Įkraunama...
Įkraunama...

Kanalizacija 3

Dar variantas automobilines mastikas skirtas garso izoliacijai panaudoti (jos bituminės, ir su limpančiu sluoksniu). Tiesa, jos nebus tokios išvaizdžios, bet veiks pagal paskirtį tikrai.
Kaip tik skelbiu.lt mačiau parduoda, ir nebrangiai.

QUOTE(Projektai @ 2011 03 04, 21:08)
Akmens vata atitvaro viduje, o ant sienelių kamštinė danga, dar daugiau slopins garsą.
Reiktų nepamiršti apie hidroizoliacines ir garo izoliacines plėveles.

Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 03 02, 09:51)
nu seip juokas juokais, bet pas mane kaip girdisi koridoriuj kur nuotekos is antro auksto i pirma bega.... sienos gi rastines, tai vamzdis nepasleptas. sake yra kazkoki triuksma slopinantys, bet po laiko suzinojom. daba galvojam kaip ta garsa uztildyti, kiba kokia vata ta vamzdi aptaisyti  g.gif

pas mane sudvamzdis is 2 a tiesiai virs koridoriaus prie iejimo duru, tai as ji apviniojau pora sluoksniu 5cm vatos isover priesgaisrines turejau ,bet taip saziningai.nesiskundziu
Atsakyti
sveiki jei i is betoniniu ziedu 1.5m skersmens septika ideti toki http://content.wavin...s/SepticTanksLT ,po to i infiltracini sulinuka? gal kas yra isidejes ar mates,cia gal ponas kaban gali tarti zodi?
Atsakyti
QUOTE(neriuks007 @ 2011 03 29, 19:34)
sveiki jei i is betoniniu ziedu 1.5m skersmens septika ideti toki http://content.wavin...s/SepticTanksLT ,po to i infiltracini sulinuka? gal kas yra isidejes ar mates,cia gal ponas kaban gali tarti zodi?

ne labai supratau, ka jus ten norite ideti..
Atsakyti
ten i pabaiga yra parodyta kaip idedamas gofruotas vamzdis i gelzbetonini sulini...ar naudinga tai?
Atsakyti
Laba diena,

Noriu paklausti apie bio nuoteku irengima stai toki dalyka.
Koks atstumas turi buti nuo kanalizacijos iki grezinio (vandens)?
Kad nuo visu kaimynu tai zinau 5 m, o nuo grezinio man pasake, kad 25 m. Bet tada nesuprantu kaip zmones savo sodo sklypeliuose 6 aruose sutalpina nama, kanalizazija ir grezini. Juk tikrai nebus 25 m.

Parasykite prasau kas zinote sitas normas help.gif
Atsakyti
QUOTE(neriuks007 @ 2011 03 29, 20:11)
ten i pabaiga yra parodyta kaip idedamas gofruotas vamzdis i gelzbetonini sulini...ar naudinga tai?

visishkai nebutina, cia wavin sau kaina kelia..
Papildyta:
QUOTE(AurelijaGP @ 2011 03 29, 20:26)
Laba diena,

Kad nuo visu kaimynu tai zinau 5 m, o nuo grezinio man pasake, kad 25 m. Bet tada nesuprantu kaip zmones savo sodo sklypeliuose 6 aruose sutalpina nama, kanalizazija ir grezini. Juk tikrai nebus 25 m.

Parasykite prasau kas zinote sitas normas  help.gif

25 standartas, pagal hydrogeologija gali bui ir maziau ir daugiau.. i 6a synku sutalpinti, retai imanoma.. geriausia kooperuotis su kaiminiu - pas jus grezinis pas ji kanalizacija, ar atvikrsiai.. bendro naudojimo aishq - tada galima laisvai smile.gif
Atsakyti
kokia tos gofros paskirti?
(ar kad svaresnis/lengvesnis skistymelis isbegtu?)

QUOTE(neriuks007 @ 2011 03 29, 20:11)

Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2011 03 29, 19:26)
Laba diena,

Parasykite prasau kas zinote sitas normas  help.gif

pas mus 7a sklypelis, tai sutalpinom ir nuoteku irengini, ir grezini prie namo, greziniui butinas laisvas 5 m spindulys (gali buti ir prie pat namo, tvoros), o nuotekoms teko su kaimynu pasirasyti susitarima pas notara, nes uzeina ant jo sklypo 1,5 m sanitarine zona, o pacios san.zonos spindulys 8 m. su grezinio san.zona kirstis negali, susiliesti gali. siaip, kai mazas sklypelis, ir darotes biovalymo irenginius, komisija ziuri atlaidziau, taip sake musu architektas, na, mes leidima gavome. tikiuosi, pagelbejau 4u.gif
Atsakyti
ispilate matyt i griovi? infitracijos SAZ 20m, +5 grezinio..
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2011 03 30, 08:07)
ispilate matyt i griovi? infitracijos SAZ 20m, +5 grezinio..

ne, kodel i griovi? pas mus gruntas smelis 8 ir daugiau metru, tai infiltracija i grunta numatyta.. nezinau, as surasiau viska, kaip pas mus statybos leidime parodyta g.gif man atrodo, nuo 2010 spalio men. yra smarkiai pasikeite visi tie apribojimai..
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 03 30, 09:15)
ne, kodel i griovi? pas mus gruntas smelis 8 ir daugiau metru, tai infiltracija i grunta numatyta.. nezinau, as surasiau viska, kaip pas mus statybos leidime parodyta  g.gif  man atrodo, nuo 2010  spalio men. yra smarkiai pasikeite visi tie apribojimai..

na rekomeduociau daryti dazniau grezinio vandens tyrimus.. del viso pikto smile.gif
Atsakyti