Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

QUOTE(Vvarliokas @ 2010 11 11, 17:44)
Sveikos mamytes mes turbut naujokai busim cia  ax.gif  Pasiskaitineju vis jusu forumiuka bet kazkaip nedrisau vis parasyt...  blush2.gif  kazkaip vis tyliai cia uzsuku. O kas del oziuku tai mano sunaitelis irgi labai nemazai ju pradejo rodyti ir butent taip kaip Medutes Andreja. Nei sedet, nei stovet, ne gulet nieko nenori - saukia ir tiek... Jau ir imtis nezinau ko  doh.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Papasakok kokios bėdos pas jus ax.gif
man neurologė tepatarė tiek, kad tokie vaikai mumis manipuliuoja lygiai taip pat, kaip ir sveikieji, todėl kiek leisi, tiek jie ir užsisės ant kaklo doh.gif tai va, praktikuojam tokį dalyką, kad aš jos paklausiu, ar jau ji baigė rėkti, ramiu tonu, jei ji nereaguoja, toliau nekreipiu dėmesio, po kiek laiko šiek tiek garsiau ir griežčiau-ar jau baigei, tuomet jau dažniausiai būnu išgirsta biggrin.gif ji man atsako savo kalba kažką piktai ir priekaištingai, sakau kai baigsi, pasakyk ir vėl nusisuku blush2.gif o po kelių minučių būna ramu, vaikas šypsosi paimtas ant rankų, kažką pasakoja, bet jau kitokiu tonu ir būna laiminga, kad vėl gali būti ant rankų arba sėdėti žaisti savo kėdėj bigsmile.gif O naktį, tai jau tenka pasibovinti doh.gif ir muziką jungiam ir su vyru pakaitom nešiojam ir dainuojam patys, taip kelias valandas gali tęstis doh.gif o būna ir ramių naktelių biggrin.gif

Jolita, nekantriai lauksim naujienų ir žinių iš laiško ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2010 11 11, 21:47)
as cia turbut vienintele tokia neziniuke, net kokius dokumentus reikia tvarkytis ir gauti kad patektum i sanatorija? Kaip ten viskas vyksta?  blush2.gif

as einu pas neurologe,ji man viska sutvarko. paskui su tuo israsu i ligoniu kasas, ten gaunate kelalapi.
Atsakyti
laba ryta smile.gif . Medute sakai manipuliuoja kaip sveiki vaikai as manau dar daugiau biggrin.gif. maniskiui niekas nepadeda nei pokalbiai niekas jis turi pasiekti savo ir viskas aplinkiui ji niekas nejaudina schmoll.gif . kartais daveda iki asaru mane, kad ir kaip ji myliu , bet kantrybe karttais senka ir kuo didesnis auga tuo blogiau. vaiko poreikiai augant dideja. musu pagrindine beda nenori sedeti namie. jam reikia visur eiti , vaziuoti nesvarbu svarbu dalyvauti. tikras bigsmile.gif velniukas. gerai , kad darzas yra. taip pavargstu per diena, kad vakare jam uzmigus ramiai pavepsau telika pailsiu zodziu. Aciu Dievuliui nakti ramiai miega. kartais kelia reikia apversti, bet seip megsta pamiegoti. zodziu tikras isdykelis.
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2010 11 12, 11:43)
laba ryta smile.gif . Medute sakai manipuliuoja kaip sveiki vaikai as manau dar daugiau biggrin.gif. maniskiui niekas nepadeda nei pokalbiai niekas jis turi pasiekti savo ir viskas aplinkiui ji niekas nejaudina schmoll.gif . kartais daveda iki asaru mane, kad ir kaip ji myliu , bet kantrybe karttais senka ir kuo didesnis auga tuo blogiau. vaiko poreikiai augant dideja. musu pagrindine beda nenori sedeti namie. jam reikia visur eiti , vaziuoti nesvarbu svarbu dalyvauti. tikras bigsmile.gif velniukas. gerai , kad darzas yra. taip pavargstu per diena, kad vakare jam uzmigus ramiai pavepsau telika pailsiu zodziu. Aciu Dievuliui nakti ramiai miega. kartais kelia reikia apversti, bet seip megsta pamiegoti. zodziu tikras isdykelis.

