Įkraunama...
Įkraunama...

HORMONŲ TYRIMAI

QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 02, 09:14)
taip, padarys, nu nuleis pora mėgintuvėlių ir psio. tik žiūrėk LH,FSH, E2 reik 3-5CD daryt-ne kitaip  mirksiukas.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif
rytoj kaip tik 4 CD ax.gif tikiuosi prilašinsiu tuos porą mėgintuvėlių, nes kažkada prieš operaciją bandė tris pripildyt, tai jau ir galva pradėjo suktis, ir vos prikapsėjo blink.gif
Atsakyti
Tai niekas man negali padeti ir pakomentuoti mano LH ir FSH??
Atsakyti
QUOTE(ziemuze00 @ 2010 12 01, 14:32)
Laba, o ka rodo mano tyrimai...

4diena po menes.
FSH 6.91 IU/I

LH 8.81

Viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 12 02, 12:46)
Viskas gerai.

Aisku, ta tai gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. man egydytojas siuntė išsitirti tuos hormonus, kur 21 CD (PRG , dėl skydliaukės ir t.t.). o tų kur pirmosiomis ciklo dienomis nesiuntė. Įdomu kodėl? g.gif ar jam ir taip viskas aišku?
Atsakyti
jei TTE rodo 13 ng/dl, ar nera per mazai?
Atsakyti
taip, iš kraujo. Daro privačios laboratorijos, tyrimai mokami.

AČIŪ smile.gif

Papildyta:
Turiu dar vieną klausimėlį, kaip su tais tyrimais kurie daromi 21 ciklo d., jei ciklas nereguliarus? doh.gif

Klaipėdienės, gal galit patart kur geriau darytis hormonų tyrimus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGE-LIUXXX: 02 gruodžio 2010 - 20:08
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2010 12 02, 20:05)
  Klaipėdienės, gal galit patart kur geriau darytis hormonų tyrimus? ax.gif

Pigiausiai Endemik'e 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pridaviau šiandien kraujuką, rezultatai antradienį ax.gif gal vilnietems bus naudinga info - buvusi Aids centro tyrimų laboratorija pasirodo nuo spalio 1d. iš Vytenio/Kauno g. persikėlė į naujas patalpas (Gėlių g.9, prie stoties). Kažkaip internete apie tai info neradau, tai teko paklaidžiot. Jų naujas pavadinimas - Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija. Tyrimų kainos nesikeitė, kol kas, kiek teko domėtis, čia tyrimai pigiausi rolleyes.gif p.s. šiuo metu jie netiria estradiolio (E2), sakė laikinai, kol neturi reagentų.
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2010 12 03, 09:44)
p.s. šiuo metu jie netiria estradiolio (E2), sakė laikinai, kol neturi reagentų.

o nežino jie kada reagentą gaus, nes man taip užtruko kažkada PRG bet padarė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 03, 11:46)
o nežino jie kada reagentą gaus, nes man taip užtruko kažkada PRG bet padarė. g.gif

schmoll.gif nieko konkretaus negalėjo pasakyti, sakė skambint ir teirautis, gal gruodžio pabaigoj gaus... Kadangi nenoriu tempti laiko, tai rytoj nuvažiuosiu į sorpo ir pasidarysiu E2, bus dar nevėlu, 5 cd. Tyrimų kainų skirtumas - 15Lt, bet tiek jau to...
Šį ciklą dar laukia PRG ir PRL tyrimai, kuriuos 19-21cd reikia darytis. skaičiau, kad tai taikoma 28 dienų trukmės ciklui, o jeigu mano ne visai reguliarus - 28-35 d., kaip tada nusistatyt tas 7 dpo? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, tai va pasiemiau siandien PG ir PRL tyrimu rezultatus:
Daryta 21 c.d.
PG - 1.2 ng/ml (folikuline faze - 0.2-1.4 ng/ml; geltonkunio faze - 4-25ng/ml; menopauze - 0.1-1 ng/ml)

PRL - 15.58 ng/ml ( 4.79 - 23.3 ng/ml)

5 c.d rezultatai buvo tokie:

E2 - 20,0 pg/ml (13-191)
FSH - 7,0 mlU/ (2-10)
LH - 22,5 mlU/ml (<20)

Busiu labai dekinga uz komentarus blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti