QUOTE(arden @ 2010 11 13, 09:41)
labas rytas

pagaliau išsvajotas savaitgalis
ačiū už idėjas dėl advento, kažkaip niekad net mintis nebuvo kilus apie tai
man pamoka pavyko puikiai, negavau nei vienos pastabos, sakė buvo įdomu ir nenuobodu stebėt. tai pasidariau išvadą, kad per 2 metus nepraradau kvalifikacijos
dar noriu paklaust pirmokėlių mokytojų, ar turit tokį fenomeną, kad vaikai vidury žodžio rašytų didžiąją raidę. man kiek dirbu, pirma tokia laida

ir su paralelės klasės mokytoja kalbėjau, ir ta akis išpūtus, sako ir pas mane tas pats, pirmą kartą tokie vaikai, o ji dirba daugiau už mane. pavaduotoja irgi dirbus su pradinukais, irgi nustebau kai pasakiau. gal čia klimato atšilimas lemia, neįsivaizduoju
As jau niekuo nebesistebiu, pas mus tas pats, abi pirmos klases turim tokiu vaiku net po kelis...
Papildyta:
QUOTE(linius @ 2010 11 14, 11:44)
Išsiunčiau paskutinę medžiagos adventiniam projektui dalį.
Horoskopus ėmiau iš Ekaterinos Vanagienės knygos "Klasės vadovo užrašai".
Mįslė buvo ši: "Yra tokie namai. Tuose namuose - dvylika langų. Ant tų langų - po keturis stiklus. Ant tų stiklų - po septynias žvaigždes. Kas tai per namai?"
Laba diena, Labai noreciau paprasyti to kaledinio projektelio i mano el.pasta, nes neturiu dar galimybes pasinaudoti bendra lobiu skrynia. Zinoma, jei galima. Labai sudomino, o laikas bega, jau ir adventas cia pat. Buciau labai dekinga.