Mes kol kas esame isbande vieninteli Autan Famiy pieneli. Tikrai
tik aisku, reikia ziureti, kiek laiko apsaugo (berods, iki 8 val. nuo uodu), nes po to tai gali ir ikasti...

KADANGI MŪSŲ
DAR VISAI MAŽIUKAS IR JO NEGALIMA NIEKUO PURKŠTI, TAI AŠ PASISIUVAU APSAUGĄ ANT VEŽIMĖLIO IŠ MERLIUKO. LABAI PATENKINTA LIKAU

Kaip apsisaugot man ir idomu,o va ka daryt ikandus jau zinau.Seses mergaite labai alergiska.Patariau jai isbandyti Dr.Nona firmos dezodoranta.Rezultatas puikus.Jei idomu kam klauskit,papasakosiu.
QUOTE(Pupsas @ 2005 06 18, 08:37)
As pirkau (pernai) ERBI parduotuvej. Tinka visiems vezimeliams. Kaina 5 lt. Gal ir siemet ten yra
o kur yra šita parduotuvė

čia ne į temą, bet gal žinot, kur galima nebrangiai įsigyti apsaugą nuo lietaus vežimui (na universalią, kad tiktų ir graco quattro, ir kokiam kitam)?
Šiaurės miestely yra NORFA didelė. Jos antram aukšte yra vaikų pardė. Ten pirkau nuo uodų tinklelį visiems vežimams tinkantį už 20Lt-labai geras. O šiaip apsaugų nuo lietaus ir uodų yra Gariūnuose ir pigiau nei visokiose pardėse.
QUOTE(-Rasinka- @ 2006 01 18, 20:56)
Kaip apsisaugot man ir idomu,o va ka daryt ikandus jau zinau.Seses mergaite labai alergiska.Patariau jai isbandyti Dr.Nona firmos dezodoranta.Rezultatas puikus.Jei idomu kam klauskit,papasakosiu.
įdomu, Rasinka, papasakok, kąąąą

Mano vyras žvejys pastebėjo, kad šiemet (kol kas) mažai uodų
.

aš jau ruošiuosi vasaros atostogoms ir skaitinėju visokias tokias temas. mūsiškiui dabar 5sav. kai važiuosim atostogaut bus 2,5mėn. mano nuomonė irgi panaši kaip Eku, kad reikia truputį leisti, kad ir įkastų vienas kitas duodas - formuojasi imunitetas, o girdėjau, kad kūdikiams nors nuo įkandimo labai ištinsta (pvz., vos ne pusė galvytės) bet greitai labai ir praeina, nes jie nesikaso, o jei dar maitinasi mamos pienuku - visai greitai, bandysim žiūrėt kas mus lauks

QUOTE(Rudenėja @ 2006 05 16, 15:37)
Man irgi ši tema aktuali, gal kaime vasarosim. Mačiau Kotrynos parduotuvių tinklas reklamuoja , tinka ir kūdikiams . "Ultragarsinė apsauga nuo uodų - tai prietaisai, skirti naudoti patalpose bei lauke.Patalpai skirti prietaisai veikia 25 m atstumu, naudoja nedaug elektros energijos.Nešiojamą prietaisą su baterijomis galima naudoti tiek patalpoje, tiek lauke (lauke veikia 3 m atstumu). Keliaujant patogu prisegti prie vežimėlio, drabužių."
Norėjau paklausti tų kurios turi tokį aparačiuką uodams atbaidyti. Ar į jį kas nors įsideda, t.y., ar yra kokia keičiama plokštelė? Na turbūt neaiškiai išsireiškiau
nes mačiau pardavime ultragarsinį uodų atbaidytoją. Jį galima pasikabinti ant vežimėlio
manau jis neskleis jokių kvapų
ir nekenks vaikui, o gamintojas chicco. 
Be to atsirado nauja chicco produktų linija apsauganti nuo uodų - Zanza No. Sudėtis gan natūrali, į purškalą įeina "Indiška alyva", citrinžolė bei mėta. O į pieštuką po įkandimų įeina Kinijos augalas "Zanthoxylum". Gal jau išbandėt?

Be to atsirado nauja chicco produktų linija apsauganti nuo uodų - Zanza No. Sudėtis gan natūrali, į purškalą įeina "Indiška alyva", citrinžolė bei mėta. O į pieštuką po įkandimų įeina Kinijos augalas "Zanthoxylum". Gal jau išbandėt?