man skaudziausia kai ji mato nori stengiasi supranta viska ,o nesigauna doh.gif o ziu ir mes turim .... bet ji mane paveikia vistiek savo zvilgsniu nors as ir griezta namie ir t.t. leidziu ir paverkt ir sikniukan gauna .... bet kai kas man pasiule kreiptis i psichologa nes vaika lepinu doh.gif as ir taip griezta net vyras kartais bara ,tai jei man liepe kreiptis i psichologa tai iseina taip : neigaluys vaikas turi sedet vienas ramiai kampe ir ne cypt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 12 lapkričio 2010 - 10:51
Labukas,

Registruojuos ir aš naujuose namukuose, ačiū GREK už naują temelę. 4u.gif

Dėl naujokių ir aš abejojau ar priregistruot šioje temelėj, nes būna daug trumpalaikių svetelių. Jei prisijungsite naujokėles tikrai pas mus, sekančioj temelėj butinai jūs prisirašysim. mirksiukas.gif friends.gif

Rašau šiandien trumpai, nes tuoj vėl kelsiu sparnus. Su mama ir teta neužilgo turbūt į kaimą savaitgaliui lėksim. smile.gif Ačiū laikiusioms vakar kumščius, viskas pavyko puikiai birštone, šauniai atvaidinom visus penkis spektaklius ir užsiazartine sugalvojom kitasyk ir šešių programą statyt. lotuliukas.gif Vairuotojas lūžo iš mūsų kad visai išprotėjom. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Su mumis dramiečiais visko gali būti. biggrin.gif

Sveika prisijungus Vvarliokas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 11 12, 07:31)
as einu pas neurologe,ji man viska sutvarko. paskui su tuo israsu i ligoniu kasas, ten gaunate kelalapi.

Dekoju. Bandysim ir mes kitais metais gauti sanatorija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 11, 21:53)
Sveika prisijungusi  4u.gif Papasakok kokios bėdos pas jus  ax.gif
man neurologė tepatarė tiek, kad tokie vaikai mumis manipuliuoja lygiai taip pat, kaip ir sveikieji, todėl kiek leisi, tiek jie ir užsisės ant kaklo  doh.gif  tai va, praktikuojam tokį dalyką, kad aš jos paklausiu, ar jau ji baigė rėkti, ramiu tonu, jei ji nereaguoja, toliau nekreipiu dėmesio, po kiek laiko šiek tiek garsiau ir griežčiau-ar jau baigei, tuomet jau dažniausiai būnu išgirsta  biggrin.gif  ji man atsako savo kalba kažką piktai ir priekaištingai, sakau kai baigsi, pasakyk ir vėl nusisuku  blush2.gif  o po kelių minučių būna ramu, vaikas šypsosi paimtas ant rankų, kažką pasakoja, bet jau kitokiu tonu ir būna laiminga, kad vėl gali būti ant rankų arba sėdėti žaisti savo kėdėj  bigsmile.gif  O naktį, tai jau tenka pasibovinti  doh.gif  ir muziką jungiam ir su vyru pakaitom nešiojam ir dainuojam patys, taip kelias valandas gali tęstis  doh.gif  o būna ir ramių naktelių  biggrin.gif

Jolita, nekantriai lauksim naujienų ir žinių iš laiško  ax.gif

Na tokiu kaip ir labai dideliu bedukiu mes neturim bigsmile.gif Tik misrus raidos sutrikimas, Dauno sidromas, labai siauri kvepavimo takai kas budinga visiems turbut sitiems vaikiukams ir toliaregyste blush2.gif Viskas sarasiukas trumpas ir del to labai dziaugiames thumbup.gif Aciu tau uz patarimus kaip kovoti su jau dygstanciai vaiku oziuku ragiukais 4u.gif
Atsakyti
labai sau Ernestyta,kad jums su spektakliukais viskas sauniai praejo. MATYT DABAR SIEKSITE REKORDO smile.gif
o oziukai ir pas mus dideli. laimei,as skiriu,kur jos oziukas kalba,o kur jos skauduliukas smile.gif

vat turiu naujienu,gavau laiska is neigalumo tarnybos. gavom mes sunkia negalia su slauga iki 18 metu. na dabar bus ramu,nereikes daugiau su dokumentais lakstyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 11 12, 15:06)
labai sau Ernestyta,kad jums su spektakliukais viskas sauniai praejo. MATYT DABAR SIEKSITE REKORDO smile.gif 
o oziukai ir pas mus dideli. laimei,as skiriu,kur jos oziukas kalba,o kur jos skauduliukas smile.gif

vat turiu naujienu,gavau laiska is neigalumo tarnybos. gavom mes sunkia negalia su slauga iki 18 metu. na dabar bus ramu,nereikes daugiau su dokumentais lakstyti smile.gif

O kas tavo mergytei kad tokia sunki negalia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2010 11 12, 15:39)
O kas tavo mergytei kad tokia sunki negalia?  blush2.gif

pas mus paralyzius sunkios formos ir dar begalia kitu ligeliu...pazeistos kepenys,bluznis,sirdele,klubu isnirimas,traukuliai nuo temperaturos,stigmatizmas,vienos ausytes kurtumas...daug mes ligeliu turime..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joolita: 12 lapkričio 2010 - 15:17
QUOTE(joolita @ 2010 11 12, 16:13)
paws mus paralyzius sunkios formos ir dar begalia kitu ligeliu...pazeistos kepenys,bluznis,sirdele,klubu isnirimas,traukuliai nuo temperaturos,stigmatizmas,vienos ausytes kurtumas...daug mes ligeliu turime..

Vaje kaip gaila verysad.gif Mes raidele atsiliekam pagal vertinimus kokiu 3-4 men taciau musu vaikis be galo komunikabilus, kalbet nemokam, bet mokam kaip patraukti demesi, visada linksmas ir laimingas (aisku jei niekas neskauda ir nesergam) blush2.gif Zinau kad kaip bendraamziai nebusim, bet jau pradedu mokintis to nepastebet, nelyginti ir dziaugtis visais, kitiems gal atrodytu ir mazais, o man labai dideliai pasiekimais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2010 11 12, 16:20)
Vaje kaip gaila  verysad.gif  Mes raidele atsiliekam pagal vertinimus kokiu 3-4 men taciau musu vaikis be galo komunikabilus, kalbet nemokam, bet mokam kaip patraukti demesi, visada linksmas ir laimingas (aisku jei niekas neskauda ir nesergam)  blush2.gif  Zinau kad kaip bendraamziai nebusim, bet jau pradedu mokintis to nepastebet, nelyginti ir dziaugtis visais, kitiems gal atrodytu ir mazais, o man labai dideliai pasiekimais  bigsmile.gif

dar nera prasti jusu vertinimai,juk dar viskas priesakis. As ir stengiausi nesilygintu su bendraamziais,tada taip skaudu nebuna. kai atradau si portala,mes cia vis dalinames su mamytem patirtim,.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 11 11, 16:36)
o blyn, sakiau, kad Vikma didžiausia plepsė  lotuliukas.gif Aukso medalis tau, mergyt  bigsmile.gif

Labas vakarelis :mirksiukas:SVEIKI nauji namuciai mirksiukas.gif
tu mane biski su nepatoginai blush2.gif per daug ziuriu kalbu,net vakar senoj temoj neberasiau,bijojau damust lotuliukas.gif bet as cia kai bendrauju,rasau mano mintys pasikeicia,o taip atrodo nuo visko smegenys sprogs,sory jei tikrai perdaug manes cia................ ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 11 12, 13:15)
Ačiū laikiusioms vakar kumščius, viskas pavyko puikiai birštone, šauniai atvaidinom visus penkis spektaklius ir užsiazartine  sugalvojom kitasyk ir šešių programą statyt.  lotuliukas.gif Vairuotojas lūžo iš mūsų kad visai išprotėjom.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Su mumis dramiečiais visko gali būti.  biggrin.gif

Uzsikabliavot ir nebegalit sustot,maalaciai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pagarba Jum thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 11, 18:08)
Baigiasi vieni rūpesčiai, užgula kiti, tik vieni sunkesni, kiti lengvesni  mirksiukas.gif
Kariaujam su Andrėja, nes jau visai mergina išpindėjo  doh.gif  jau nebesuprantam ko ji nori, ką mums daryti, kad panelė nebezystu, nebereikalautų neaišku ko ir t.t.  doh.gif

doh.gif
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2010 11 11, 18:36)
ne pas tave viena vaikas ispindejas Medute maniskis ir tas pats net nezinau ka daryti, o nekreipti demesio negaliu kaip atidaro kakaryne iki isterijos baigiasi. ausio smile.gif .

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 12 lapkričio 2010 - 18:01