QUOTE(Skraido @ 2011 12 01, 12:28)
Radau pavadinimus vaistai.lt
1. ErceFlora duo kapsulės N24
2. Vega Acidophilus bifidus kompleksas kapsulės N30
3. Enterol 250mg kietos kapsulės N10
O Tu jas visas vienu metu gėrei?
O tos dida Candida Albicans Balance tabletės N120 labai brangios atrodo
110 Lt, bet aišku, čia ne vienam mėnesiui.
1. ErceFlora duo kapsulės N24
2. Vega Acidophilus bifidus kompleksas kapsulės N30
3. Enterol 250mg kietos kapsulės N10
O Tu jas visas vienu metu gėrei?
O tos dida Candida Albicans Balance tabletės N120 labai brangios atrodo

Pradžioje tik Erceflora Duo, bet kai po poros mėnesių niekas nepasikeitė, tada visus - kiekvienos rūšies kapsulę vieną kartą per dieną, ryte vienokią, per pietus kitą, vakare trečią.
Dida ten trims mėnesiams, mažiau gert neapsimoka. Ką aš žinau, ar padėjo, ar pinigus į balą išmečiau. Šiaip ten sudėtis paprasta - visokie gvazdikėliai, čiobreliai, kitos žolės ir prieskoniai, kurių grybai nemėgsta. Tiesiog priedas prie teisingo maitinimosi, tikrų tikriausias maisto papildas.
Dabar profilaktikai geriu Candilact - į jo sudėtį įeina bakterijos, inulinas (prebiotikas) ir greipfrutai. Teoriškai turėtų ir imunitetą stiprint, ir grybams bei bakterijoms nepalankias sąlygas sudaryt. O kaip iš tikrųjų - kas ten žino, ne nuskausminamieji, kurių poveikis po valandos jaučiasi arba ne. Skaičiau, kad norint užregistruoti maisto papildą užtenka įrodyti, kad jis nekenksmingas žmogaus sveikatai, o padeda, ar ne praktiškai, tai ir įsitikinam, patikrindami teorijas.
Šiaip visų tų gydymų viduje iš išorėje pasekmes jaučiu, bet labai jau iš lėto. Nuo 2010 m. pavasario iki 2011 m. vasaros pienligė ir BV man buvo be perstojo, tik ūmią fazę, kai viską niežti ir peršti keisdavo rami, kai didesnis, nei paprastai būdavo išskyrų kiekis ir perštėjimas ir niežulys toks lengvutis. Vasarą lyg praėjo, rugsėjy vėl paūmėjimas, kurį užzarazijau Malavit vonele, po to labai pamažu gerėjo. Ir va, dabar jau gal vėl gerai, nors abejonės dar kankina. Gal dar bus koks kartas-kitas, nes liga eina tokiom bangom, bet žemėjančia linija. Tai guodžia, bet velnias, kaip norisi, kad tai būtų paskutinis kartas.

Sėkmės, linkiu visoms laiku pasirūpint profilaktika , kad nebūtų taip, kaip man.