o aš nežinojau kad reikia su motininiu kartu nuskinti.. tai vien tik plenciukus atskyriau nuo motininio stiebo.. turbut dėl to ir gavos taip man..
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 03, 19:16)
o aš nežinojau kad reikia su motininiu kartu nuskinti.. tai vien tik plenciukus atskyriau nuo motininio stiebo.. turbut dėl to ir gavos taip man..
ne dėl to

pati pavasarį iš draugės atsinešiau 3 "vaikus" atskirtus nuo "mamos" ir auga sau

QUOTE(tviga @ 2010 12 03, 18:12)
Sveikos,

QUOTE(evers @ 2010 12 03, 18:22)
nila_ks- grazus
ziedai.as jau issisvajojau apie cimbidi...bet bijau dar kazko...skaitineju domiuos pakolkas...
tviga- saunuole...

tviga- saunuole...

Dėkui

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 03, 18:45)
Ačiū

QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 03, 19:16)
Tai kad aš net nežinau ar būtina kartu "mamos" nusipjauti, bet dėl visa ko taip padariau, tai jis kažkiek laiko gal dar ir maitinosi iš to "mamos" stiebelio, todėl nesunkiai man prigijo
Va ir zuzla rašo kad nebūtina "mamos" skriausti, tai gal dėl kažko kito jums neprigijo

o kokio ilgio maždaug šaknys turi būti kai jau galima atskirti nuo šios gėlės vaikutį?
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 03, 19:31)
o kokio ilgio maždaug šaknys turi būti kai jau galima atskirti nuo šios gėlės vaikutį?
~5 cm..
na tada gal ir per trumpos manosios buvo du-trys cm

QUOTE(Tina* @ 2010 12 03, 12:08)
Radau Kristinos P. staripsniuka apie kaktusu kolekcija Sodo spalvose. Maloniai nustebino
na bet kur tiek visko telpa bute 

off topic ...matyt, kad ji turi kitą vietelę kaktusams laikyti

Evaja,saunumelis
Grazus ziedai