Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

Ačiū už idėją dėl bendros kalėdinės pasakos 4u.gif

Įdaviau šiandien sąsiuvinį antram mokinukui. Koks vaikų susidomėjimas bigsmile.gif Visi nori, bet sąsiuvinis tik vienas biggrin.gif Aš dar paprašiau, kad kiekviena šeima nupieštų iliustraciją savo sukurtos pasakos daliai. Džiaugiuosi, kad mielai įsitraukia tėveliai. Šiandien atnešė piešinį pieštą tėvelio ir dukros thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2010 11 16, 21:24)
Gal kuri turite karaoke "Aš širdyje labai myliu savo mamą"?  Įdainuotą turiu, bet norėtume su vaikais išmokti pagal fonogramą  ax.gif .

Aš kažkur turėjau, bet seniai jau ją dainavom, tad nežinau ar beatrasiu. Bandau ieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 lapkričio 2010 - 19:27
verysad.gif
QUOTE(vaiduuse @ 2010 11 16, 21:06)
Mergaitės, ar per tėvelių susirinkimą vaikų trumpą programėlę ruošiate?

verysad.gif o cia kas per naujiena.Dar negirdeta.Neapsikraukite darbais. Manau ir taip darbo netruksta, bent pas mus, kas savaite po rengini. Išproteti galima.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 16, 20:26)

Įdaviau šiandien sąsiuvinį antram mokinukui. Koks vaikų susidomėjimas bigsmile.gif  Visi nori, bet sąsiuvinis tik vienas biggrin.gif Aš dar paprašiau, kad kiekviena šeima nupieštų iliustraciją savo sukurtos pasakos daliai. Džiaugiuosi, kad mielai įsitraukia tėveliai. Šiandien atnešė piešinį pieštą tėvelio ir dukros thumbup.gif
Papildyta:
Aš kažkur turėjau, bet seniai jau ją dainavom, tad nežinau ar beatrasiu. Bandau ieškoti mirksiukas.gif
mirksiukas.gif

Aš taip pat jau vaikus, o per juos ir tėvus, nuteikiau šiai veiklai - pasakos kūrimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2010 11 16, 20:24)
P.S.Gal kuri turite karaoke "Aš širdyje labai myliu savo mamą"?  Įdainuotą turiu, bet norėtume su vaikais išmokti pagal fonogramą  ax.gif .

Tuoj imesiu pastan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes darysim "Kalėdinį banką" - į dėžę visą mėnesį mesim saldainius, nes pas vaikus visad pilnos kišenės ir kuprinės. O paskui gal vešim į vaikų namus ar pan., dar nesugalvojom. Šiandien pasiūliau, tai liko sužavėti net didžiausi padaužos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 16, 21:26)

Įdaviau šiandien sąsiuvinį antram mokinukui. Koks vaikų susidomėjimas bigsmile.gif  Visi nori, bet sąsiuvinis tik vienas biggrin.gif Aš dar paprašiau, kad kiekviena šeima nupieštų iliustraciją savo sukurtos pasakos daliai. Džiaugiuosi, kad mielai įsitraukia tėveliai. Šiandien atnešė piešinį pieštą tėvelio ir dukros thumbup.gif
Papildyta:

turiu visa dzimba bet kaip atsiusti nemoku Padekite
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 11 16, 21:33)
turiu visa dzimba bet kaip atsiusti nemoku Padekite

Aš turiu Džimbos karaoke apie mamą, tai visai nepanaši muzika į tą, kur su žodžiais schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 lapkričio 2010 - 19:36
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 16, 20:26)

Būtų gerai blush2.gif ...
QUOTE(janiku @ 2010 11 16, 20:27)
verysad.gif
verysad.gif o cia kas per naujiena.Dar negirdeta.Neapsikraukite darbais. Manau ir taip darbo netruksta, bent pas mus, kas savaite po rengini. Išproteti galima.

Pas mus tėvų susirinkimai būna bendri, taigi turime bendrą kelių numerių koncertą parodyti doh.gif . Aišku, paskui vaikams nėra kur dėtis, koridoriuose malasi, baisu, kad ko nepridirbtų doh.gif . O ir tėvams kaip ant adatų sėdėti klasėje nesmagu... Po bendro susirinkimo būna klasės susirinkimai ir dar būtinai valdžia užbėga pasidomėti, ar viskas gerai, ar nėra kokių nusiskundimų doh.gif ... Žodžiu bash.gif. Negana to, dar įvedė atvirų pamokų tradiciją, tai dabar ateinantį antradienį bus smagu nuo ryto - atviros pamokos (jau kelinti metai pas mus taip), paskui po pietų bendravimas su tėvais asmeniškai, po to bendras, po to dar klasės doh.gif . Žodžiu, ryte ateisim, vakare grįšim wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2010 11 16, 19:06)

Esu dariusi...Kadangi dirbu kaime, tėvai dauguma bedarbiai, todėl susirinkimus darau po pamokų. cool.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2010 11 16, 19:24)
P.S.Gal kuri turite karaoke "Aš širdyje labai myliu savo mamą"?  Įdainuotą turiu, bet norėtume su vaikais išmokti pagal fonogramą  ax.gif .

Juk buvau įdėjusi į mūsų paštą tą ir dar kelias dainų fonogramas apie mamą unsure.gif Ar nebėra?

Labukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2010 11 16, 20:31)
Tuoj imesiu pastan.  mirksiukas.gif

dainele jau paste (tikiuos nesumaisiau bekeldama ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 16, 20:36)
Aš turiu Džimbos karaoke apie mamą, tai visai nepanaši muzika į tą, kur su žodžiais schmoll.gif

Aneeee? NU pažiūrėsim g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2010 11 16, 20:06)

ne per visus, bet darau. tevai nori paziureti, ka vaikai ismoko, ir ypatingai pirmoje klaseje. Vyresnese klasese tevus kvieciu i projektu pristatyma.
o kad po progamos klaseje lieka tik tevai, o vaikai uz duru duksta, tai tegul mato, kaip ju vaikai elgiasi mokykloje.

QUOTE(smilga1972 @ 2010 11 16, 20:24)

tikrai turejau, pernai vaikus buvau ismokius soki mamyciu sventei. tik dabar nezinau, ar diske irasa turiu, ar sugedusiam kompe like. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BalBal: 16 lapkričio 2010 - 19:40