Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

o aš nežinojau kad reikia su motininiu kartu nuskinti.. tai vien tik plenciukus atskyriau nuo motininio stiebo.. turbut dėl to ir gavos taip man..
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 03, 19:16)
o aš nežinojau kad reikia su motininiu kartu nuskinti.. tai vien tik plenciukus atskyriau nuo motininio stiebo.. turbut dėl to ir gavos taip man..

ne dėl to smile.gif gal perliejot ax.gif

pati pavasarį iš draugės atsinešiau 3 "vaikus" atskirtus nuo "mamos" ir auga sau rolleyes.gif jau keturiese, nes vaikas vaiką užaugino laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2010 12 03, 18:12)
Sveikos,

wub.gif

QUOTE(evers @ 2010 12 03, 18:22)
nila_ks- grazus  wub.gif  ziedai.as jau issisvajojau apie cimbidi...bet bijau dar kazko...skaitineju domiuos pakolkas...
tviga- saunuole... thumbup.gif

Dėkui 4u.gif

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 03, 18:45)
spalvytė labai graži wub.gif

niu ir šaunuolė thumbup.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 03, 19:16)

Tai kad aš net nežinau ar būtina kartu "mamos" nusipjauti, bet dėl visa ko taip padariau, tai jis kažkiek laiko gal dar ir maitinosi iš to "mamos" stiebelio, todėl nesunkiai man prigijo
Va ir zuzla rašo kad nebūtina "mamos" skriausti, tai gal dėl kažko kito jums neprigijo g.gif
Atsakyti
o kokio ilgio maždaug šaknys turi būti kai jau galima atskirti nuo šios gėlės vaikutį?
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 03, 19:31)
o kokio ilgio maždaug šaknys turi būti kai jau galima atskirti nuo šios gėlės vaikutį?

~5 cm..
Atsakyti
na tada gal ir per trumpos manosios buvo du-trys cm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 12 03, 12:08)
Radau Kristinos P. staripsniuka apie kaktusu kolekcija Sodo spalvose. Maloniai nustebino  smile.gif na bet kur tiek visko telpa bute  blink.gif

off topic ...matyt, kad ji turi kitą vietelę kaktusams laikyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Evaja,saunumelis thumbup.gif Grazus ziedai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti