Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario operacija

Na kai cezarį man darė prieš 8 metus, vyro neleido, bet dabar irgi cezaris nusimato, maniškis labai veržiasi į operacinę. Pasikalbėjom apie tai su gyd. ir jis pažadėjo kur nors kamputį maniškiui išskirt ir leist dalyvaut, na ką ten dalyvaut, stebėt iš šono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2006 11 22, 10:55)
Na kai cezarį man darė prieš 8 metus, vyro neleido, bet dabar irgi cezaris nusimato, maniškis labai veržiasi į operacinę. Pasikalbėjom apie tai su gyd. ir jis pažadėjo kur nors kamputį maniškiui išskirt ir leist dalyvaut, na ką ten dalyvaut, stebėt iš šono  smile.gif

Sveikinu 4u.gif , dėl leliuko ir dėl to, kad radot gerą gydytoją, kuris leis ir tėveliui stebėt vaikučio gimimą mirksiukas.gif .
Manau, kad tai taip pat svarbu, kaip ir dalyvaut natūraliam gimdyme.
Atsakyti
man buvo atlikta neplanine cezario operacija ir vyrui buvo liesta dalyvauti(Londone).jis buvo pasodintas prie mano galvos,gloste man plaukus,kalbino o gimus vaikeliui kartu apsiverkem is laimes thumbup.gif
paskui buvo liesta jam pasirinkti ar likti prie manes kol susius ar su vaiku kitoje palatoje pabuti.

Atsakyti
Merginos, gal kurios turit patirties tarp naturalaus gimdymo ir cezario pagalba??? Ta prasme gal ir tai ir tai isbandyta..... ax.gif mano pirmagime gime naturaliu budu, bet dabar galvoju, kai su antru pastosiu kaip geriau elgtis...gal nedraskyti maksties.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2006 11 22, 20:33)
Merginos, gal kurios turit patirties tarp naturalaus gimdymo ir cezario pagalba??? Ta prasme gal ir tai ir tai isbandyta..... ax.gif mano pirmagime gime naturaliu budu, bet dabar galvoju, kai su antru pastosiu kaip geriau elgtis...gal nedraskyti maksties.... ax.gif

Na net nežinau, aš jei būčiau apturėjus pirmą natūralų gimdymą, kažin ar planuočiau antrą cezarį, na nebent nekokie prisiminimai apie gimdymą ir kokios tai baisios pasekmės. Juk ten pas tave jau gimdymo kanalai kažkiek prasitempę ir didesnė tikimybė antrą pagimdyt lengviau, o cezaris na vis tiek chirurginė operacija su galimom didesnėm pasekmėm nei po natūralaus. Aš tai va pirmą cezarį turėjau, tai dabar rizikinga antrą natūraliai gimdyt, nelabai turiu pasirinkimą, o rizikuot savo ir mažylio sveikata nenoriu. O ką gyd. tau pataria? Gal su juo pasitark g.gif
Atsakyti
Kiek zinau tai neleidzia, vyrui dalyvauti. Maniskis tai sedejo uz duru.
Atsakyti
Kaip jau ir rasiau mano vyras stovejo uz stiklines sienos ir viska mate unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2006 11 21, 11:36)
operacijos metu, kai jau išiminėjo dukryte tai nekoks jausmas buvo, aš tik vos vos susiraukiau, tai anesteziologė tai pamačius iškart kažką kyšt į lašalinės kateterį, ir atsijungiau kaip per galvą gavus  blink.gif Bet keisčiausiai, kad visai trumpam, nes kai jau gimė dukrytė, tai iškart leido man su ja susipažinti, davė pabūčiuoti, tai jau buvau sąmoninga, bet vos ją išsinešė tvarkyt, vėl atsijungiau  blink.gif Tarsi kas kokį mygtuką on - off man būtų nuspaudęs.  g.gif

Toks jausmas, kad apie save skaitau rolleyes.gif man viskas taip pat buvo, tik aš nesiraukiau, o pasakiau kad skauda ax.gif
Atsakyti
o maniskui leido dalyvaut biggrin.gif sedejo per visa operacija prie manes ranka laike biggrin.gif:D
Atsakyti
na, kai perskaiciau tai nustebau, kad neleidzia operacijoje dalyvaut vyrui. Man buvo atlikta du kartus operacija ir abu kartus vyras buvo shalia. Pirma operacija 2003 metais, gal tada ir keistai ziurejo y toky vyro nora, bet 2006 m. tai tik pasakiau kad dalyvaus vyras ir visi sutiko. Abu kartus jis buvo visai shalia, pirma karta drekino kakta, o antra karta tai paprasciasia bendravom. Reikejo pakalbos tik tuomet, kai oro kauke pradedavo kazkur i shona slyst, tai jis ja pataisydavo. Bet man buvo drasiau, kai jis buvo shalia.
Atsakyti
Kiek zinau tai kai kur leidzia, reikia tratis su gydytoju is anksto, Bet sip jeigu mano nuomone tai as nenoreciau kad kazkas ziuretu kaip mane pjausto, neduokdie dar iskris is padu 4u.gif
Man kai antras nusimate cezaris vyras tikrai nesiverze 4u.gif
Atsakyti
vyrui leido ziureti per langeli duryse, bet jam pirmam uztat leido paimti vaika wub.gif
Atsakyti