Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

QUOTE(Prikolnaja @ 2012 02 08, 19:05)
na kaip? ar yra rezultatas? g.gif

Aš jau savo istoriją aprašiau kitur - prie ligų ar prie vaistų, jau nepamenu.... vienzo, mano mergaitei jau metukai su viršum, paskutinius tris mėn. iš viso dėl pilvo skausmų ir pūtimo naktimis košmarai buvo (verkia, nemiega, raitosi). Visko ieškojom, alergijų, žarnyno problemų, darėm tyrimus įvairius, sugirdžiau bent penkių rūšių probiotikų. Nieko rimto nerado, nedidelis bakterijų disbalansas tik buvo, bet ne rimta disbakterioze. Biogaia girdau jau ketvirta savaitė ir mano gyvenimas prašviesėjo - vaikui pagerėjo nerealiai thumbup.gif per tą laiką jau ir nujunkiau (anksčiau žįsdavo po tris kart per nakt). Dabar būna naktį, kad suverkia, reikia paglostyt, paimt ant rankų, bet trumpam tik. O verkdavo po pusvalandį ir kelis kart per naktį. Taigi bandykit Biogaia, manau, verta. Ypač, jei jau daug ką išbandėt ir neviltis apėmus. Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(bilekokia @ 2012 02 09, 13:29)
Taigi bandykit Biogaia, manau, verta. Ypač, jei jau daug ką išbandėt ir neviltis apėmus. Sėkmės

dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ronute @ 2012 02 01, 22:32)
Sveikos mamytes, noreciau pasidometi, gal kas vartojate siuos vaistukus Biogaia Protectis lašai ir galite pasakyti savo nuomone apie juos? Apsiskaiciau kad jie vos ne vieninteliai padeda nuo pilvo diegliu, gal kam padejo? nes turime beda su diegliukais dukrytei ir stengiuosi padeti visais imanomais budais, nes mazyle labai jau smarkiai kankinasi sad.gif

Labutis,mes jau daug visokiu lasiuku isbandem(ir colinox,sab simplex,espumisan)vis tiek mazylis riesdavosi ir klykdavo schmoll.gif ...isgirdus apie ''stebukla'' Biogaia Protectis lašus is kart nusipirkau,pagalvojau gal jie tikrai stebuklingi thumbup.gif ...pradejus vartoti 2 naktys buvo tie patys klykimai(na galvoju ir sitie netinka),bet i trecia diena mazylis pradejo rimti...ir aprimo tie diegliukai,dabar suvartojom viena buteliuka(nes kartu geriau ir pati ,nes maitinu,tai manau pagreitino ta efekta),dabar leksim pirkti dar,nes tik sitie lasai mums palengvino gyvenima!!!Taip,kad mamytes bandykit,gal ir jusu kleckiukam pades,nes cia ne chemija,o gerosios bakterijos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Californija: 11 vasario 2012 - 14:48
As manau,kad vieninitelis darbelis,kuri galime daryti sioje temeleje, tai tik vardinti visus vaistukus, kuriuos zinome smile.gif nes atsirinkti pagalba kiekvienam vaikuciui tenka labai individuliai smile.gif mes bandem irgi bene visus Lietuvoje randamus (espumizan,sab simplex,colinox),taip pat angliskus Infacol ir amerikietiskus Colic calm..Musu situacija primine "atvirkstuku" gyvenima lotuliukas.gif Labiausiai stebuklingais laikomi Colic Calm mum tik sukele dar didesnius skausmus, visu giriamos gerosios bakterijos - taip pat 4u.gif taigi tiesiog bandziau ir stebejau. Musu rezultatas - dedam pliusa infacol, tikrai neblogi,diegliai uzeina,bet juos greit numalsina, be to, gana prieinama kaina uz toki kieki ir labai skanus blush2.gif ; pliusas ir sab simplex - uz tokia kaina rezultatas neblogas. Beje, pastarieji geriausia padejo pacioj pradzioj,pirmom skausmu dienom,ir dabar,kai jau po truputi lyg ir rimsta bedos musu 4u.gif Espumizanas mum - tik siaip skanus lotuliukas.gif Is esmes esu tik vienos nuomones - tiesiog imti po viena is eiles is mamyciu isvardintu vaistuku ir bandyti. Realiai,per pora dienu buna aisku, ar jie tinka,ar reikia kito varianto.
Atsakyti
Mus diegliukai kankino vos ne iki 4 menesiu, bandem mes Espumizan, Babyfun, Gefilus, Bifolac, Colinox. Colinox mums daugiausiai padejo, diegliai uzeidavo,bet trukdavo apie 15min-20min bigsmile.gif
Manau kiekvienam individualiai thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazoji atkentejo tikrai sunkius pilvelio diegliukus, o as - bemieges naktis. Budavo, kad net valgyti atsisakydavo. Isbandeme tikriausiai ivairiausius lasiukus kudikiams nuo sito reikalo, bet budavo tik blogiau. Espumizana isbandziau pati ant saves, tai ta vakara ir as su diegliais pilve sedejau biggrin.gif siuntemes ivairiu lasiuku ir is uzsienio, bet vel gi - jokio rezultato. Infacol gal (gal) nieko, bet prie ju kudikis gali priprasti (veliau reikia tik palaipsniui atpratinti), tad mane tai isgasdino ir ju nebedaviau. Konsultavausi su ne viena gydytoja, kol galu gale viena jauna gydytoja man paaiskino, kad vaikas gali paprasciausiai netoleruoti fruktozes, kuri yra sudedamoji dalis absoliuciai visuose lasiukuose nuo pilvelio diegliuku. O padejo mums labai elementarus ir buitiskas dalykas - fenas rolleyes.gif

