Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

QUOTE(lassie172 @ 2012 07 14, 23:49)
Oiii mums jau 3,5 mėn., bet pilvo pūtimai nesibaigia, o sakyčiau aštrėja doh.gif  vaikas pavalgo tik snūduriuodamas, reikia ištisai nešioti nes klykia be perstojo doh.gif  Kai sueis 4 mėn. bandysiu primaitinti, nes nežinau ko griebtis.. Gulėjom ir ligoninėj, nieko nerado.. Nepadeda joki lašiukai, niekas verysad.gif

Pažįstamų mergaitė praklykė visus 1 metus, tėvai neapsikentę nuvažiavo tirtis į Grybo g.Ten jai nustatė laktozės netoliaravimą, dabar „draugauja“ su gastroentrologais unsure.gif
Atsakyti
Mes beveik neturėjome bėdų dėl pilvelio pūtimo smile.gif
Maitinu pati, žindžiau vaikelį kada tik norėjo, o tai buvo tikrai dažnai... pirmom savaitėm būdavo kad net po kelis kartus per valandą. Įsidrąsinau taip daryti pagal patarimus iš Vitkausko knygos apie žindymą book.gif Negalėčiau tvirtinti kad mums pavyko išengti pilvo skausmelių būtent todėl, nes negaliu palyginti kaip būtų buvę, jei būčiau dariusi kitaip – maitinusi kuo rečiau ir po daug.. Bet kadangi išėjo gerai, tai galvoju kad ir dariau gerai thumbup.gif
Atsakyti
Mano berniukui pilvą pūtė nuo antros savaitės, maitinau savo pienu, bandėm Espumizan - nepadėjo schmoll.gif po to patarė mums Infacol pabandyt, tai naudojam iki šiol thumbup.gif vaikui dabar 4 mėn., tie vaistukai pilvo pūtimo nemažina manau, bet padeda lengviau išeiti orui 4u.gif tada vaikuičiui geriau. Dar masažuoju pilvuką: suku delną ratu ant pilvuko, dar kaip nors pamaigau ir tada riečiu/spaudžiu kojytes prie pilvo kartais suskėstas, kartais išžergtas, padeda "nuorint" rolleyes.gif
Atsakyti
Nezinau ar mano mazei tie diegliukai, nes jai dar tik 3 savaite eina, uzeina viena ar du kartus per diena , tai pradeda klkt, kojytes tai smarkiai istiesia tai priglaudzia prie pilvuko, tuo tarpu jis buna kietas kaip akmuo. Bandziau duoti espumizano lasiukus, bet nuo ju situacija kazkodel pablogeja.
Atsakyti
Musu mazylei uz savaites bus 3 men, iki siol dar pucia pilvuka + retai kakojam. Bandem daug ivairiu lasiuku, realiai padeda tik Colic Calm.
Atsakyti
Man gydytoja patare valgyti tik ant garu gaminta maista. Po poros dienu, man pradejus valgyti tik garpuodyje ruosta maista pilvo diegliai vaikui dingo. Be to, visiskai atsisakiau bet kokiu pieno produktu, net pieno i cikoriju kava ar arbata nepyliau.
Zinoma mano patarimas aktualus tik maitinancioms motinos pienu, bet bent jau man buvo 100% veiksminga.
Atsakyti
QUOTE(Ugnelek @ 2012 07 23, 16:04)
Man gydytoja patare valgyti tik ant garu gaminta maista. Po poros dienu, man pradejus valgyti tik garpuodyje ruosta maista pilvo diegliai vaikui dingo. Be to, visiskai atsisakiau bet kokiu pieno produktu, net pieno i cikoriju kava ar arbata nepyliau.
Zinoma mano patarimas aktualus tik maitinancioms motinos pienu, bet bent jau man buvo 100% veiksminga.

Ar irgi atsisakiau pieno produktu pilnai, valgau tik troskinta maista, jokiu vaisiu...bet rezultato nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juliok80 @ 2012 07 23, 19:35)
Ar irgi atsisakiau pieno produktu pilnai, valgau tik troskinta maista, jokiu vaisiu...bet rezultato nera  verysad.gif

Na dar ziurint kokias darzoves troskini, nes mano vaikui pusdavo pilvuka net jei ir troskindavau kalafijora, bulves, nuo svieziu darzoviu taip pat, ypac pomidoru. Siaip as dar kiausiniu visai nevalgiau.
Racionas buvo siaurokas, nemeluosiu, mesa, zuvis, morkos, burokeliai, kruopos smile.gif bet verta, kai matai kad vaikuciui geriau.
Zinoma visi vaikai skirtingi, bet gal kazkam pravers patirtis.
Atsakyti
Aš tai labai žiūriu, ką valgau, nes jei ką ne taip suvalgau iš karto pūsti pilvuką pradeda. Užtai labai gaila, kad negaliu valgyti šaltibarščiųsmile.gif
Naudojam Espumisan, bet nežinau, ar jie padeda. Bet ką atradom, tai vaikutis nurimsta, kai pasikabinam ant rankų. Radau "Tavo vaikas" žurnale. Tikrai labai padeda.
Atsakyti
Geriausias pagalbininkas vysniu kauliukai. 2 vaikus auginu ir pilvo diegliai nepralenke. Vaistų pilimas buvo bevaisis. Nei Espumisan, nei Colinox, nei kmynu lasai nepadejo. tik šildyti višnių kauliukai nuramindavo nors trumpam,. Tai vakarais dižziausias pagalbininkas. Nes šiluma sumažino puilvelio putimą.
Atsakyti
mano mazutei irgi pucia pilvuka nuo 2 gimimo savaites, as ja primaitinu, nes mp neuztenka.Naudojam BEBA HA misinuka, bt nezinau, ar nuo jo, ar nuo ko kito, ji retai tustinasi, nuo uzvakar, pvz.,dar nekakojo.Naudoju BiGaia gerasias bakterijas, duodu pankolio arbateles, masazuoju, guldau ant pilvuko, sildau su vysniu kauliuku pagalvele, bet rezultatas nelabai dziuginantis, kartais praverkia po 2 valandas, raitosi, nenoriai valgo, net nzn ka daryt, gal, sakau, misinuka reikia keisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnelek @ 2012 07 25, 22:22)
Racionas buvo siaurokas, nemeluosiu, mesa, zuvis, morkos, burokeliai, kruopos smile.gif bet verta, kai matai kad vaikuciui geriau.
Zinoma visi vaikai skirtingi, bet gal kazkam pravers patirtis.

O cia skaitosi maistingas maistas? g.gif
Atsakyti