Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labas vakaras, kaip nuotaikos?

Ryt noriu kur nors į gamtą traukt, pafotkint. Šiandien oras tik fotografavimui - saulutė, o aš kaip tyčia negaliu doh.gif taip tikiuosi, akd ir ryt bus fainas oras, nes visai namuose man nesifografuoja schmoll.gif
Atsakyti
Aš nelabai tą Flickr perpratus dar ( doh.gif ) Bet ,o galima jus visus į draugus pajamt? g.gif Čia tas į kontaktus įsidėt ir yra ta draugystė,ania?
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 13, 21:30)
Aš nelabai tą Flickr perpratus dar ( doh.gif ) Bet ,o galima jus visus į draugus pajamt?  g.gif Čia tas į kontaktus įsidėt ir yra ta draugystė,ania?

aga 4u.gif
Atsakyti
4u.gif ir Juodraštį į draugus paimkit. Aš taip pat norėčiau susitikimo foto pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 13, 20:33)

Oki doki tada ,einu susirinksiu visas biggrin.gif ir - ą .... Ir juodraščio nepamiršiu wink.gif
Papildyta:
Nu susidėjau visas,jei kas nenori draugaut - išmeskit mane iš kontaktų wink.gif Kai kurias draugais pažymėjau,kai kurias tik kontaktais ..... neeeežinaaaaau biggrin.gif
Atsakyti
Na va, Loretoidas pirmoji ledus pralauze ir foto idejo thumbup.gif
Atsakyti
Aš gi per savo tą liežuvį vis tiek vieną svarbų dalykėlį pamiršau- pažįstama viena užklausė, kad rekomenduočiau kokią fotografę- klaipėdietę- gal kurią patartumėte? nelabai žinau iš tų kraštų 4u.gif
Atsakyti
Ei palaukit manęs, esu per sena, nespėju su jūsų tempais, o turiu kai ką pasakyt lotuliukas.gif per mytą dar mažai prišnekėjau.

Skypai, facebokai man netinka lotuliukas.gif , dedam viską į flickrą, ko nenorim - negalim viešint, darom draugams, geltonu ženkliuku, ok?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 13, 21:56)

Skypai, facebokai man netinka lotuliukas.gif , dedam viską į flickrą, ko nenorim - negalim viešint, darom draugams, geltonu ženkliuku, ok?

sutarta thumbup.gif
Atsakyti
Vajetau, nu nors vieną viešumoj parodykit blush2.gif
Aš gi mokinė slapta pas jus, numirsiu iš smalsumo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklasuti patarimo 4u.gif Nežinau, į kurią temą rašyti, tai tikiuosi nesupyksit blush2.gif norėčiau padaryti dovaną ir pridėti senų nuotarukų, bet turiu tik pačias nuotraukas. Tai ar bus gera kokybė, jei jas atskanuosiu ir siųsiu daryti, ar kaip geriau būtų? 4u.gif
Atsakyti
Nebtampykit nervu, rodykit ka nors biggrin.gif o kas nori su manim susidraugaut, saukit garsiai, mano flirkas CIA
Atsakyti