As net maitindavau taip: puciame sukamaisiais judesiais fena i pilvuka, supu ir maitinu ax.gif Veliau fena tereikedavo tik ijungti, vaikas is kart atsipalaiduodavo. Fena laikydavome net miegamajame rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ronute @ 2012 02 01, 23:32)
Sveikos mamytes, noreciau pasidometi, gal kas vartojate siuos vaistukus Biogaia Protectis lašai ir galite pasakyti savo nuomone apie juos? Apsiskaiciau kad jie vos ne vieninteliai padeda nuo pilvo diegliu, gal kam padejo? nes turime beda su diegliukais dukrytei ir stengiuosi padeti visais imanomais budais, nes mazyle labai jau smarkiai kankinasi sad.gif

Mes isbandem beveik visus lasiukus randamus LT ir UK, bei gerasias bakterijas, niekas nepadejo schmoll.gif Paskui uzsisakem Biogaia Protectis, kol ju laukem, nenaudojom nieko, tai lyg apmazejo diegliukai, kai sulaukem pradejom vartoti, tai dabar beveik visai nesiskundziam diegliais, bet nezinau ar cia tie lasiukai stebuklingai padejo ar tiesiog issaugom, nes mums jau 3menesiukai....
Atsakyti
Mes irgi isbandem ir espumisan L, sab simplex, colinox(musu daktare sake kad geriausias ,nes turi bakteriju) ir israse papildomai probiotikus(bifolac) nuo ju mums pablogejo. Pastebejom jeigu ilgiau duodi lasiukus, tai vaikas pripranta ir jie neveikia, tai pradejome kaitaliot(viena karta espumisan, kita simplex).Ir pakeiteme bifolac i bifoval ir pastebejome pagerejima tfutfutfu.
Atsakyti
Sveikos mamytės,

