Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(plepatuska @ 2010 11 12, 17:04)
Neskauda? Viską gali valgyti? Nes aš tai pirmomis dienomis negalėjau net  duonos atsikąsti. Tik košes valgiau, nes labai skaudėjo.

Na kolkas neskauda, bet as dar tik kelias valandas su jais. Kiek girdejau dazniausiai kita diena tas skausmas ateina.
Ka darysi, reiks kentet. Be to as negersiu nuskausminamuju, nes pati vaikeli maitinu.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 12, 18:21)
Na kolkas neskauda, bet as dar tik kelias valandas su jais. Kiek girdejau dazniausiai kita diena tas skausmas ateina.
Ka darysi, reiks kentet. Be to as negersiu nuskausminamuju, nes pati vaikeli maitinu.

Jokie vaistai nepadeda! Gali net nebandyti. O šeip skaudėti turėtų pradėti vakare arba rytoj.
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 11 12, 12:56)
...As irgi nemaloniai nustebau kai pamaciau savo dantis google unsure.gif  Tai kai nufotkinsiu i musu albuma idesiu smile.gif

QUOTE(Tinar @ 2010 11 12, 13:31)

o kas cia tokio jei kas nors pagooglins ir "kazkieno" dantis pamatys blush2.gif gi prie tu dantu etikete nepriklijuota su vardu ir pavarde g.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 12, 14:53)
Sveikos,
Na griau namo jau s breketais smile.gif Tik mane jie nervuoja. Keista kazkaip ir nepatinka tas jausmas.

gabiux25 ir man idomu kodel tau reikes darba keisti?  g.gif

Darba reiks keisti, nes ahhh...ilga ir truputi komplikuota istorija... doh.gif Kompanija kurioje as dirbu dirba per 2 pastatus. Viena is ju uzdaro, ir taip isejo kad uzdaro manaji nes jis daug mazesnis. Kadangi as esu paskutine priimta (bet ir cia tik su tam tikrom salygom) i pozicija kurioje as dirbu, o visus darbuotojus reikia perkelti, man tiesiog nera vietos. Iki uzdarymo liko tik menesis, todel reikia ieskotis kazko kito.
Breketai kaip ir neturetu trukdyti,jeigu i normalia ir issilavinusia (jeigu taip butu galima ivardyti) kompanija papulciau. Tenka labai daug bendrauti su klientais,tad labai svarbu kaip atrodome. Skamba gal kiek perdetai, bet mum uz tai pinigus moka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2010 11 12, 16:18)
Vajeezau, o jau galvojau, kad ne tie laikai dabar biggrin.gif Nu nebent jei tau 12 metų, tai bendraamžiai vaikai tik ir tyčiojasi... Nes aš mokaus gimnazijoj, yra nešiojančių breketukus, bet tikrai net neatkreipiam dėmesio į metalines šypsenas, o ką jau kalbėti apie patyčias... doh.gif 
Vaje, kaip smagu tai skaityti wub.gif Ir jau ne pirmą girdžiu sakantį, kad nieeeko ten baisaus. Tad, gal jau reikėtų ir patikėti... biggrin.gif

Nu man irgi keista, kad tyčiojas. Aš irgi gimnazijoj, tai kai susidėjau tik komplimentų susilaukiau biggrin.gif

QUOTE(Esha @ 2010 11 12, 17:21)

Man pradėjo skaudėt antrą dieną po sudėjimo, o trečią jau ir lūpas nudraskė schmoll.gif bet po savaitės visi skausmai atlėgsta, o ir tas skausmas tikrai ne toks baisus, kad reikėtų vaistus gert, nors vieną profilaktiškai gėriau kai dilgčiot pradėjo biggrin.gif

QUOTE(plepatuska @ 2010 11 12, 17:24)
Jokie vaistai nepadeda! Gali net nebandyti. O šeip skaudėti turėtų pradėti vakare arba rytoj.

Tikrai padeda vaistai, tam jie ir yra, kad malšintų skausmą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 12, 18:55)

Tikrai padeda vaistai, tam jie ir yra, kad malšintų skausmą tongue.gif

Na, nežinau, bet man tai kiek aš jų be gerčiau, nepadėjo nei vieni.
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 11 12, 12:37)
kaip smagu skauda dantukus..smile.gif ax.gif

Aš irgi visada to skausmo laukiu biggrin.gif įsikalbėjau, kad jei skauda - tai vadinasi juda, nors manau ir kai neskauda turėtų judėti dantys smile.gif

QUOTE(Esha @ 2010 11 12, 16:53)
Sveikos,
Na griau namo jau s breketais smile.gif Tik mane jie nervuoja. Keista kazkaip ir nepatinka tas jausmas.

Man irgi buvo keista pirmas dienas smile.gif dabar po dviejų mėnesių tiesiog jaučiu, kad jie yra, bet diskomforto jokio burnoj smile.gif
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 12, 17:55)
Nu man irgi keista, kad tyčiojas. Aš irgi gimnazijoj, tai kai susidėjau tik komplimentų susilaukiau biggrin.gif

Man tai keista, kad yra žmonių kam breketai gražu, nes draugė kai nešiojo irgi sulaukė tokių \žodžių kad jai tinka, kad lb gražiai atrodo. Nu man jie negražu ir viskas, net nežinau kodėl, aišku nėra kad ir kompleksuočiau, bet mieliau be jų man buvo smile.gif laukiu nesulaukiu kada nuims man juos, nors dar daug liko nešioti smile.gif
Atsakyti
[quote=Twista,2010 11 12, 14:18]
Vajeezau, o jau galvojau, kad ne tie laikai dabar biggrin.gif Nu nebent jei tau 12 metų, tai bendraamžiai vaikai tik ir tyčiojasi... Nes aš mokaus gimnazijoj, yra nešiojančių breketukus, bet tikrai net neatkreipiam dėmesio į metalines šypsenas, o ką jau kalbėti apie patyčias... doh.gif

Vaikai siais laikais ir taip ziaurus vieni kitiem, net breketu nereikia.. Turiu 2 seseris, vis dar vidurinej mokinasi 11 & 12 klasese,tai prisiklausau tokiu dalyku, kad baisu... Aisku gal nevisur taip, bet... smile.gif
Atsakyti
gal kuri salinote protini dar neisdykusi danti? Man idomu kiek mokejote... Domejausi, tai sake 400 lt, idomu tikrai taip brangu... Nes man reiks visus 4 juos salint, tai oj paplonins pinigine
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 12, 20:03)
gal kuri salinote protini dar neisdykusi danti? Man idomu kiek mokejote... Domejausi, tai sake 400 lt, idomu tikrai taip brangu... Nes man reiks visus 4 juos salint, tai oj paplonins pinigine

Tai gal cia kaina pasake visu 4 protiniu, nes negi reiktu 1600 moket g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 12 lapkričio 2010 - 18:42
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 12, 19:14)
Tai gal cia kaina pasake visu 4 protiniu, nes negi reiktu 1200 moket  g.gif

Ne, tikrai vieno. Tokios kainos yra toje klinikoje kur breketus dejausi. Tai as ir pasakiau, kad paieskosiu kitur, jei nerasiu kreipsiuos pas jus. Nes nu tikrai brangu.

Ir moket uz visus 1600 reiktu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 12 lapkričio 2010 - 18:20
QUOTE(Esha @ 2010 11 12, 19:03)

sveika, man taip pat reikia šalinti nedygusį protinį dantį ir aš užsirašiau KMUK ir už šitą procedūrą moka ligonių kasos... bet kiek teko skaitinėti tai kai kurios merginos vengia valdiškų įstaigų smile.gif
Atsakyti