Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario operacija

QUOTE(MichGirl @ 2011 07 25, 14:29)
Daug ka vienam nuveikti galima  biggrin.gif kalba eina apie seimos pasidalinima situo dziaugsmu kartu, tuo paciu metu ir t.t. Kai kuriems zmonems tai svarbu.  Visokie postrigavimai apie infekcijas operacinej ir t.t. cia visai ne I tema, ka ir norejau pasakyti.

biggrin.gif Taaaaaaaaaaaaip, gimdyves juk geriausios ekspertes, kokios bacilos pavojingos o kokios ne. Ir kiek ju reikia.
Medikai gi durniukai, siaip sau 12 metu studijuoja - jie belzabubai nieko nezino ir neupranta. Tik susirenka is gimdyves kanciu pasilinksminti, tiesa? doh.gif

Papildyta:
QUOTE(ingusetija @ 2011 07 30, 13:59)
kai pirmus du vaikus gimdziau naturaliai, laba dziaugiaus kad salia buvo vyras. tikrai reikejo jo palaikymo. o trecia karta prireike cezario ir vyras negalejo staigiai nakti palikti vaiku ir atvaziuoti pas mane i ligonine, taigi buvau viena, ir tuo labai dziaugiaus, nes tai operacija, visai kas kita, nei naturalus gimdymas, vyras butu turejes tris valandas stoveti uz duru, del to kad tik sekunde pamatytu naujagimi, po to dar 5 val sedeti prie atsigaunancios zmonos. man daug daugiau is jo naudos buvo kai atvaziavo ryte ir visa diena issimiegojes galejo priziureti dukrele ir mane 4u.gif

Malonu perskaityti protingu ir logisku minciu moters, kuri jau turi visokio gimdymo patirties.
Malonu zinoti, kad yra moteru, kurios i gyvenima ziuri netik per "noriu as", bet ir per sveiko proto prizme.
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2011 07 18, 00:29)
taip, bet protingas vyras ir neparodys jai, kad jis to nenori.

manau protinga moteris net is jo "neparodymo" tai supras. O nespausdama jo ir issiaiskins, nori jis to is tiesu ar nenori. Ir neapgaudines niekas nieko.

Nes scena: ji guli ant operacinio stalo ir jis APSIMETA kad nori ten buti, o ji APSIMETA, kad nezino, kad jis ten buti nenori, tai nieko bendro neturi su nuosirdumu ir seimos stiprybe.
Atsakyti
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 31, 11:37)
1. biggrin.gif  Taaaaaaaaaaaaip, gimdyves juk geriausios ekspertes, kokios bacilos pavojingos o kokios ne. Ir kiek ju reikia.
Medikai gi durniukai, siaip sau 12 metu studijuoja - jie belzabubai nieko nezino ir neupranta. Tik susirenka is gimdyves kanciu pasilinksminti, tiesa?  doh.gif

2. Nes scena: ji guli ant operacinio stalo ir jis APSIMETA kad nori ten buti, o ji APSIMETA, kad nezino, kad jis ten buti nenori, tai nieko bendro neturi su nuosirdumu ir seimos stiprybe.

1. tai kad medikai cia pas mus patys siulo dalyvauti tevams ar kitam su gimdyve esanciam asmeniui, ot durniukai ar ne...

2. nzn ir net nesigilinu, mano seimai tokios problemos svetimos, jei jusu artimos tai jus ten ir spreskites tarpusavy, kad nereiktu apsimetineti ar dar kazko.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 07 31, 23:19)
1. tai kad medikai cia pas mus patys siulo dalyvauti tevams ar kitam su gimdyve esanciam asmeniui, ot durniukai ar ne...

2. nzn ir net nesigilinu, mano seimai tokios problemos svetimos, jei jusu artimos tai jus ten ir spreskites tarpusavy, kad nereiktu apsimetineti ar dar kazko.

mums pvz irgi daktarai pasiule...man paciai net tokia mintis nebutu atejus i galva....
Atsakyti
Kokios arsios nuomones biggrin.gif

Sakykite kur jus gimdot kad leidzia dalyvauti vyrams, mes turesime CP VGN, ir iskart grieztai pasakyta, kad vyro neileidzia, tik laukti prie operacines... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2011 08 08, 12:22)

