Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

QUOTE(Putlutė @ 2012 09 06, 15:28)
As dabar piena ir varske isbraukus is savo raciono, bet aciu kad pasaket del laktozes. mano dukryte dar maza, as maitinu savo pieneliu, nieko papildomai neduodu. o pankoliu arbata geriu pati  g.gif

Yra hipp spec arbatele pankoliu kudikiams. Mat yprastines arbatos neatitaikyt gali. Tai bent po 20ml kai isgeria- nauda yra. O skranduko ir neperpildo. mirksiukas.gif

QUOTE(maukis2 @ 2012 09 11, 22:45)
o masaziukai ir pvz pankuoliu arbata nepadeda??  unsure.gif

Masaziukai net lb. thumbup.gif 3 kartus I diena ir dar varlyte siaip bei "kelione dviraciu I Upnininkus bandeliu pirkti" Kai keiciam pampi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2012 09 13, 21:56)
Yra hipp spec arbatele pankoliu kudikiams. Mat yprastines arbatos neatitaikyt gali. Tai bent po 20ml kai isgeria- nauda yra. O skranduko ir neperpildo.  mirksiukas.gif
Masaziukai net lb. thumbup.gif 3 kartus I diena ir dar varlyte siaip bei "kelione dviraciu I Upnininkus bandeliu pirkti" Kai keiciam pampi.  biggrin.gif

o mano jauneliui atvirksciai hipp netiko schmoll.gif vyresnelis kai buvo mazas gere ir viskas ok, o jauneliui netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2012 09 12, 15:04)
As daviau vaikams nuo 2 sav pankoliu arbatyte. Beje jei kam reikia klaipedoj dovanoju colinox vaistukus, naudoti tik karta galioja iki 2014m.

colinox, nuo buteliuko atidarymo, reikia suvartoti per menesi wink.gif taip parasyta vartojimo instrukcijoje
mano mazylei pilveli pradejo pusti jau turbut nuo 3 savaites, oi kiek vargom ,istisai ant rankyciu diena budavo, buvau puolus i nevilti, nes diegliai kankindavo visa diena, mazyle net diena miegot nelabai galedavo, tik uzmiega ir prasideda.. bandem espumizana, collinox, colic calm, biogaia, mums geriausiai padeda collinox, bet karts nuo karto ir kitu suduodam, nes visgi esu linkus manyt, kad organizmas prie vaistu pripranta.. aciu D diegliuku vis maziau, mazyle vis ramesne.
Linkiu sekmes ir kantrybes mamytems
p.s. bamdziau daryt eksperimenta ir paziuret ar mano mityba daro itakos pilvelio putimui, pasirodo nifiga.. va del alerginiu reaciju, tai kas kita
Atsakyti
as siandien isbandziau taip-daviau babyfen su keliais lasais pankoliu arbatos ryte ir per pietus,tai visa diena ramu buvo-miegojo su petraukom pavalgyti iki 16 val.vakarop vel prasidejo putimas ir verkimas,tai vel daviau babyfen ir masazavomes-susisildau rankas,pasitepu trupuciu vaikisko aliejaus ir glostau pilvuka bei kojytes kilnoju,tai taip issibezdejom,kad dabar ramybe.tik papulio ilgai neatiduoda,matyt troskina tie lasiukai. g.gif
Atsakyti
Mums colinoxas padeda
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2012 09 13, 20:56)
Yra hipp spec arbatele pankoliu kudikiams. Mat yprastines arbatos neatitaikyt gali. Tai bent po 20ml kai isgeria- nauda yra. O skranduko ir neperpildo.
Masaziukai net lb.

Man ta hipp arbatyte truputi baisu duoti kudikiui, nes ji saldoka, vadinasi kazkokiu saldikliu prideda. Ir kai ja duodavau dukrytei niekoji nepadedavo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos!Buvo ir mums tos bedos su pilveliu,galvojom,kad isprotesim.Ir su dukryte buvo,ir su suneliu dabar.Isbandem Espumizana,Sab Simplexa,Infacoli,Colinoxa,ColicCalma,Babyfena,Weleda masazini aliejuka nuo diegliuku,BioGaia,pankoliu ir krapu arbateles,vysniu kauliuku pagalvele.Aisku darem ir masaziukus,ir manksteles...bet diegliukai taip ir neisnyko.Bet is visu isbandytu vaistu geriausiai padejo BioGaia.O sudetyje turinciu simetikona (Espumisan,SabSimplex,Infacol,Colinox) geriausias SabSimplexas.
Bet iki 3-4 men diegliukai 100% niekur nedings.Tik galima palengvinti kancias.Dar neblogai padedavo silta vonia,masaziukai su aliejuku ir vysniu kauliuku pagalvele.
Dabar mums 3.5 men,diegliukai visiskai isnyko!valio thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 18 rugsėjo 2012 - 19:41

