Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

QUOTE(Mimmi @ 2010 12 19, 23:42)
Kiek pamenu prieš pora metų už magnetinį mokėjau gal 10lt (spec apranga), nes be eilės norint kainavo kažkur 400lt, bet nedavė nei nuotraukų, nei diskelio. Santariškėse man kainuotų tik nuotraukos 30lt, bet jie netiria stuburo, tiksliau tos vietos, kur man reikia. Nu tai ir tenka tenkintis Lazdynais. Beja, mano bendradarbis kojos magnetiniui užsiregistravo Grybo gatvėje, tai jam tas malonumas kainuos 204lt. Su siuntimu tyrimas nemokamas, šiaip apie 500lt kainuoja, jei ne daugiau. O pas mane yra nervas užspaustas, su kaulais kažkas negerai, tai ir nori viską išsiaiškint.

Nu nesamonė, Mimmi. Kaune nieko už jį mokėt nereik, nei už aprangą, nei kažką. O trečiojoj apskrities ligoninėje ir eilės ne per ilgiausiai reik laukti. Siūlyčiau lėkt į kauna, tik va tau kelionės išlaidos prisidėtu, nors kita vertus nebūtu 204lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 20 gruodžio 2010 - 10:12
Nu nežinau g.gif http://www.medea.lt/...-TOMOGRAFIJA_1/
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 12 20, 12:29)

nieko nesuprantu kai man siule darytis del migrenos tomografija na kad patvirtint dgnz ,tai gavau siuntima i antakalnio ligonine o ten reikejo kiek pamenu apie 40 lt susimoket,bet nesidariau smile.gif
Atsakyti
Man kompiuterinė tomografija parodė, kas negerai, bet buvo išvada, kad reikalingas detalesnis ištyrimas. Tada darė magnetinį rezonansą, o dabar stuburo kaklinę dalį tirs. Kompiuterinę atliko Raudonajam kryžiuj.
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 12 20, 11:35)
nieko nesuprantu kai man siule darytis del migrenos tomografija na kad patvirtint dgnz ,tai gavau siuntima i antakalnio ligonine o ten reikejo kiek pamenu apie 40 lt susimoket,bet nesidariau smile.gif

NikeZ, kaip laikaisi mirksiukas.gif ? Dar ne planuoja maziukas i sia pasauli nestuke.gif wub.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 12 20, 12:51)
NikeZ, kaip laikaisi mirksiukas.gif ? Dar ne planuoja maziukas i sia pasauli nestuke.gif  wub.gif ?

nu jau laukiu biggrin.gif jau sianakt nugara pamaudena ,pilvuka ,tai gal cia pradzia siokia tokia ,nes su gabija tai kitaip viskas vyko smile.gif
Atsakyti
Laba diena mergaiciukes mirksiukas.gif
NikeZ su praejusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif kaip atsventiai?gal jau ruosiesiai i ligonine?
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 12 20, 15:11)
Laba diena mergaiciukes mirksiukas.gif
NikeZ su praejusiu gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif kaip atsventiai?gal jau ruosiesiai i ligonine?

aciuks.gif

tase susisedejus ,bet kazkaip dar nesiruosiu diena viskas okk tik vakarais ir nakty jau nugara maudzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 12 19, 20:24)
Sveikutė,

man praeitais metais dusyk darė magnetinį tai nieko mokėt nereikėjo. Jei nori skubos tvarka jį daryt tada mokama, bet jei su gydytojo siuntimu ir sulaukus savo eilės, tada nemokamai viskas.  mirksiukas.gif

mano vaikui siais metais kai dare magnetini kauno klinikose irgi nemokejom,bet mes eilej apie metus stovejom,o jei greiciau noretum tai jau reiktu moketi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 19, 19:14)
sveikutes,
Smagu matyti, kad Jūs čia prieššventiniu laikotarpiu užsiimate gerais darbais  (bandysim ir mudu su sūneliu prisidėti), o aš norėjau ir jums papsakoti,kad mano auksui miego encefalograma parodė epi aktyvuma, taigi greitu laiku atsidursime santariskiu neurologiniam issamesniam istyrimui..Tai va, įdomu ar ta epilepsija ir sukelia mums įvairiapusius raidos sutrikimus, ar eina KARTU su jais?.... g.gif

Na nekokios zinios unsure.gif o kaip jum pasireiskia priepuoliukai?manajam dabar ptiu ptiu ptiu sumazejo mikro,tai iskart vaikas keicias,nes juo daznai kartojos priepuoliai juo jis man vel gryzdavao i pirmines stadijas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 12 20, 15:14)
aciuks.gif
tase susisedejus ,bet kazkaip dar nesiruosiu diena viskas okk tik vakarais ir nakty jau nugara maudzia  4u.gif

nu tai jau greitu laiku lauksim ziniu wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 20 gruodžio 2010 - 14:20
QUOTE(vikma @ 2010 12 20, 15:28)
mano vaikui siais metais kai dare magnetini kauno klinikose irgi nemokejom,bet mes eilej apie metus stovejom,o jei greiciau noretum tai jau reiktu moketi doh.gif
Papildyta:

Na nekokios zinios unsure.gif o kaip jum pasireiskia priepuoliukai?manajam dabar ptiu ptiu ptiu sumazejo mikro,tai iskart vaikas keicias,nes juo daznai kartojos priepuoliai juo jis man vel gryzdavao i pirmines stadijas doh.gif
Papildyta:

nu tai jau greitu laiku lauksim ziniu wub.gif  blush2.gif

jo jau info duosiu ,ziuriu kaip cia reiks is ligonines prisijungt prie jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 12 20, 15:30)
jo jau info duosiu ,ziuriu kaip cia reiks is ligonines prisijungt prie jusu smile.gif

nebutinai is ligonines,negi vaziuosi kartu su kompu lotuliukas.gif juk kai jau namie busit tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 12 20, 15:41)
nebutinai is ligonines,negi vaziuosi kartu su kompu lotuliukas.gif juk kai jau namie busit tada mirksiukas.gif

galeciau vaziuociau ,tiesiogine transliacija butu lotuliukas.gif
Atsakyti