Sakykite kur jus gimdot kad leidzia dalyvauti vyrams, mes turesime CP VGN, ir iskart grieztai pasakyta, kad vyro neileidzia, tik laukti prie operacines... rolleyes.gif

man tai ne lietuvoj o dubline operacija dare, tai ten iskarto patys pasiule smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2011 08 08, 05:22)

mano atveju tai buvo JAV. Vyro dalyvavimas operacijose cia savaime suprantamas dalykas, kur kas keisciau jei kartais viena moteris buna.
Atsakyti
Pirma gimdziau naturaliai,o antra dare extra CP .Nezinau,mano nuomone nelabai ten per operacija vyras reikalingas,kaip jau kazkas cia rase geriau kai paskui atvaziuoja pailsejes ir padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ozhkaragoshka @ 2011 08 09, 12:01)
Pirma gimdziau naturaliai,o antra  dare extra CP .Nezinau,mano nuomone nelabai ten per operacija vyras reikalingas,kaip jau kazkas cia rase geriau kai paskui atvaziuoja pailsejes ir padeda  mirksiukas.gif

na man irgi jei vyro butu nebuve, tai nebutu buvus didele tragedija, juolab kad mes jo dalyvavimo net nesitikejom ir net nebuvom tokio klausymo apsvarste, bet kai pasiule pries operacija , tai sutikom ir abu likom patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ozhkaragoshka @ 2011 08 09, 05:01)
Pirma gimdziau naturaliai,o antra  dare extra CP .Nezinau,mano nuomone nelabai ten per operacija vyras reikalingas,kaip jau kazkas cia rase geriau kai paskui atvaziuoja pailsejes ir padeda  mirksiukas.gif

o kuo vyra taip nuvargina 30 minuciu pasedejimas salia zmonos galvos per operacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 08 09, 17:34)
o kuo vyra taip nuvargina 30 minuciu pasedejimas salia zmonos galvos per operacija  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(olia12 @ 2011 07 25, 12:23)
Jūs kalbate apie vaiką, taip kas liečia vaikus sutinku, jiems sunkiau išaiškinti, ką ten darys, be to buvot juk tik kol uzmigdė, o operacijoje nedalyvavot. O CP atliekamas suaugusiam žmogui, todėl, manau galima ir vienam pabūti, nereikia palaikymo komandos.

man tas palaikymas buvo reikalingas, nes drebejau kaip kazin kas pries operacija ir jos metu mirksiukas.gif (man buvo planinis CP)
labai dziaugiausi, kad vyras buvo salia, o jam net minties nebuvo nedalyvauti, tik po to sake, kad netaip viska isivaizdavo doh.gif lb baisiai jam atrode visi tie aparatai pajungti prie manes blush2.gif

QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 31, 16:37)
biggrin.gif  Taaaaaaaaaaaaip, gimdyves juk geriausios ekspertes, kokios bacilos pavojingos o kokios ne. Ir kiek ju reikia.
Medikai gi durniukai, siaip sau 12 metu studijuoja - jie belzabubai nieko nezino ir neupranta. Tik susirenka is gimdyves kanciu pasilinksminti, tiesa?  doh.gif
Papildyta:
Malonu perskaityti protingu ir logisku minciu moters, kuri jau turi visokio gimdymo patirties.
Malonu zinoti, kad yra moteru, kurios i gyvenima ziuri netik per "noriu as", bet ir per sveiko proto prizme.
Papildyta:
manau protinga moteris net is jo "neparodymo" tai supras. O nespausdama jo ir issiaiskins, nori jis to is tiesu ar nenori. Ir neapgaudines niekas nieko.

Nes scena: ji guli ant operacinio stalo ir jis APSIMETA kad nori ten buti, o ji APSIMETA, kad nezino, kad jis ten buti nenori, tai nieko bendro neturi su nuosirdumu ir seimos stiprybe.

pala, o kas cia blogo, kad vyras dalyvauja? kur cia tas nesveikas protas?
gydytojai patys prastudijave 12 ar kiek bebutu metu siulo vyrams dalyvauti operacijoje, nes tai pirmasis susitikimas su kudikiu tiek mamai, tiek teciui tongue.gif
cia personalo daryta foto, jie maloniai pasisiulino nufotkinti pirmasias akimirkas mirksiukas.gif

user posted image

QUOTE(Rokita @ 2011 08 08, 10:22)

man jis buvo darytas Galway, Airijoje.
Atsakyti
nuotrauka tai super:)))) mes tai nepagalvojom fotiko i operacine nusinesti verysad.gif
Atsakyti