Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

QUOTE(lututė @ 2011 02 28, 10:58)
Bet,panos,kaip ten bekalbėt-Laumiux daro išvadas po truputį.Ž

Tai mes už tai r lojam, kad nesustotų (bent jau aš ) hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 02 28, 11:23)
Jums ne geda tokius dalykus rasyt?Jeigu taip vienodai savigarba-tai seskit i kalejima,ten uz dyka valgyt duoda ir komunaliniu moket nereik.O Lietuva atsiskirdama ne nuo Rusijos,o nuo TSRS-ne "parode savigarba",o ATKURE nepriklausoma valstybe.
Dar man keista,kad budama mokytoja,nezinot,kad nera "Filipinijos",o tik Filipinai g.gif

Per karčiai, ar yra dėl ko pykt ant tos moters? Jinai Jums širdį atvėrė, o Jūs pagatavi gyvą suvalgyt...
Atsakyti

QUOTE(Forget @ 2011 02 28, 10:46)
O tu nepagalvoji, kad jam 100 kartų mieliau valgyt parduotuvinę mišrainę užgeriant alum, bet su JA, nei 3ų patiekalų vakarienę su tavimi?

Dėl savigarbos, tai neturiu žodžių ir jei taip mąstai, tai nėra ką šnekėt  schmoll.gif  tik dar baisiau pasidarė kokioj aplinkoje gyvena tavo dukra

savigarbos pas ją -nulis. vyras nesimyli, pasako kad negali į ją žiūrėti, o ji toliau vaidina šeimą ir įsivaizduoja kad iškepus keksą vyro meilę susigrąžins.
labiausiai gaila vaiko. nesupras kas yra šeima , savigarba ir normalūs santykiai. užaugins dar vieną pašluostę kojom.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 02 28, 09:23)
Jums ne geda tokius dalykus rasyt?Jeigu taip vienodai savigarba-tai seskit i kalejima,ten uz dyka valgyt duoda ir komunaliniu moket nereik.O Lietuva atsiskirdama ne nuo Rusijos,o nuo TSRS-ne "parode savigarba",o ATKURE nepriklausoma valstybe.
Dar man keista,kad budama mokytoja,nezinot,kad nera "Filipinijos",o tik Filipinai g.gif

Kodėl turėčiau sėsti į kalėjimą - aš niekam nieko blogo nepadariau. Durna esu - taip. Mazgotė - galbūt. tėtis dar kažkada kloune pavadino (čia kai bandžiau su kitu draugauti). Bet už durnumą ir klounadą į kalėjimą nesodina. Aišku, norėjosi kelis kartus už bjaurius žodžius jam vožti iš kočėlo per sprandą blush2.gif - už tai bent jau parų tai būtų pasodinę lotuliukas.gif
dėl politikos tai nesiginčysime. kiekvienas turime savo nuomonę. ir nesutampančios politinės pažiūros dažnai kokiame alubary baigiasi rimtu snukiadaužiu. O ir parašiau tą savo nesąmonę geltonom raidėm. Žodžiu, pamirštam politiką. OK?
Žinau valstybių pavadinimus - kurie yra, ir kurių - ne. Tiesiog kažkada kažkas prie kompanijos taip pavadino, o man ir patiko smile.gif
Atsakyti
Laumiux jau pasamonei masto apie skirybas , kaupia pinigelius .... taip imt , ir mest viska staigiai ...tai nezinau schmoll.gif . Kolkas laumiux tegul ziuri tik saves ir dukrytes , o ji ignoruoja , tas tegul moka uz buta , miega su kompu. Vistiek seima jau "isirus".
Atsakyti
Manyčiau, dabartinėj situacijoj, protingiausia būtų grįžti gyventi pas tėvus. Nes faktas, kad su tokia alga, kai tokie mokesčiai, nieko normalaus negalėsit išsinuomuot ir tik vargsit gyvendama visokiuos bendrabučiuos. Nebent likti namuose ir pačiai mokėtis paskolą, prisiteisus iš vyro alimentus, plius dar kažkam išnuomavus kambarį. Bet čia irgi sudėtingas dalykas ir per didelė atsakomybė ant Jūsų pečių gultų. Nervų tiek pat suėstų kova dėl išgyvenimo, negu dabartinė situacija. O pas tėvus, bent jau galėtumėt nesijaudinti dėl finansų, kartu pasidalintumėt išlaidas, liktų pinigėlių ir pasitaupymui, o gal ateityje geresnį darbelį susirasit, gal į užsienį išvažiuosit ir t.t. Plius gi tėvai savi žmonės, jie padėtų, patartų sunkesniu periodu, o tai likusi viena dar prikrėstumėt kokių kvailysčių. Bent jau šis yra geriausias variantas, kokį aš matyčiau, nes šiaip ar taip nebegalit laikytis įsitvėrusi vyro, kuris Jums nebepriklauso, ir dar būti jo išlaikoma, tuo labiau jam tarnauti.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 02 28, 09:23)

