QUOTE(MichGirl @ 2011 07 25, 14:29)
Daug ka vienam nuveikti galima
kalba eina apie seimos pasidalinima situo dziaugsmu kartu, tuo paciu metu ir t.t. Kai kuriems zmonems tai svarbu. Visokie postrigavimai apie infekcijas operacinej ir t.t. cia visai ne I tema, ka ir norejau pasakyti.

Medikai gi durniukai, siaip sau 12 metu studijuoja - jie belzabubai nieko nezino ir neupranta. Tik susirenka is gimdyves kanciu pasilinksminti, tiesa?

Papildyta:
QUOTE(ingusetija @ 2011 07 30, 13:59)
kai pirmus du vaikus gimdziau naturaliai, laba dziaugiaus kad salia buvo vyras. tikrai reikejo jo palaikymo. o trecia karta prireike cezario ir vyras negalejo staigiai nakti palikti vaiku ir atvaziuoti pas mane i ligonine, taigi buvau viena, ir tuo labai dziaugiaus, nes tai operacija, visai kas kita, nei naturalus gimdymas, vyras butu turejes tris valandas stoveti uz duru, del to kad tik sekunde pamatytu naujagimi, po to dar 5 val sedeti prie atsigaunancios zmonos. man daug daugiau is jo naudos buvo kai atvaziavo ryte ir visa diena issimiegojes galejo priziureti dukrele ir mane 

Malonu perskaityti protingu ir logisku minciu moters, kuri jau turi visokio gimdymo patirties.
Malonu zinoti, kad yra moteru, kurios i gyvenima ziuri netik per "noriu as", bet ir per sveiko proto prizme.
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2011 07 18, 00:29)
taip, bet protingas vyras ir neparodys jai, kad jis to nenori.
manau protinga moteris net is jo "neparodymo" tai supras. O nespausdama jo ir issiaiskins, nori jis to is tiesu ar nenori. Ir neapgaudines niekas nieko.
Nes scena: ji guli ant operacinio stalo ir jis APSIMETA kad nori ten buti, o ji APSIMETA, kad nezino, kad jis ten buti nenori, tai nieko bendro neturi su nuosirdumu ir seimos stiprybe.