Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

[quote=rutagra,2010 11 18, 19:57]
Na, kolegės, pasidalinkite patirtimi, kaip mokote vaikus piešti judančius žmones. Pati nelabai piešiu ( ax.gif - iš vis nemėgstu piešti), o reikia doh.gif

Žmogaus piešimui judesyje naudoju keletą metodų. Vienas - kai bet kuris mokinys pakviečiamas prie lentos, jis tampa modeliu. Paaiškinu, kad yra tokia pozuotojo specialybė. smile.gif Išvardinam visas kūno dalis, pakelnoju vaiko rankas, kojas, aiškinamės, kas prie ko. Parodom, kad kojas, rankas lankstom, per kurias vietas išsiaiškinam. Tada bandom tą modelį piešti sėdintį, pasisukusį į klasę šonu.
Kitas būdas- Rodau lentoje žmogaus piešimą judesyje, bet ne smulkiom detalėm, judesys syprantamas apibendrintai. Tiesiog galva - ovalas, rankos, kojos - pagaliukai, bet jas vaizduojam judesy: sulenktas, pasuktas ir t.t. Tik paskui, kai išmokstam pavaizduoti judesį, pabandom pripiešti likusias kūno dalis, aprengti. Turiu kažkur tokius elementarius pavyzdžiukus, kaip vaizduoti tokius ,,palka palka ogureček" smile.gif
Žmogaus piešimas- viena iš sudėtingiausių temų pradinukams. schmoll.gif
Atsakyti
[quote=domassss,2010 11 18, 19:20]
[quote=rutagra,2010 11 18, 19:57]
Na, kolegės, pasidalinkite patirtimi, kaip mokote vaikus piešti judančius žmones. Pati nelabai piešiu ( ax.gif - iš vis nemėgstu piešti), o reikia doh.gif

Žmogaus piešimui judesyje naudoju keletą metodų. Vienas - kai bet kuris mokinys pakviečiamas prie lentos, jis tampa modeliu. Paaiškinu, kad yra tokia pozuotojo specialybė. smile.gif Išvardinam visas kūno dalis, pakelnoju vaiko rankas, kojas, aiškinamės, kas prie ko. Parodom, kad kojas, rankas lankstom, per kurias vietas išsiaiškinam. Tada bandom tą modelį piešti sėdintį, pasisukusį į klasę šonu.
Kitas būdas- Rodau lentoje žmogaus piešimą judesyje, bet ne smulkiom detalėm, judesys syprantamas apibendrintai. Tiesiog galva - ovalas, rankos, kojos - pagaliukai, bet jas vaizduojam judesy: sulenktas, pasuktas ir t.t. Tik paskui, kai išmokstam pavaizduoti judesį, pabandom pripiešti likusias kūno dalis, aprengti. Turiu kažkur tokius elementarius pavyzdžiukus, kaip vaizduoti tokius ,,palka palka ogureček" smile.gif
Žmogaus piešimas- viena iš sudėtingiausių temų pradinukams. schmoll.gif
[/quote]
taip žmogų piešt labai sunku. Yra Chmieliausko knygelė "Žmogaus piešimas". Ten yra gerų dalykų.
Atsakyti
Radau keleta nuorodu kaip piesti zmogu, gal pravers ax.gif

http://tearain.tripo.../draw/draw.html

http://biliutia.blog...draw-faces2.jpg
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2010 11 18, 20:43)

drinks_cheers.gif
Kuo toliau, tuo labiau jaučiu, jog anglų kalbos man būtina mokytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2010 11 18, 22:05)
drinks_cheers.gif
Kuo toliau, tuo labiau jaučiu, jog anglų kalbos  man būtina mokytis  doh.gif

Tai as irgi nemoku anglu kalbos, bet pagal brezinukus galima nors kazkiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2010 11 18, 20:01)
Gal kam reikia anglisku pasaku

Pelene
Aladinas
Pinokis
Snieguole ir 7 nykstukai

(skanuota spalvota knygute ir audio)

Galiu pabandyti i pasta nusiusti

Oi labai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2010 11 18, 20:03)
į paštą įkėliau matematikos kontrolinį ketvirtokams ir vaikų prašymus tėvams. mes rašėm per valandėlę. vaikams patiko.  prašymus atspausdinau ir įklijavau į dienoraščius. tėvai susidomėjo.

Aš taip pat įkelsiu 4 klasės 3 kontrolinį darbą.
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2010 11 18, 23:07)
Oi labai reikia smile.gif

Nusiusiu visas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Norėjau paklausti, ar jūs ką nors dovanojat savo mokinukams Kalėdų proga? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 19, 17:45)
Sveikutės 4u.gif
Norėjau paklausti, ar jūs ką nors dovanojat savo mokinukams Kalėdų proga?  unsure.gif

As dovanoju savo mokiniams tiktai ketvirtoje klaseje, per paskutini skambuti. Perku kiekvienam po gera knyga, aisku kanuoja, bet per 4metus viena karta paaukoju pinigeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2010 11 19, 18:10)
As dovanoju savo mokiniams tiktai ketvirtoje klaseje, per paskutini skambuti. Perku kiekvienam po gera knyga, aisku kanuoja, bet per 4metus viena karta paaukoju pinigeliu ax.gif

Per paskutinį skambutį ir aš dovanoju. Bet kitos mokytojos iš kitų mokyklų perka dovanėles mažas Kalėdom. Tai po žvakutę, po eglutės žaisliuką, tai ir mąstau... Kaip kitur? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau ir aš prisijungti į jūsų būrelį. Noriu paklausti ar būtų galimybė naudotis Jūsų pašto dėžute, galėčiau ir aš ją papildyti, turiu keletą Kalėdinių vaidinimų, kurie manau dabar visoms labai aktualūs 4u.gif
Atsakyti