Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

NikeZ, kaip faina kad pas jus viskas gerai thumbup.gif , ir kad Gabija laiminga wub.gif . Nu vienu zuodziu, labai uz jus laimanga blush2.gif 4u.gif !!! Ir as noriu suzinot, koki varda davet mergaitei ax.gif wub.gif ?
Atsakyti
Sveikos mergaites!!!!! daug daug sveikatytes jums ir jusu pumpureliams!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif SU SVENTEM!!!

NikeZ saunuole!!! Sveikinu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tai jusu seimynoje matriarchatas! lotuliukas.gif thumbup.gif Tada siprybes tavo MB lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
mergaites del vardo dar vyksta arsi kova biggrin.gif kadangi visi prognozavo kad bus bernas tai butu buves Lukas ,o dabar tai dar mastom,bet greiciausiai Auguste bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2010 12 26, 19:31)
Sveikos mergaites!!!!! daug daug sveikatytes jums ir jusu pumpureliams!!!!!!!!! 4u.gif  4u.gif  SU SVENTEM!!!

NikeZ saunuole!!! Sveikinu!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Tai jusu seimynoje matriarchatas!  lotuliukas.gif  thumbup.gif Tada siprybes tavo MB  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jooo matriarchatas ir suo mano net kale ,tai bus ir trecias dar lialiukas tik mastom gal po kokiu 5 metu ,bet zinot kaip buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Na nuo ryt kimbu į darbus, pasirodo jau nebe tik rytoj renginys, dar antradienį gali būt pasirodymas Zarasuose pas mūsų nerealius draugus baikerius, ką tik sužinojau doh.gif thumbup.gif tai temelę jau sukūriau. Nes vėliau rast laiko jau be šansų bus. Tad kai uždarys šiuos mūsų namučius, prašom į naujus. 4u.gif Čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu pirma Nikez su seimos pagausejimu 4u.gif . labai grazius vardus sugalvoje, zinai kaip as laukiausi pirmo tai buvau sugalvojus tokius pacius vardus kaip tu mirksiukas.gif bet gime man berniukas tad daviau varda Lukas, o mergaite buciau davus Auguste va sunus net gime per Augustina, bet man netiko berniukiui schmoll.gif va kokia likimo ironija biggrin.gif . Medute kaip tavo sunelis auga?
O dabar visas su SV. KALEDOMIS. mes po svenciu sergam visi verysad.gif . Labai gaila tokiu likimo nuskriaustu zmoniu ypac vaikuciu. supermamos jus, kad stengetes tiek padeti kitiems. gaila, kad kiti to neivertina teko ir man su tuo susidurti, stengiesi padeti, bet atsimusi kaip i siena verysad.gif laikykites, stiprybes.
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 12 26, 20:10)
mergaites  del vardo dar vyksta arsi kova biggrin.gif kadangi visi prognozavo kad bus bernas tai butu buves Lukas ,o dabar tai dar mastom,bet greiciausiai Auguste bus smile.gif
Papildyta:

jooo matriarchatas ir suo mano net kale ,tai bus ir trecias dar lialiukas tik mastom gal po kokiu 5 metu ,bet zinot kaip buna  lotuliukas.gif

AUGUSTE labai grazu!!! 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 12 26, 21:04)
Na nuo ryt kimbu į darbus, pasirodo jau nebe tik rytoj renginys, dar antradienį gali būt pasirodymas Zarasuose pas mūsų nerealius draugus baikerius, ką tik sužinojau  doh.gif thumbup.gif  tai temelę jau sukūriau. Nes vėliau rast laiko jau be šansų bus. Tad kai uždarys šiuos mūsų namučius, prašom į naujus.  4u.gif Čia mirksiukas.gif

Aciu uz naujus namucius! 4u.gif mirksiukas.gif
Tau daug daug sveikatytes ir kad taip ir toliau vidinis varikliukas suktusi,kuris ne tik tave bet ir mus uzveda thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 12 26, 20:10)
mergaites  del vardo dar vyksta arsi kova biggrin.gif kadangi visi prognozavo kad bus bernas tai butu buves Lukas ,o dabar tai dar mastom,bet greiciausiai Auguste bus smile.gif
Papildyta:

jooo matriarchatas ir suo mano net kale ,tai bus ir trecias dar lialiukas tik mastom gal po kokiu 5 metu ,bet zinot kaip buna  lotuliukas.gif

Laaabai grazus vardas, as irgi norejau mergaite Auguste pavadint. Bet gyme berniukas, pavadinom Augustu wub.gif . Dabar galvuoju jeigu Dievas dar duos mergyte blush2.gif , butinai pavadinsiu Auguste wub.gif .
Atsakyti
user posted image

Dvi mano saulutes vienai du metai kitai dvi dienos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 26 gruodžio 2010 - 21:55
QUOTE(NikeZ @ 2010 12 26, 21:52)
user posted image

Dvi mano saulutes vienai du metai kitai dvi dienos  wub.gif

Oj, kokios grazuolios wub.gif , super labai grazi nuotrauka thumbup.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 12 26, 21:52)
user posted image

Dvi mano saulutes vienai du metai kitai dvi dienos  wub.gif

Oi kokios fainuolytės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu bet viresneles blakstienos tai ojojoj wub.gif wub.gif wub.gif
Seses grazuolytes! wub.gif wub.gif

Beje NikeZ pamaciau kad mazoji turi skaidria soske,tai zinok perspesiu ojojoj kaip nepatogi. schmoll.gif schmoll.gif blink.gif Viktoriukas tokia turejo,tai kai nuspjauna kurnors tai susilieja su aplinka ir niekur nematyt schmoll.gif schmoll.gif doh.gif mum teko keist rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2010 12 26, 22:21)
nu bet viresneles blakstienos tai ojojoj  wub.gif  wub.gif  wub.gif
  Seses grazuolytes!  wub.gif  wub.gif
Beje NikeZ pamaciau kad mazoji turi skaidria soske,tai zinok perspesiu ojojoj kaip nepatogi. schmoll.gif  schmoll.gif  blink.gif  Viktoriukas tokia turejo,tai kai nuspjauna kurnors tai susilieja su aplinka ir niekur nematyt  schmoll.gif  schmoll.gif  doh.gif  mum teko keist  rolleyes.gif

Na va jau pastebejau kad mazaja NikeZ oficialiai irase AUGUSTE saunu dar karta sveikinam!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laindrusa: 26 gruodžio 2010 - 22:24
Bet su kokiu susidomejimu stebi sese smile.gif Na dabar moteru dauguma,tai visad jusu balsas bus paskutinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nike Z dar grazus vardas yra Vilte wub.gif arba Saulute...

Atsakyti