Man tas pradzioj kliuvo, bet paskui pamaciau, kad vartoja ir "Filipinai", todel supratau, kad cia kalbos zaismas, ir tiek.
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 28, 10:35)
Žinau valstybių pavadinimus - kurie yra, ir kurių - ne. Tiesiog kažkada kažkas prie kompanijos taip pavadino, o man ir patiko smile.gif

Kaip jau ir minejau.
Atsakyti
QUOTE(Blackgate @ 2011 02 28, 11:04)
Per karčiai, ar yra dėl ko pykt ant tos moters? Jinai Jums širdį atvėrė, o Jūs pagatavi gyvą suvalgyt...

Pykcio tikrai nejauciu,kaip galima pykt ant internetinio niko?Bet kai imama postingaut is serijos,kad "velniam ta savigarba"...O,kad tai visu jos bedu pagrindas-nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 02 28, 10:06)
savigarbos pas ją -nulis. vyras nesimyli, pasako kad negali į ją žiūrėti, o ji toliau vaidina šeimą ir įsivaizduoja kad iškepus keksą vyro meilę susigrąžins.
labiausiai gaila vaiko. nesupras kas yra šeima , savigarba ir normalūs santykiai. užaugins dar vieną pašluostę kojom.

Nemanau, kad nuo kekso meilė grįš. Nebent kokios stebuklingos šaknelės įdėčiau lotuliukas.gif , bet ir nuo jos greičiau asilėliu pavirstų...
Dabar aš kepu tik todėl, kad mėgstu tai daryti.
Pirmoji aš jo beveik niekada nešnekinu - jis kada apie vaiką ar taip ką bendro paklausia...
o dėl vilties, kad jis sugrįš. Ji man nedings net išėjus gyventi kitur. Aš tai perkainojau vertybes jo naudai. Gal ir jis kada perkainos, ir rasiu kada laukiantį prie savo išsinuomotos kamurkės su gėlikėm blush2.gif
Ir dar - galite mane vėl vadinti kaip norite, bet ne labai seniai aš girdėjau pasakojimą apie moterį, kuri, žinodama, kad vyras turi kitą ir ruošiasi išeiti, lyg niekur nieko vaidino šeimą, ruošė skanius patiekalus. vyras išėjo (turėjo tokią galimybę). po pusmečio, vieną vakarą grįžusi iš darbo, pamatė "draugelį" prie durų su gėlėm laukiantį. Nežinau, kiek ji pasimaivė, kol atleido, bet priėmė jį atgal, ir, sakė, jis dabar kaip kilimėlis - visur ir visada pildomi tik jos norai, jos žodis šeimolje lemiaimas ir paskutinis.
Aišku, nebūtinai ir man taip bus. Bet viltis - kvailių motina ir miršta paskutinė.
Atsakyti
o nebandei jam siulyti atiduoti savo buto dali uz tam tikra pinigu suma?... tarkim, puse jau uz buta inestos sumos ar kiek pati galvoji tai yra verta. jei sutiktu, tai jau turetum visai nemaza pinigu suma naujo gyvenimo pradziai. be to, prisiteistum alimentus, tai irgi gyventum ne tik is savo mokytojos algos...
o ka ten sakei apie ta "savas ir mielas"? kuriuo momentu jis tau toks "savas ir mielas": kai sako, kad ta ciuciundra su nosim, kaip uz trecioka agurkas, myli, ar kai sako "as nevarau, bet gali iseiti"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 28, 13:01)
Ir dar - galite mane vėl vadinti kaip norite, bet ne labai seniai aš girdėjau pasakojimą apie moterį, kuri, žinodama, kad vyras turi kitą ir ruošiasi išeiti, lyg niekur nieko vaidino šeimą, ruošė skanius patiekalus. vyras išėjo (turėjo tokią galimybę). po pusmečio, vieną vakarą grįžusi iš darbo, pamatė "draugelį" prie durų su gėlėm laukiantį. Nežinau, kiek ji pasimaivė, kol atleido, bet priėmė jį atgal, ir, sakė, jis dabar kaip kilimėlis - visur ir visada pildomi tik jos norai, jos žodis šeimolje lemiaimas ir paskutinis.

Baikit, nesivadovaukit tokiais nevykusiais pavyzdžiais. Ten jau ne vyras, o ištežėlis, aš garantuoju 100 proc., kad atėjus sunkumams, susirgus žmonai ar pan., toks atseit "geras" vyras, eilinį kartą pradingtų kaip vėjas laukuos.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 28, 12:01)

Aišku, nebūtinai ir man taip bus. Bet viltis - kvailių motina ir miršta paskutinė.

Kvaili ir baznycioj musa mirksiukas.gif
Atsakyti