Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

QUOTE(Krisanta @ 2011 02 25, 15:31)
O tai kaip Jūs užsiimate savo lovos "krūtais"reikalais jei vaikas šalia? Manote vaikai nieko nemato, negirdi?
Mano vienos draugės sūnus dažnai rodydavo tam tikras pozas... doh.gif

Ir iš viso... po visokių anal............ ir pan...aš į tokį žiūrėti negalėčiau...

KUO? Kokiais rekalais? Su kuo? Dabar gyvenu taip, kad netrukus išrišimą per išpažintį galėsiu gauti - mano gyvenime JOKIO VYRIŠKIO. Vakarais dar ir meldžiuosi.
O kol dar buvome su vyreliu, jo, tais reikaliukais nueidavome į kitą kambarį.
Su savuoju jau nieko nebevyksta pusantrų metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 25 vasario 2011 - 15:41
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 25, 15:37)

O ko aš mokysiu Sigutę?
kad jei įsimylės kokį bernužėlį, žinotų, jog BET KADA ir KARTAIS NET BE KALTĖS ji gali būti jo išduota ir palikta.

O vat šito tai nereikia...jūs, ką, norit,kad senmergė liktų, nepasitikėjimu vyrais užauginta?
Kad su jumis iki senatvės po vienais patalais gulėtų, ir jokiais vyrais nesidomėtų?? Iš anksto kalsit vaikui galvon, kokie vyrai aplink svolačiai? Košmaras... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2011 02 25, 15:40)
Viskuo aprūpinta..išlėks Filipinijon ir pasibaigas aprūpinimai,dabar teiskitės alimentus, kol dar jis čia cool.gif
Tai ir viskas? Tėvu  buvimas tuo  ir baigiasi, kad aprūpina ir pažiūri , ar dantukai nuvalyti..viskas? unsure.gif

dantukus aš valau ir apžiūriu. Dukrytė pati eina jų parodyti. jei neitų - nežiūrėtų.
jis tik pinigų duoda pirkiniams arba pats nuperka, ko pasakau.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 25, 16:37)
1. Gavau, ko nusipelniusi.
2. O ko aš mokysiu Sigutę? Pirmiausia, kad rinktųsi specialybę, už kurią daugiau moka.
3. kad jei įsimylės kokį bernužėlį, žinotų, jog BET KADA ir KARTAIS NET BE KALTĖS ji gali būti jo išduota ir palikta. Tegul tikisi geriausio, bet ruošiasi blogiausiam.
4. Kad vaikelį planuotų tik tada, kai pajus, jog galėtų jį auginti net viena, nes kitaip teks gyventi kaip man.

1. Absoliuti nesąmonė.Niekas nėra nusipelnęs,kad su juo elgtųsi niekšiškai.
2. Čia yra vargo padiktuotas sprendimas-tuo atveju ,jei liksi lietuvoje.Šiaip jau tai būti nelaimingai dar ir dėl nemėgstamo darbo-nu ką aš žinau...
3. Bernužėlį gal ir įsimylės,bet bus užprogramuota rinktis pagal tėvo pavyzdį ir pačios elgesio stereotipą-t.y. nuolanki,vergiška,paklusni,prisitaikanti
4. vaikelį reik planuot su to vertu žmogum,nes belaukiant milijonų,galima ir pensijos sulaukt...

neįsižeisk-bet aš galvoju taip 4u.gif
Atsakyti
Jūs ant Mūsų nepykit... Bet dauguma matome, kad reikia pagalbos....
Dauguma iš Mūsų, jei būtumėm draugės, tikrai Jums išspardytumėm šikną, papurtytumėm, kad suprastumėte....
...ir kadangi "draugaujam" tik SM pagalba, Mes Jus bandom "šitaip" purtyti....
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2011 02 25, 15:43)
O vat šito tai nereikia...jūs, ką, norit,kad senmergė liktų, nepasitikėjimu vyrais užauginta?
Kad su jumis iki senatvės po vienais patalais gulėtų, ir jokiais vyrais nesidomėtų?? Iš anksto kalsit vaikui galvon, kokie vyrai aplink svolačiai? Košmaras... doh.gif

Ne, galima su jais ir 13 metų išgyventi. Jei pasiseka, ir ilgiau.
kai į jos širdį ateis meilė, jokie mano bambėjimai nepadės. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 25, 15:43)
dantukus aš valau ir apžiūriu. Dukrytė pati eina jų parodyti. jei neitų - nežiūrėtų.
jis tik pinigų duoda pirkiniams arba pats nuperka, ko pasakau.

