Labutis, mes fondo neturim, muilą, tual. popierių, rankšluostukus turi patys, kreidos mokykla nuperka, o visa kita iš mano kišenės.
Kaip pas jus su atvirom pamokom, mums viena per metus privaloma, pernai vedžiau ketvirtokams lietuvių - sudurtiniai žodžiai, šiemet dar nesugalvojau kada ir kokią vesiu.
Mums griežtai draudžiama daryti bet kokias rinkliavas....
aš net nebandau, visas kaimas skambėtų. Šiandien važinėjom ir rinkom tėvų prašymus ikimokyklinėn grupėn kitiems metams, kokių vaizdų prisižiūrėjau, tikiuosi blusų neparsivežiau

QUOTE(pavilonyte @ 2010 11 24, 17:29)
Kaip pas jus su atvirom pamokom, mums viena per metus privaloma, pernai vedžiau ketvirtokams lietuvių - sudurtiniai žodžiai, šiemet dar nesugalvojau kada ir kokią vesiu.
Taip griežtai? Čia tokia mokyklos tvarka ? Kam tiek reikia ?
mes ir renkam po 5lt.perku ir muila, ir tualetini, ir popieriu kopijavimui ir tt.
kazkurioj temoj buvo kalbama apie namu mokyma.tuo metu man buvo neidomu, o dabar kai nuima 4 val.man tai bandysiu issimusti namu mokyma.sakykit gal kas turit?kaip ten apmokejimas?
kazkurioj temoj buvo kalbama apie namu mokyma.tuo metu man buvo neidomu, o dabar kai nuima 4 val.man tai bandysiu issimusti namu mokyma.sakykit gal kas turit?kaip ten apmokejimas?
QUOTE(ingredb @ 2010 11 24, 18:16)
mes ir renkam po 5lt.perku ir muila, ir tualetini, ir popieriu kopijavimui ir tt.
siaip namu mokymui turetu skirti 8 val. Bet mano kolege siemet gavo tik 5.Kaip nori taip mokyk, bet gausi tik uz tiek.
o namu mokyma tai skiria medikai
QUOTE(linastri @ 2010 11 24, 18:21)
siaip namu mokymui turetu skirti 8 val. Bet mano kolege siemet gavo tik 5.Kaip nori taip mokyk, bet gausi tik uz tiek.
mane domina tai apmokejimas. na man tai butu 9val
QUOTE(jugeta @ 2010 11 24, 18:41)
O tai kaip be jų išsiversti?

Mes renkam po 5 Lt per metus ir tai tik pusė suneša, visa kita iš mano kišenės

QUOTE(jugeta @ 2010 11 24, 17:41)
Labukas

na mes ir renkam po penkis litukus - is fondo as perku spalvota popieriu, iv. priemoniu darbeliams ir pan. Lieka dar ir ekskursijai. Aisku visi nesunesa...
bet ir praeita savaite is tevu dasigirdom, kad mokykloj baisios rinkliavos. Tai dabar net nebezinau... Atrodo stengiesi del ju vaiku, o jie kalbas paleidzia...
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 24, 17:39)
O tai kaip be jų išsiversti?
Na nebent pas jus viskuo aprūpina mokykla. Pas mus nieko, net kreidos neduoda
Valytojai priemones pačios perkam 

Iš savo kišenės.... Pas mus kartais tai pat kreidos nelieka, bet aš jau esu pasimokiusi ir per akcijas nusiperku kreidos.
Užduotis dažniausiai irgi namie spausdinu ir kopijuoju, nes mokykloje dažnai nelieka dažų....
Būna kartais, kai mokiniai neraginami patys susideda ir įduoda pinigus sakydami- reikia klasę papuošti, nupirkit mums spalvoto popieriaus ir pan... bet taip būna retai...
Papildyta:
QUOTE(eda77 @ 2010 11 24, 18:22)
bet ir praeita savaite is tevu dasigirdom, kad mokykloj baisios rinkliavos. Tai dabar net nebezinau... Atrodo stengiesi del ju vaiku, o jie kalbas paleidzia...
Vat būtent... Pas mus net į laikraštį buvo įdėtas tėvų klausimas "ar mokykloje gali būti renkamos rinkliavos"... Atsakymas buvo "ne"....
O kas tas per dalykas - namų mokymas.