prisidedu ir aš prie tų, kurios vargsta su mažylių pilveliais.. Tą siaubą - klykiantį vaiką iki mėlynavimo pamatėm vos vienos savaitės, buvo tikras košmaras. Ir ko neišbandėm, kad tik padėt mažajai, prie lovos visas vaistinės asortimentas buvo išstatytas smile.gif tad pasidalinsiu savo patirtimi (nors pritariu sakančioms, kad kiekvienas vaikas individualus, tad ir vaistą skirtingai priima).
Espumisan, Sab simplex - visiškai jokio poveikio, manau daugiau reklaminis triukas.
Bandėm ir Baby fen, bet kai paragau pati koks skonis (beje pati visus išragauju, prieš duodama vaikui) tai nekilo noras daugiau jo duoti.
Tada pasitelkiau į darbą užsienio arsenalą - Infacol ir Gripe water.
Infacol veiklioji medžiaga ta pati kaip ir Espumusan, tad poveikis nulinis.
Liko Gripe water nors iš pradžių jis mane sunervino, kad nėra normalios dozavimo galvutės (kakliukas kaip mineralinio buteliuko), tad kai reikia į šaukštelį įpilt, tai dalis visada lieka ant žemės, spintelės ir ant manęs schmoll.gif .. tad kažkaip aš jo ilgą laiką ir nebandžiau... iki vienos nakties... kai kelis kartus išbandžiau ir pirmą kartą pamačiau, kad kažkas vyksta, o tiksliau klykiančiam vaikui sugirdžius jis momentaliai nurimo, pagalvojau, hm.. matyt sutapimas. Kitą dieną vėl pasikartojo klyksmai, aš vėl šaukštelį į burną, vėl tas pats. Tad jau baigiam išgerti pirmąjį buteliuką, ir su tėveliu dedam pliusą šitam vaistukui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuqs @ 2012 02 24, 16:05)
Sveikos mamytės,

*Bandėm ir Baby fen, bet kai paragau pati koks skonis (beje pati visus išragauju, prieš duodama vaikui) tai nekilo noras daugiau jo duoti.
*Liko Gripe water nors iš pradžių jis mane sunervino, kad nėra normalios dozavimo galvutės (kakliukas kaip mineralinio buteliuko), tad kai reikia į šaukštelį įpilt, tai dalis visada lieka ant žemės, spintelės ir ant manęs  schmoll.gif .. tad kažkaip aš jo ilgą laiką ir nebandžiau... iki vienos nakties... kai kelis kartus išbandžiau ir pirmą kartą pamačiau, kad kažkas vyksta, o tiksliau klykiančiam vaikui sugirdžius jis momentaliai nurimo, pagalvojau, hm.. matyt sutapimas. Kitą dieną vėl pasikartojo klyksmai, aš vėl šaukštelį į burną, vėl tas pats. Tad jau baigiam išgerti pirmąjį buteliuką, ir su tėveliu dedam pliusą šitam vaistukui  thumbup.gif

* O musu leliukui Baby fen labai skonis patinka smile.gif Tik sugirdau tuos lasiukus, is karto cepsi ramus smile.gif matosi, kad kmynu megejas.

* O kuri Gripe water naudojote? Nes kelbimuose radau jo keliu rusiu g.gif

beja, mes nusipirkom Colinox, tai nuo tu lasiuku viskas tik dar blogiau pasidare. Vaikas visa nakti klyke iki melynumo doh.gif Kaina diele, o efekto didelis nulis.
Atsakyti
S.O.S mamos...

Uzeje mano merginai jau menuo laiko, kas karta pries migadntis pradeda klykti... Klykti gali ir valanda ir 30min. ivairiai, kol nuluzta... Atrodo, plaukus greit nusirausiu, tokios juodom mintys lenda... Svarbiausia, ramiai uzmiega nakties miegeliui paguldyta... lai vientelis ramus uzmigimas... O nuo ryto palaipsniskai su lig kiekvienu miegu vis ilgesni klyksmai... Kaip manot, ar gali tai buti pilvo diegliai? Mums 3men su trupuciu... unsure.gif
Atsakyti
Mums geriausiai padejo colinox. po menesio baigesi kosmariski pilvo diegliai
Atsakyti