Įkraunama...
Įkraunama...

The Twilight saga, 34 tema

Apklausa: Jei sutikčiau savo mėgiamą sagos aktorių, ką daryčiau (norėčiau daryti): (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 11, 09:26)

nu man taip grazu, kai jis sitaip lupas sudeda. Pati jau irgi nejucia taip darau daznai doh.gif wub.gif

QUOTE(Arti @ 2010 11 11, 10:20)
Daivosh, mane pamirsai paminet..as tau ka..neisskirtine? biggrin.gif Kasdien vis kitaip isskirtine blyn..o ne nuobodziai vienodai isskirtine tongue.gif  biggrin.gif

nu jo, tik pamatai kraujuota avatara arba karsta pupyte sesele su svirkstu, taip zinok- Arti cia lotuliukas.gif Isskirtinumas avataro si karta buvo tuo, kad nebereik nei vardo skaityt. Pamatai avatara, ir jau zinai kas raso tongue.gif

QUOTE(Arti @ 2010 11 11, 11:55)
Cia vienas is MB sifru lotuliukas.gif

Kaip Prancuzyte ji vadina, tai reiktu pakeist sifra. MD laugh.gif

Vyru rinkimai cha cha cha. Paziuret idomu, bet pati tai geriau nesivelsiu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzimute: 11 lapkričio 2010 - 12:46
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 11, 13:25)
gal jus matet, bet as nemacius tai pasidalinu su jumis
man patiko
http://www.youtube.c...h?v=qQq1wXQdO7E
kai ka tikrai galejo palikti  smile.gif

Aha galejo palikti... drinks_cheers.gif patiko... thumbup.gif

Tai ka pietaujate visos, kad tyla, a?

Siandien MKENZIE FOY-kuris atliks role Renesmes gimtadienis 4u.gif happybday.gif:
Ka s dabar kad negaliu ikelt foto blink.gif doh.gif tos mergaites norejau fotke ikelt neleidzia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinaa: 11 lapkričio 2010 - 13:15
QUOTE(Arti @ 2010 11 11, 10:55)
O davai visos draugiskai parodom savo vyrus lotuliukas.gif po to surengiam balsavima..isrenkam geriausia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir uzdedam karuna tai, kuri geriausia nusikabino lotuliukas.gif

doh.gif kažin, kaip vyrai išsireikštų, sužinoję kur dalyvauja.. Aš susilaikau tongue.gif

QUOTE(Arti @ 2010 11 11, 11:55)
neraudok cia kaip magdalena..pasitaupyk asaras iki kol atleis lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne, nu vos monitoriaus neapiprunkšiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 11, 12:36)
ta scena kai Bela duoda savo kraujo paragaut..o tas laimingas atsako "taip noriu"...be rysio doh.gif  doh.gif tai jis vos vos valdosi, tai jis ragauja lotuliukas.gif  doh.gif

O tai ten įkando? g.gif Man atrodo taip davė palaižyti. Nu bet skamba tai labai jau juokingai. lotuliukas.gif pirštą palaižyti. lotuliukas.gif
Nes jei ten kraujas, tai blamba be logikos jokios, jis juk vos valdėsi Jaunaty kai Bela tą pirštą įsipjovė.
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 11, 13:12)
doh.gif kažin, kaip vyrai išsireikštų, sužinoję kur dalyvauja.. Aš susilaikau  tongue.gif

Ziuuu visos gaili..slepia hihihi.gif

A jiems butina zinot? lotuliukas.gif Ok.. pajuokavom ir gana..vis tiek mano fainiausias tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 11, 14:25)
gal jus matet, bet as nemacius tai pasidalinu su jumis
man patiko
http://www.youtube.c...h?v=qQq1wXQdO7E
kai ka tikrai galejo palikti  smile.gif

Telefone turiu ax.gif thumbup.gif

Laba diena 4u.gif

O Robas tikrai toks atjaunejas ir isgrazejas wub.gif ax.gif

naujienos thumbup.gif O kad gerieji gandai neliktu gandais tik biggrin.gif

Jacksono kai kurios foto thumbup.gif ir kitos wub.gif

Merginos kas nenores,tas video neziures ir geltoninimo neskaitys..o tai dabar ziuriu daznai kartojas,kas nenorit neziurit ir panasiai.. unsure.gif Ir dar jei tie pasakymai,ziurit kam idomu ir t.t. yra skyriami man,tai buciau dekinga jei neminetumet 4u.gif atsirinksiu,kas man svarbu,idomu..ir nebutina primint,jei ne tik man,tai supratau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2010 11 11, 13:17)
O tai ten įkando?  g.gif Man atrodo taip davė palaižyti. Nu bet skamba tai labai jau juokingai.  lotuliukas.gif pirštą palaižyti.  lotuliukas.gif
Nes jei ten kraujas, tai blamba be logikos jokios, jis juk vos valdėsi Jaunaty kai Bela tą pirštą įsipjovė.

Nu man rodos, kad ikando..kitaip apie koki skoni ten kalba..ir ko ji suaimanuoja..jei neikando..logikos 0 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 11, 13:18)
Ziuuu visos gaili..slepia hihihi.gif

A jiems butina zinot? lotuliukas.gif Ok.. pajuokavom ir gana..vis tiek mano fainiausias tongue.gif  biggrin.gif

ai, karūnos vis tiek neturėčiau, tai irnesakyk.gif už mano barzdotą gal tik kokia Arti pliusą dėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Kas čia per susireikšminimų dienos g.gif

Vienos jaučiasi ignoruojamos, kitos prisitaiko sakinius sau. Aš suprantu sakinį „kas nenori žinoti – nežiūrėkit“ kaip informaciją, kad tai yra info, susijusi su B.A. Ir jei aš nenorėčiau žinoti, tikrai norėčiau paskaityti tokį sakinį, pvz. prie nuorodos į youtube.
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 11, 13:26)
Nu man rodos, kad ikando..kitaip apie koki skoni ten kalba..ir ko ji suaimanuoja..jei neikando..logikos 0 g.gif

Nu tai kadangi logikos jokios tai ir iškirpo .
nu psio keliauju bo kažkaip ir diena praeis, o aš nieko nepadarius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 11 lapkričio 2010 - 13:32
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 11, 15:29)

Vienos jaučiasi ignoruojamos, kitos prisitaiko sakinius sau. Aš suprantu sakinį „kas nenori žinoti – nežiūrėkit“ kaip informaciją, kad tai yra info, susijusi su B.A. Ir jei aš nenorėčiau žinoti, tikrai norėčiau paskaityti tokį sakinį, pvz. prie nuorodos į youtube.

taip pasakiau,nes vienoje zinute buvau pamineta,o poto visas marmalas ir prasidejo.Bet gal gana i tai gilintis. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 11 lapkričio 2010 - 13:33
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 11, 14:29)

drinks_cheers.gif
O kodel nera sekretoriaujancio prisistatymo mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vesta:6 @ 2010 11 11, 14:33)
taip pasakiau,nes vienoje zinute buvau pamineta,o poto visas marmalas ir prasidejo.Bet gal gana i tai gilintis. rolleyes.gif

ATSIPRASAU.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti