Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 21, 15:48)
Sukuriau  4u.gif
Papildyta:
Tai s dalyviu tai cia senbuviu?

Ne. Iskart po niku buna parasyta "Grupė: Dalyviai-S"
Kaip tokiu buti, neturiu zalio supratimo smile.gif
Atsakyti
Super nauja temukė thumbup.gif (nors aš labai įsižeidžiu, kai mane kas nors pavadina "gražuole Bete" schmoll.gif tą dažniausiai daro MAMA biggrin.gif biggrin.gif )
Man kažkas vėl su dantenom darosi, kažkokios paburkę... tai zulinu ryte vakare su tarpdančių šepečiu, tikiuosi iki vizito šį trečiadienį praeis, nes gydytoja jau ne kartą davė suprast kad reik dažniau skalaut su skysčiu ir t.t... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 21, 16:03)
Super nauja temukė  thumbup.gif (nors aš labai įsižeidžiu, kai mane kas nors pavadina "gražuole Bete"  schmoll.gif tą dažniausiai daro MAMA  biggrin.gif  biggrin.gif )

Nu ir mama gera laugh.gif aš jau išvis tą Betę pamiršus buvau, tai dabar juokingas, kai pamačiau foto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 21, 16:05)
Nu ir mama gera laugh.gif aš jau išvis tą Betę pamiršus buvau, tai dabar juokingas, kai pamačiau foto  lotuliukas.gif

Nežinau, ji vis man sako, kad nesuvokia, kam šitiek pinigų kišti į tuos breketus, aš tipo ir taip graži buvau lotuliukas.gif žinai, čia vėlgi galima prisiminti liaudies patarlę apie pelėdą ir jos vaikus lotuliukas.gif tai atsimenu susidėjau breketus, grįžtu namo visa apsipatenkinus, o mamka "nu, tai pasirodyk, gražuole Bete" lotuliukas.gif žiauru... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 21, 16:27)
Nežinau, ji vis man sako, kad nesuvokia, kam šitiek pinigų kišti į tuos breketus, aš tipo ir taip graži buvau  lotuliukas.gif žinai, čia vėlgi galima prisiminti liaudies patarlę apie pelėdą ir jos vaikus  lotuliukas.gif tai atsimenu susidėjau breketus, grįžtu namo visa apsipatenkinus, o mamka "nu, tai pasirodyk, gražuole Bete"  lotuliukas.gif žiauru...  biggrin.gif

Mano tetis kai pamate mane su breketais, tokiu pasimetusiu balsu paklause; "ir tu 2 mets tai nesiosi?". Nu nereaiai nuteike lotuliukas.gif
O teta pasake, kad uz tuos pinigus geriau buciau papus pasididinus- irgi nerealus komplimentas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 21, 16:31)
Mano tetis kai pamate mane su breketais, tokiu pasimetusiu balsu paklause; "ir tu 2 mets tai nesiosi?". Nu nereaiai nuteike  lotuliukas.gif
O teta pasake, kad uz tuos pinigus geriau buciau papus pasididinus- irgi nerealus komplimentas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif kas kam... įtariu tavo teta turi užslėptų kompleksų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 21, 17:31)
Mano tetis kai pamate mane su breketais, tokiu pasimetusiu balsu paklause; "ir tu 2 mets tai nesiosi?". Nu nereaiai nuteike  lotuliukas.gif
O teta pasake, kad uz tuos pinigus geriau buciau papus pasididinus- irgi nerealus komplimentas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos!
Vat iskilo ir man klausimukas,
galit paaiskint esminius skirtumus tarp breketu rusiu? [maciau ten metaliniai,keramikiniai ir pan. ] buciau dekinga:]
Atsakyti
QUOTE(eni @ 2010 11 21, 18:03)
Sveikos!
galit paaiskint esminius skirtumus tarp breketu rusiu? [maciau ten metaliniai,keramikiniai ir pan. ] buciau dekinga:]

Manau kad tau derėtų pasiskaityt Čia mirksiukas.gif
Atsakyti
labai patiko nauja tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eni @ 2010 11 21, 19:03)
Sveikos!

http://www.ortodonti.../?lang=1&id=288 cia pasiskaityk, viskas labai isamiai parasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 21, 15:54)
Man minėjo, kad kažkas apie 700 lt (nuėmimas, višuje plokštelė, apačioje - lankas) smile.gif

Tai as apie lanko nuemima kalbu,nes su juo jau tuoj 2 metai bus kaip esu smile.gif noriu pasidaryti ploksteles.
Atsakyti