! 
Draudžiama parduoti/pirkti/dovanoti/mainyti vitaminus, maisto papildus, vaistus ir kit.  medikamentus.
Atsakyti
su berniuku pute pilvuka, o su mergyte visiskai nepute.
Atsakyti
o mums labai padejo biogaia. Jau kai buvau visiskai praradusi vilti rasti priemone, kuri padetu, atradau siuos lasiukus. Buvau isbandziusi viska, kas tik imanoma. Su biogaia pagalba, mano dukrytei pilvuko skausmeliai baigesi 2men ir 1sav. Labai rekomenduoju visoms pabandyt. Istvermes visoms, kovojant su diegliukais wink.gif
Atsakyti
Sveiki, atradau tik ka temele apie diegliukus cia tai ir as pasisakysiu:)
Musu suneliui uz 5 dienu sueis 2 menesiukai. Dieglius atradome kazkur 1 men ir savaiteles amziaus, gal kiek anksteliau.
Nesam isbande kazka labai jau daug. Pradzioj espumizanas. Visai nieko pacioj pradzioj, pupsejo jo sgirdytas istisai ir nesikaupe dujo, bet kai prasidejo tikrieji ir rimtieji diegliai tai nors ir pirdaliojo istisai bet ir reke stisai antroje dieos puseje ir taip iki nakties.
Colinox pameginom - nelabai ka padejo. Nuo espumizano tai bezdejo o nuo jo kai ir beveik ne.
Daktare dar buvo patarus homeopatinius Enterokind. Keliose vaistinese klausiau tai arba reik uzsakyt arba negirdeje apie tokius lasiukus (na juos lietuvoje leista neperseniausiai pardavinet), tad taip ir neismeginom. Vaistininkas rekomendavo ismeginti Sab Simplex, nes jis kaip ir espumisanas panasus tik labiau koncentruotesnis.
Zinokit tiko, purpsi ir neberekia istisai. Jei uzeina skausmai tai panesiojam biskuka pasigulde ant rankos kad ant pilvuko paguletu visu savo svoriu arba kojytes as jam pakiloju, prispaudziu prie pilvko ir siek tiek nuo to pabezda.
Tik viena dalyka pastebejau ir manau tai nuo Sab Simplex... informaciniame lapelyje neraso apie salutni poveiki, taciau internete poroje forumu radau kad pediatrai nerekomenduoja istisai duoti lasiukus nuo putimo, nes gali kietet viduriukai vaikiukui. Nors mes duodavom tikrai ne su kiekvienu maitinimu o tik paskutinius du ar tris maitinimus ta diena (iki 24val) tacau taip jau atsitio kad sikaliojes jis man su kiekvienu maitinimu, t.y. 5 kokius kartus per para eme ir vsio, nebesitustino. Tiks stanedavo ir labai perde. pakakoti neiseina kiek bestenetu tik pirsteet gaunasi. Buvau nusigaldus tai nutraukem Sab Simplex ir dvi dienas nedavem (nes jis issipersdavo gerai tai kaip ir diegliu nebuvo jau) ir, neznau, sutapo ar ne, bet po pusantros paros pakakojo biggrin.gif:D:D drinks_cheers.gif
Atsakyti
Musu mergytei irgi pute pilvuka nuo 2 savaiciu iki kokiu 7 men dar budavo...
Tai duodavau Espumizana pastoviai pries valgi kaip parasyta....ir pati ziurejau labai ka valgau iki kokiu 5 men vaikui kol suejo doh.gif Musu sunkus atvejis buvo - bet reikedavo viska teisingai daryti ir gerai viskas! thumbup.gif
Atsakyti