas..kad akys nesilpnetu..ziuresim kaip cia bus g.gif

QUOTE(kristinaa @ 2010 11 10, 14:52)

ARTI---arciukai fainuoliukai wub.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 10, 16:28)
Edvardas toks išlaikytas...o čia tik plekšt per užpakaliuką, rankoms tokią valią davęs, lyg pirma naktis jau būt buvus :

as ta pati pagalvojau hihihi.gif

QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 10, 16:40)
irnesakyk.gif aš čia irgi tokia nelabai matoma  doh.gif Yra, kas pastebi, tikrai.. Bet kartais kaip niekur nieko.. kartais pikta, kartais nusispjaunu į tai  blush2.gif  unsure.gif Ai, kai pagalvoji, aš irgi ne į kiekvieno postą atsakinėju... Musiau čia yra draugių kompanija ir prielipos  lotuliukas.gif  Ramiai, kartu įveiksim tą piktumą  lotuliukas.gif

Kas cia per nesamones..as nepastebejau jokio ignoro g.gif tik simpatijas..viena simpatizuoja labiau vienai, kita kitai..naturalu ax.gif

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 10, 22:04)
ir dar sala is vandens puses saugo 10 laivu, 2 is ju juru patrulio, vandeni yra raudonom velevelem nustatuta zona, kurios stebetojai ir paparacai negali perzengti[/color]

O tuos, kurie perzengs veleveles .. saudys? lotuliukas.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 10, 23:58)
thumbup.gif
Tik ka ten Stef veikia...savo fantazijas, knygoje neaprasytas, rezisieriui pasakoja, ar Robertui su Kristen bando parodyt  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oij, Daiva, prisisi.. lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 11, 07:20)
Arti, atspejo Dzimute kokia tu protinga knyga skaitai? g.gif
Taip ar ne mirksiukas.gif 

nop tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Arti pakalbek su manim unsure.gif ar man ignora uzdejus? lotuliukas.gif
Tik dviese daba forume gi budim, kaip sakant tvarka priziurim rolleyes.gif
Atsakyti