Tai jūs dar tėvu tą žmogėną vadinate? lotuliukas.gif
Mano exas, gyvendamas atskirai, susitikdavo ir dabar susitinka su vaikais 3-4 kartus savaitėj ir praleidžia po kelias valandas, ar vakarus....jau13 metų taip..ir nemaišo tai,kad su kita moterim gyvena, ir kad daug dirba..randa laiko...
Papildyta:
Meldžiatės, sakot......
Anekdotas yra.....ateina Jonas bažnyčion ir meldžias....Dieve,na ko tu mani taip baudi, gi ir negeriu, ir nežulikavoju, ir pas bobas neinu, ir meldžiuos kas vakarą...o vat biednas esu, kaip lauko pelė, galų niekaip nesuduriu....negi tu nematai, kaip man sunku..padėk , Viešpatie..... unsure.gif
Balsas iš dangaus:
Ach, Jonai, nu ar tu bent loterijos bilietą nusipirkai, ar vien tik meldies........? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netikėta: 25 vasario 2011 - 15:53
QUOTE(Netikėta @ 2011 02 25, 15:51)
Tai jūs dar tėvu tą žmogėną vadinate? lotuliukas.gif
Mano exas, gyvendamas atskirai, susitikdavo ir dabar susitinka su vaikais 3-4 kartus savaitėj ir praleidžia po kelias valandas, ar vakarus....jau13 metų taip..ir nemaišo tai,kad su kita moterim gyvena, ir kad daug dirba..randa laiko...
Papildyta:
Meldžiatės, sakot......
Anekdotas yra.....ateina Jonas  bažnyčion ir meldžias....Dieve,na  ko tu mani taip baudi, gi ir negeriu, ir nežulikavoju, ir pas bobas neinu, ir meldžiuos kas vakarą...o vat biednas esu, kaip lauko pelė, galų niekaip nesuduriu....negi tu nematai, kaip man sunku..padėk , Viešpatie..... unsure.gif
Balsas iš dangaus:
Ach, Jonai, nu ar tu bent loterijos bilietą nusipirkai, ar vien tik meldies........? rolleyes.gif

Vat apie loterijos bilietą ir aš pagalvojau - tėtis sakė (ir vėl mano tėtis, ar ne biggrin.gif), kad kur kas lengviau išlošti loterijoje milijoną nei rasti gerą vyrą, ypač gyvenant išsinuomotame kambrėlyje su vaiku.
Atsakyti
Nesąmones sakė jums jūsų tėtis..radau gerą vyrą, gyvendama išnuomuotam vienkambariam bute , ir ne su vienu, o su su dviem vaikais..... smile.gif ir tam pačiam jūsų mieste.....o vat dabar jau visi gyvenam nebe išnuomuotam..... ir kol dabar sėdžiu čia, mb sriubą burokėlių verda.....melagis jūsų tėtis..... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netikėta: 25 vasario 2011 - 16:02
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 25, 15:56)
Vat apie loterijos bilietą ir aš pagalvojau - tėtis sakė (ir vėl mano tėtis, ar ne biggrin.gif), kad kur kas lengviau išlošti loterijoje milijoną nei rasti gerą vyrą, ypač gyvenant išsinuomotame kambrėlyje su vaiku.

Nu ir kiek jusu tetis bande geru vyru rast per savo gyvenima??? g.gif nu jei sako,galvoju zmogus turi remtis patirtimi sava cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 25, 16:01)
Nu ir kiek jusu tetis bande geru vyru rast per savo gyvenima???  g.gif nu jei sako,galvoju zmogus turi remtis patirtimi sava  cool.gif

Tai kad jam nereikėjo vyrų ieškoti smile.gif Jis turbūt kažkada moterų, tiksliau, moters, ieškojo, kol sutiko mano mamą smile.gif

ir dar - savaitgalį mūsų "šeima" važiuojame į Sigutės pusseserės gimtadienį (JO brolio dukrytės). Važiuosime visi mašina, JIS dovanėlių nupirko, aš šokoladinį keksą iškepsiu.
papasakosiu vėliau, kaip sekėsi ta kelionė wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 25 vasario 2011 - 16:08
žinai,buvo tokia Lynn čia SM'e... nu išplovėm jai smegenus kaip reik,turėjo irgi gerą siurbėlę ant kupros...tai ką-išvažiavo motera užsienin,vaikas nepamaišė...manau,kad jai tikrai dabar geriau.Sprendimų rasti galima,nereik bijoti...
Atsakyti