Sveikos mamytės,
prisidedu ir aš prie tų, kurios vargsta su mažylių pilveliais.. Tą siaubą - klykiantį vaiką iki mėlynavimo pamatėm vos vienos savaitės, buvo tikras košmaras. Ir ko neišbandėm, kad tik padėt mažajai, prie lovos visas vaistinės asortimentas buvo išstatytas

tad pasidalinsiu savo patirtimi (nors pritariu sakančioms, kad kiekvienas vaikas individualus, tad ir vaistą skirtingai priima).
Espumisan, Sab simplex - visiškai jokio poveikio, manau daugiau reklaminis triukas.
Bandėm ir Baby fen, bet kai paragau pati koks skonis (beje pati visus išragauju, prieš duodama vaikui) tai nekilo noras daugiau jo duoti.
Tada pasitelkiau į darbą užsienio arsenalą - Infacol ir Gripe water.
Infacol veiklioji medžiaga ta pati kaip ir Espumusan, tad poveikis nulinis.
Liko Gripe water nors iš pradžių jis mane sunervino, kad nėra normalios dozavimo galvutės (kakliukas kaip mineralinio buteliuko), tad kai reikia į šaukštelį įpilt, tai dalis visada lieka ant žemės, spintelės ir ant manęs

.. tad kažkaip aš jo ilgą laiką ir nebandžiau... iki vienos nakties... kai kelis kartus išbandžiau ir pirmą kartą pamačiau, kad kažkas vyksta, o tiksliau klykiančiam vaikui sugirdžius jis momentaliai nurimo, pagalvojau, hm.. matyt sutapimas. Kitą dieną vėl pasikartojo klyksmai, aš vėl šaukštelį į burną, vėl tas pats. Tad jau baigiam išgerti pirmąjį buteliuką, ir su tėveliu dedam pliusą šitam vaistukui